Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ham3r
Контакти:

Re: Трофея или Козирката?

Мнениеот ham3r » 18 апр 2016 14:36

[quote="Avanti_Ragazzi"]Според мен заради забавянето на сторежа много хора си помислиха, че с този сектор ще се случи това което стана със стадиона на Ботев. И до последно се надяваха и си вярваха, че този сектор няма да стане така и така скоро време, камо ли пък да отвори врати. И си мислиха, че поне още една, дори две години ще стои затворен. И понеже не стана така, сега се избива на злоба, жлъч и завист![/quo

Все още дължите 5 милиона на предишния строител.Добре,че батков го накараха да се откаже иначе щяхте да сте като Ботев.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 апр 2016 14:36

korteneca написа:
Сектор А на "Георги Аспарухов" – мирише на лукс!

Аз бих добави и червена завист. 8-)

Аз бих добавил и други работи, ама ще ме баннат :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 апр 2016 14:36

suni написа:Хубаво ви е секторчето, да си го ползвате дълго време,.. поне докато Боко и Пеевски са на власт,.. па после я камилата-я камиларя ! ;)

И какво ще стане със сектора, когато един ден въпросните хора не са на власт? Някой ще го опакова, ще си го прибере или може би ще го пренесе някъде другаде? :lol: Ебаси тъпия коментар, заклевам се.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 18 апр 2016 14:37

korteneca написа:
suni написа:Хубаво ви е секторчето, да си го ползвате дълго време,.. поне докато Боко и Пеевски са на власт,.. па после я камилата-я камиларя ! ;)

ОК! Теб какво те притеснява това? Дори да се окаже така както казваш, ще бъде наш проблем, а не ваш. 8-)

Щото, ще бъдат поредните държавни пари ,,хвърлени на вятъра,,. ;)
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 18 апр 2016 14:37

Левски ще поеме по пътя на ЦСКА в един момент! Няма богат собственик и стабилен източник на пари, но въпреки това се харчи като за световно! Звучи ми много познато :? ! Според мен всичко се прави на базата на обещания от Б.Б. и Пеевски, и с кредити със стабилни лихви. Но в един момент всичко ще рухне, както се случва обикновенно в България, защото всички искат само да взимат, без да дават!

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Мнениеот Yoda_ » 18 апр 2016 14:37

ham3r написа:
Yoda_ написа:Не разбирам кво се пънете розовите...сектора го има и това е свършен факт, че на всичкото отгоре е и сравнително хубав, най-малкото е най-модерния в БГ.
И предполагам, на никой левскар не му пука особено как и с кви пари е построен.... Дай боже, Тонев да е успял да врътне някаква схемичка, и сектора да е построен със заеми, които по-натам ЦСКА и розовите феновете ще изплащат, това би било наистина твърде хубаво...красиво...елегантно... ! :lol:

А вие - на мач на В-група... и догодина пак, разбира се ! :lol:

Би трябвало на всички да "пука" защото Строителя ще вземе 90 милиона за западната тангента което е три пъти по скъпо и това го плащаме всички

Щом е 3 пъти по-скъпо, значи преразхода е 60 милиона, т.е. падат се на всеки българин по 8.00 лв.
Утре отивам да внеса моите 8 лв. в касата на НАП, за да не ми тежи на съвестта. :lol:
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 18 апр 2016 14:38

boabbb написа:
korteneca написа:
Сектор А на "Георги Аспарухов" – мирише на лукс!

Аз бих добави и червена завист. 8-)

Аз бих добавил и други работи, ама ще ме баннат :lol: :lol: :lol:

Спазвай добрия тон и няма. :lol:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 18 апр 2016 14:39

TristaNNN написа:

И какво ще стане със сектора, когато един ден въпросните хора не са на власт? Някой ще го опакова, ще си го прибере или може би ще го пренесе някъде другаде? :lol: Ебаси тъпия коментар, заклевам се.

После ще се окаже че имате да давате едни милиони... И Тити /рев и сополи/нема да ви спаси! :(
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
ham3r
Контакти:

Мнениеот ham3r » 18 апр 2016 14:41

И предполагам, на никой левскар не му пука особено как и с кви пари е построен.... Дай боже, Тонев да е успял да врътне някаква схемичка, и сектора да е построен със заеми, които по-натам ЦСКА и розовите феновете ще изплащат, това би било наистина твърде хубаво...красиво...елегантно... ! :lol:

А вие - на мач на В-група... и догодина пак, разбира се ! :lol:[/

Доказателствата са в документите. Месеци преди да започне да ви строи замразената трибуна работниците на сегашния строител вдигаха бунтове за неизплатени заплати за няколко месеца защото фирмата беше с малки

проекти и изведнъж хоп се намърдаха при големите в строителния бизнес.
Последна промяна от ham3r на 18 апр 2016 14:50, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 18 апр 2016 14:42

suni написа:
korteneca написа:

ОК! Теб какво те притеснява това? Дори да се окаже така както казваш, ще бъде наш проблем, а не ваш. 8-)

Щото, ще бъдат поредните държавни пари ,,хвърлени на вятъра,,. ;)

Дай Боже на всички отбори да им "хвърлят" така пари на вятъра за стадионите. Ама в този случай съм сигурен, че сектора ще се изплаща и няма да се налага вие да го плащате. ;)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Върни се в “Левски”