КБ ЦСКА София - Берое FT 2:0 (4:0)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: КБ ЦСКА София - Берое |20.04 - 20:00ч.|

Мнениеот BRF » 18 апр 2016 15:53

Явно пак ще пътувам за мача без билет :)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 апр 2016 16:51

RockSeeker написа:
TristaNNN написа:На, чети, да видиш как стана:
Както е известно, според наредбата на БФС на гостуващите привърженици се полагат 5% от реалния капацитет на стадиона, а по наредбите на УЕФА този процент е 10%. С цел да бъде толерантно, ръководството на "Берое" направи компромис и отпусна 15% за привържениците на ЦСКА.

Когато нямаш какво да кажеш, по-добре си трай - поне няма да станеш за смях ;) Това е от декларацията преди мача, в която се твърдеше, че повече хора от вече отпуснатите 1700 билета няма да бъдат допуснати. 4000 човека правят около 1/3 от капацитета на стадион Берое, ама ти явно си над нещата...и математиката :lol:

Да де, ама явно си забравил, че голяма част от вашите наглеци са успели да влязат без билет,а и тази цифра 4 000 е силно преувеличена, та затова не ти излиза математиката. ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 18 апр 2016 17:04

Ти верно ли така отговори :lol: :lol: :lol: Айде със здраве :lol: :lol: :lol:
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 18 апр 2016 17:26

TristaNNN написа:
RockSeeker написа:
TristaNNN написа:На, чети, да видиш как стана:
Както е известно, според наредбата на БФС на гостуващите привърженици се полагат 5% от реалния капацитет на стадиона, а по наредбите на УЕФА този процент е 10%. С цел да бъде толерантно, ръководството на "Берое" направи компромис и отпусна 15% за привържениците на ЦСКА.

Когато нямаш какво да кажеш, по-добре си трай - поне няма да станеш за смях ;) Това е от декларацията преди мача, в която се твърдеше, че повече хора от вече отпуснатите 1700 билета няма да бъдат допуснати. 4000 човека правят около 1/3 от капацитета на стадион Берое, ама ти явно си над нещата...и математиката :lol:

Да де, ама явно си забравил, че голяма част от вашите наглеци са успели да влязат без билет,а и тази цифра 4 000 е силно преувеличена, та затова не ти излиза математиката. ;)

За което вина имат не феновете а организаторите, защото в провинцията е практика в първите 15-20 минути след началото на мача тези, които късат билетчетата да се праждосат от входовете на секторите и входа става свободен. Няма полиция няма никой след първите минути на мача и така всеки може да влезе както си поиска и с каквото си поиска. Дори ядрена бомба могат да вкарат ако искат.

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 18 апр 2016 18:12

bobonikolov написа:
TristaNNN написа:Да де, ама явно си забравил, че голяма част от вашите наглеци са успели да влязат без билет,а и тази цифра 4 000 е силно преувеличена, та затова не ти излиза математиката. ;)

За което вина имат не феновете а организаторите, защото в провинцията е практика в първите 15-20 минути след началото на мача тези, които късат билетчетата да се праждосат от входовете на секторите и входа става свободен. Няма полиция няма никой след първите минути на мача и така всеки може да влезе както си поиска и с каквото си поиска. Дори ядрена бомба могат да вкарат ако искат.

По принцип си прав за много подобни случаи, но не и за конкретния. Предполагам и че не си бил на място или просто не си разбрал какво и защо се е случило, което го обяснява. Аз бях от хората с билети за клетката, а за малко да пропусна началото на мача и то не защото съм пристигнал късно и е имало голяма опашка пред мен, а защото полицията беше направила жива верига и не допускаше повече фенове към момента. В крайна сметка благодарение на един човек успях да вляза още преди да "вдигнат" тази жива верига и затова не мога да твърдя от първо лице за извън клетката какво е ставало, но доколкото знам от познати, с които се видяхме там и бяха отишли без билети, истината е съвсем друга и си има съответните неслучайни причини/събития и замесени лица, заради които в крайна сметка всички наши фенове бяха допуснати и успяха да влязат без излишни простотии.

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 18 апр 2016 18:43

cska.bg написа:Армейци,

по повод предстоящия полуфинален мач от Купа България в сряда между ЦСКА и Берое, искаме да внесем малко яснота около организацията на спортното мероприятие.

На първо място със съжаление ви съобщаваме, че капацитетът на стадион „Българска армия“ е напълно изчерпан и нямаме възможност да отпечатаме допълнителни билети. Разбираме желанието на всеки един фен да подкрепи отбора в този важен сблъсък, но към момента възможностите на спортното съоръжение са такива.

В деня на мача ще бъдат изградени полицейски контролно-пропускателни пунктове и няма да бъдат допускани лица без билет в радиус от 500 метра от стадиона.

Няма да бъдат допускани никакви автомобили около територията на „Армията“, като всички привърженици с автобуси и автомобили от провинцията, успоредно със Столична община, ще бъдат ескортирани и настанявани до пространството на паркинга на Национален стадион „Васил Левски“ (около Сектор Г).

На всички КПП-та ще се извършва щателна проверка за фалшиви билети.

Няма да бъдат допускани лица във видимо нетрезво състояние.

Вратите на стадиона ще бъдат отворени в 17:30ч. Приканваме всички привърженици да заемат местата си максимално рано, за да може да се извърши нормален пропускателен режим и да не се образуват опашки.

В 19:30ч. входовете на „Армията“ ще бъдат затворени и няма да бъдат допускани повече зрители.

За контролно-пропусквателните пунктове добре, има нужда в случая. Обаче това със затварянето на вратите половин час преди началото на мача...ако е просто блъф за мобилизиране на хората да отидат на входовете възможно най-рано - съгласен съм, че някои явно само така може да ги накараш. Ако обаче наистина спрат да пускат ще е голямо безумие.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 18 апр 2016 19:40

BRF написа:Явно пак ще пътувам за мача без билет :)

Имам 3 билета за А /за мен, жената и за един познат/, но може и да не ходя, че ми изскочиха едни спешни пътувания. Ако няма да ходя, ще ти ги оставя
/ще ти пиша на лично за тел. евентуално/

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 18 апр 2016 19:40

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=f2cPqZXIFJk[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xS_olaVjYRo[/youtube]

!!!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 19 апр 2016 12:25

"Ако Берое открие резултата на реванша, става страшно", коментира Жеков пред "Меридиан Мач". Преди първата среща Жеката се изсили и каза, че ако играчите на ЦСКА ритнат два пъти топката към вратата на Берое, ще скочи от козирката на стадиона. Думите му бяха допълнителна мотивация за футболистите и треньорите на "Армията", които след това му отговориха, а Жеков изпадна в неловко положение заради победата с 2:0.

"Истината е, че през второто полувреме в Стара Загора не можехме да ходим. Ако това се повтори и сега и нямаме нужния резултат, може да имаме големи неприятности. За да продължи ЦСКА напред е задължително футболистите да повторят представянето си от първия мач. Дали обаче това ще стане - нямам идея", каза още големият голмайстор.

"Берое не се е отказал. Ще преследва до край победата. Каква ще е ролята на пълния стадион? Ние бихме Барселона пред 110 000 души на турнира "Жоан Гампер" с 4:1. Тогава не си чувах и мислите", припомни Жеката.

Дано сбърка Жеката тоя път. :lol: Лошото е, че и аз си мисля същото. Все пак ние сме добрите, те са лошите.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “ЦСКА”