Кашчей написа:vaskonti написа:1982 написа:vaskonti написа:1.60? Ехоо, с карта ти излиза ПОД 1 лев! Чудя се, дали съм го споменал това до сега?
Карта за 1 пътуване ще има ли ?? Или аз да си я купя и да се набутам, па дали ще пътувам и колко, нЕма значение .... ??!
Виж сега, ако ще си изсмукваме от пръстите аргументи, наистина няма смисъл да говорим. Ако наистина пътуваш веднъж годишно и ако считаш за принципен и частен проблем тези 60 стотинки на година, то тогава сигурно си прав за себе си. Ама колко са такива като теб и съответно какви точно загуби ще се покрият ако се разчита на тия твои 60 стотинки на година?
Васко, ти наистина ли не разбираш, че не тези 60 ст. са важни толкова, колкото начинът, по който се прави и абсурдните обяснения?! Особено обяснението за загубите, но не се тръгва на борба с гратисчиите, а се тръгва на увеличаване на билета. Който си е купувал карта пак ще я купува, а който не е купувал билет, пак няма да купува. Лошото е, че и много от тези, които са купували билет ще спрат да купуват, но няма и карта да си купят.
Смяташ ли, че се знае броя на гратисчиите?Просто искат да вземат едни пари, които смятат ще са повече от сега.На мен ми звучи идиотски(не по Достоевски