ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ceBep

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот ceBep » 18 апр 2016 12:56

Няма.

Beladona

Мнениеот Beladona » 18 апр 2016 14:02

ceBep написа:Няма.

Аз си мисля , че ще играем ...не познах , че билета няма да е левче ...все си мислех , че Дора и Сашо Тодоров са по - корави и няма да се повлияят от мутренски прийоми , дай да видим сега , дали няма да съберат смелост вече цялата Държава като е зад гърба им :)

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 18 апр 2016 14:23

Beladona написа:...не познах :)

Е, сега ти повервах ! :mrgreen:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 18 апр 2016 14:31

Колкото повече продължава тоя цирк, толкова повече се затвърждава позицията ми, че при алтернатива ВБ съм твърдо зад ГГ и то без значение в коя група ще сме наесен съответно с единия или другия :idea: Как пък такива "ексклузивни" новини изскачат винаги в подобни удобни моменти... Без значение тая среща имало ли я е наистина или не. Нищо не пречи и наистина да се е провела, но целта за пореден път да е съвсем различна от това, което искат да изглежда. Защото всичко около ВБ до момента е такова - хвърляне на сензации в медиите (и то даже се наблюдава тенденция в кои), иди ми - дойди ми и накрая в крайна сметка нищо. Пропуснал съм "емоциите" от вчера, защото използвах уикенда без мач за далеч по-приятни дейности сред прекрасната ни природа, но като гледам някои хора как са изтерясали ми става чак жал... Ако и обещаните ремонтни дейности на Армията се осъществят, както очаквам да се случи - това ще е още един факт, който ще подсили горната ми позиция. Божков за 7 години имаше достатъчно време и възможности да направи нещо подобно, а единственото, което си спомням аз, беше подмяна на седалки... И да пропускам нещо - след като съм го забравил, очевидно не е било нито съществено, нито достатъчно за такъв период от време.

Донке, успокой малко топката, че ще изпушиш бе, билкарче! Нещо не ми се връзва това силно превъзбуждане от някаква среща с не особено ясен и за теб характер (по твои думи) с претенциите, които предявяваш самият ти към/за особата си :lol: След издънката ти с прогнозата за цената на билетите, сега е ред на стадиона, на който ще се проведе срещата ли? Как пък един път нема топки да кажеш просто - сбърках, не бях прав, а все сучеш, увърташ и търсиш оправдания? И така да е било, както казваш (визирам оправданията след издънка) - след като си се изцепил първо и то без никой да иска подобни "предсказания" от теб, а в последствие нещата са се променили, еми излез и си признай като мъж, че си се издънил, кво само мънкаш... Очевидно в някои случаи до теб достига някаква информация една идея по-рано, но очевидно и че далеч не си достатъчно "вътре в нещата", след като даваш прогнози, които често се дънят. Или се пъчиш и правиш на мъж, търсейки евтина слава преди въпросното твърдение да може да бъде изказано с някаква поне относителна сигурност, или си доразвиваш малкото инфо, до което си се докопал, по начин, който на теб ти харесва... И в двата случая обаче накрая пак излизаш... а бе жив и здрав бъди, пък дано покачиш успеваемостта на познаване, ако това ще те направи по-щастлив! Но като те гледам колко време и усилия отделяш всекидневно за форумните си прояви...каквато и да е причината за тях - дори здравето няма такова значение, след като начинът, по който прекарваш голяма част от времето си, е толкова жалък...
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Beladona

Мнениеот Beladona » 18 апр 2016 14:34

suni написа:

Хахахаах ! Ти появи ли се, Душо кукурузена ! Беше ми залипсвал ....ти си един от любимците на Кашо , умира си да ви мори с детайлни разработки :)

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 18 апр 2016 14:39

Донке, за кой ли път няма да познаеш?! То по-скоро трябва да те питам досега познала ли си нещо въобще?
Големи "професионалисти" ще да са твоите източници на информация, ама никога не познават! :lol: :lol: :mrgreen:

ПП Мачът ни с Берое ще е на Армията, Янев не иска да е на националния! И евентуално ще има голяма видео стена до нашия стадион! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Beladona

Мнениеот Beladona » 18 апр 2016 14:41

RockSeeker написа:Колкото повече продължава тоя цирк, толкова повече се затвърждава позицията ми, че при алтернатива ВБ съм твърдо зад ГГ и то без значение в коя група ще сме наесен съответно с единия или другия :idea: Как пък такива "ексклузивни" новини изскачат винаги в подобни удобни моменти... Без значение тая среща имало ли я е наистина или не. Нищо не пречи и наистина да се е провела, но целта за пореден път да е съвсем различна от това, което искат да изглежда. Защото всичко около ВБ до момента е такова - хвърляне на сензации в медиите (и то даже се наблюдава тенденция в кои), иди ми - дойди ми и накрая в крайна сметка нищо. Пропуснал съм "емоциите" от вчера, защото използвах уикенда без мач за далеч по-приятни дейности сред прекрасната ни природа, но като гледам някои хора как са изтерясали ми става чак жал... Ако и обещаните ремонтни дейности на Армията се осъществят, както очаквам да се случи - това ще е още един факт, който ще подсили горната ми позиция. Божков за 7 години имаше достатъчно време и възможности да направи нещо подобно, а единственото, което си спомням аз, беше подмяна на седалки... И да пропускам нещо - след като съм го забравил, очевидно не е било нито съществено, нито достатъчно за такъв период от време.

Донке, успокой малко топката, че ще изпушиш бе, билкарче! Нещо не ми се връзва това силно превъзбуждане от някаква среща с не особено ясен и за теб характер (по твои думи) с претенциите, които предявяваш самият ти към/за особата си :lol: След издънката ти с прогнозата за цената на билетите, сега е ред на стадиона, на който ще се проведе срещата ли? Как пък един път нема топки да кажеш просто - сбърках, не бях прав, а все сучеш, увърташ и търсиш оправдания? И така да е било, както казваш (визирам оправданията след издънка) - след като си се изцепил първо и то без никой да иска подобни "предсказания" от теб, а в последствие нещата са се променили, еми излез и си признай като мъж, че си се издънил, кво само мънкаш... Очевидно в някои случаи до теб достига някаква информация една идея по-рано, но очевидно и че далеч не си достатъчно "вътре в нещата", след като даваш прогнози, които често се дънят. Или се пъчиш и правиш на мъж, търсейки евтина слава преди въпросното твърдение да може да бъде изказано с някаква поне относителна сигурност, или си доразвиваш малкото инфо, до което си се докопал, по начин, който на теб ти харесва... И в двата случая обаче накрая пак излизаш... а бе жив и здрав бъди, пък дано покачиш успеваемостта на познаване, ако това ще те направи по-щастлив! Но като те гледам колко време и усилия отделяш всекидневно за форумните си прояви...каквато и да е причината за тях - дори здравето няма такова значение, след като начинът, по който прекарваш голяма част от времето си, е толкова жалък...

Когато не съм познал , винаги съм си признавал . Нямам никакви проблеми с това . Не познах за билетите защото ( да е ясно на всички ) 1 . Не вярвах , че има толкова тъп човек да направи билета по лев ! 2. Имах информация за кореспонденция между Дора и Сашо Тодоров билетите да са с непроменени цени , обаче дрогата явно ги е натиснала и са се уплашили ! За всичко останало , това си е твое мнение , което уважавам :) но никак не споделям :)

Beladona

Мнениеот Beladona » 18 апр 2016 14:44

CSKA 78 написа:Донке, за кой ли път няма да познаеш?! То по-скоро трябва да те питам досега познала ли си нещо въобще?
Големи "професионалисти" ще да са твоите източници на информация, ама никога не познават! :lol: :lol: :mrgreen:

ПП Мачът ни с Берое ще е на Армията, Янев не иска да е на националния! И евентуално ще има голяма видео стена до нашия стадион! ;)

Дай парите за Дора и Чери бе , картофено сърце ! Ще умреш от страх !

Че след малко може да получиш оферта и за друг бас ....в момента тече среща по Сигурността за мача с Берое , та ще видя какъв ще е развоя :) разбираш ли , невинен палячо ? Че сега се решава къде ще се играе мача , а ? Вече нещата не зависят от Янев , Гришата или Пешо ...

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 18 апр 2016 14:51

Beladona написа:
suni написа:

Хахахаах ! Ти появи ли се, Душо кукурузена ! Беше ми залипсвал ....ти си един от любимците на Кашо , умира си да ви мори с детайлни разработки :)

А ти пиле шарено купи ли биретата, че вече съм в процес на очакване ?
За теб, Кашчей и ми-мито ви вече разбрахме, нема нужда да го доказваш нон-стоп. :mrgreen:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 18 апр 2016 14:56

Да, Донке, в момента тече среща по Сигурността за мача с Берое, и ти си там, като пишеш през моб. телефон! Чакай да видя дали ще позная? Ти си се дегизирала като Тодоров или като Янев, а може би като някоя от чистачките на сградата?! Същинска Мата Хари си ти!! :lol: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “Архив”