[quote="Avanti_Ragazzi"]Според мен заради забавянето на сторежа много хора си помислиха, че с този сектор ще се случи това което стана със стадиона на Ботев. И до последно се надяваха и си вярваха, че този сектор няма да стане така и така скоро време, камо ли пък да отвори врати. И си мислиха, че поне още една, дори две години ще стои затворен. И понеже не стана така, сега се избива на злоба, жлъч и завист

Леевски, оле

Re: Трофея или Козирката?
suni написа:Хубаво ви е секторчето, да си го ползвате дълго време,.. поне докато Боко и Пеевски са на власт,.. па после я камилата-я камиларя !
И какво ще стане със сектора, когато един ден въпросните хора не са на власт? Някой ще го опакова, ще си го прибере или може би ще го пренесе някъде другаде?

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

korteneca написа:suni написа:Хубаво ви е секторчето, да си го ползвате дълго време,.. поне докато Боко и Пеевски са на власт,.. па после я камилата-я камиларя !
ОК! Теб какво те притеснява това? Дори да се окаже така както казваш, ще бъде наш проблем, а не ваш.
Щото, ще бъдат поредните държавни пари ,,хвърлени на вятъра,,.

Прокобо мръсна, върви на майната си! 

Левски ще поеме по пътя на ЦСКА в един момент! Няма богат собственик и стабилен източник на пари, но въпреки това се харчи като за световно! Звучи ми много познато
! Според мен всичко се прави на базата на обещания от Б.Б. и Пеевски, и с кредити със стабилни лихви. Но в един момент всичко ще рухне, както се случва обикновенно в България, защото всички искат само да взимат, без да дават!

ham3r написа:Yoda_ написа:Не разбирам кво се пънете розовите...сектора го има и това е свършен факт, че на всичкото отгоре е и сравнително хубав, най-малкото е най-модерния в БГ.
И предполагам, на никой левскар не му пука особено как и с кви пари е построен.... Дай боже, Тонев да е успял да врътне някаква схемичка, и сектора да е построен със заеми, които по-натам ЦСКА и розовите феновете ще изплащат, това би било наистина твърде хубаво...красиво...елегантно... !
А вие - на мач на В-група... и догодина пак, разбира се !
Би трябвало на всички да "пука" защото Строителя ще вземе 90 милиона за западната тангента което е три пъти по скъпо и това го плащаме всички
Щом е 3 пъти по-скъпо, значи преразхода е 60 милиона, т.е. падат се на всеки българин по 8.00 лв.
Утре отивам да внеса моите 8 лв. в касата на НАП, за да не ми тежи на съвестта.

Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

boabbb написа:korteneca написа:Сектор А на "Георги Аспарухов" – мирише на лукс!
Аз бих добави и червена завист.
Аз бих добавил и други работи, ама ще ме баннат![]()
![]()
Спазвай добрия тон и няма.

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
TristaNNN написа:suni написа:Хубаво ви е секторчето, да си го ползвате дълго време,.. поне докато Боко и Пеевски са на власт,.. па после я камилата-я камиларя !
И какво ще стане със сектора, когато един ден въпросните хора не са на власт? Някой ще го опакова, ще си го прибере или може би ще го пренесе някъде другаде?Ебаси тъпия коментар, заклевам се.
После ще се окаже че имате да давате едни милиони... И Тити /рев и сополи/нема да ви спаси!

Прокобо мръсна, върви на майната си! 

И предполагам, на никой левскар не му пука особено как и с кви пари е построен.... Дай боже, Тонев да е успял да врътне някаква схемичка, и сектора да е построен със заеми, които по-натам ЦСКА и розовите феновете ще изплащат, това би било наистина твърде хубаво...красиво...елегантно... ! 
[/
Доказателствата са в документите. Месеци преди да започне да ви строи замразената трибуна работниците на сегашния строител вдигаха бунтове за неизплатени заплати за няколко месеца защото фирмата беше с малки
проекти и изведнъж хоп се намърдаха при големите в строителния бизнес.

Доказателствата са в документите. Месеци преди да започне да ви строи замразената трибуна работниците на сегашния строител вдигаха бунтове за неизплатени заплати за няколко месеца защото фирмата беше с малки
проекти и изведнъж хоп се намърдаха при големите в строителния бизнес.
Последна промяна от ham3r на 18 апр 2016 14:50, променено общо 3 пъти.
suni написа:korteneca написа:suni написа:Хубаво ви е секторчето, да си го ползвате дълго време,.. поне докато Боко и Пеевски са на власт,.. па после я камилата-я камиларя !
ОК! Теб какво те притеснява това? Дори да се окаже така както казваш, ще бъде наш проблем, а не ваш.
Щото, ще бъдат поредните държавни пари ,,хвърлени на вятъра,,.
Дай Боже на всички отбори да им "хвърлят" така пари на вятъра за стадионите. Ама в този случай съм сигурен, че сектора ще се изплаща и няма да се налага вие да го плащате.

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!