А група: Левски (София) - Лудогорец (Разград) /0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

vladu
Контакти:

Re: А група: Левски (София) - Лудогорец (Разград) /23.04./ 2

Мнениеот vladu » 17 апр 2016 13:53

Player написа:
vladu написа:

Колко пъти поред ви пориха като бяха в А група

Не повече отколкото ние тях. Нали така?

По принцип е така.... съгласен съм с теб.. мисълта ми беше че последните години имахте голям комплекс от тях, а не кво е било преди сумати години.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 17 апр 2016 14:15

7:1 за Вековният ЛЕВСКИ.Два гола на Прохаска ,два на Адениджи,два на Христов и един на Боби Цонев.А след това шок и ужас за Аматьорите от полуфинала.Карма каво да се прави.Седем е числото на сините богове.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 17 апр 2016 14:36

Kris_men2000 написа:7:1 за Вековният ЛЕВСКИ.Два гола на Прохаска ,два на Адениджи,два на Христов и един на Боби Цонев.А след това шок и ужас за Аматьорите от полуфинала.Карма каво да се прави.Седем е числото на сините богове.

Поизхвърлил си се доста. Не са слаби, а пък ние не сме толкова силни. Не че във футбола, не са ставали всякакви нища, ама едва ли ще е сега.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 17 апр 2016 15:13

vladu написа:
Player написа:
vladu написа:

Колко пъти поред ви пориха като бяха в А група

Не повече отколкото ние тях. Нали така?

По принцип е така.... съгласен съм с теб.. мисълта ми беше че последните години имахте голям комплекс от тях, а не кво е било преди сумати години.

Ние комплекс от тях никога не сме имали и няма да имаме. Не сме ние тези дето имат мания за величие, че да се хвалим как веднъж на 8 години ще си напълним стадиона. Не сме и тези дето се хвалят, че събират с 2 хиляди повече (примерно) на мачове през последните 2-3 години. Не се самоопределяме за хегемон, двигател и т.н. на българския футбол. Мога още примери да дам, но не ми се занимава. Ако търсиш комплекс, значи си сбъркал форума. 8-)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 17 апр 2016 17:29

ПФК Левски и Ticketpro стартират от понелелник, 18.04, в 11:00 часа продажбата на билети за предстоящия домакински мач с Лудогорец oт 30 кръг на „А” група в събота от 20:00 часа на стадион „Георги Аспарухов”.

Привържениците ще могат да си закупят билет от намиращите се в техния град каси на Ticketpro (с мрежата от партньорски каси може да се запознаете ТУК: http://www.ticketpro.bg/jnp/ticket-outlets/index.html) и от бензиностанции OMV.

Касите по бензиностанциите ще предлагат услугата в рамките на населените места. Пропуски няма да са налични по магистралите и пътната мрежа в страната. Единственият обект, в който билети за мачове на Левски няма да бъдат продавани са офисите на Office 1 Superstore.

Пропуските за мача с Лудогорец ще са налични и в магазина на ПФК Левски на ул. „Тодорини кукли” 47 и магазина на НКП на Левски на бул. "Тодор Александров" 23.

В деня на мача, 23.04, на стадион „Георги Аспарухов” билети ще се предлагат в магазина на ПФК Левски на ул. „Тодорини кукли” 47 от 10:00 до 12:00 часа и на касите на ул. „Тодорини кукли” 47 от 12:00 часа до края на първото полувреме – 20:45 часа.

Специална каса ще работи и пред сектор "А".

В мрежата на Ticketpro извън стадион „Георги Аспарухов” продажбата на пропуски в деня на мача, 23.04, ще бъде преустановена в 18:00 часа.

Цени на пропуските за срещата с Лудогорец:

Сектор Б – 7 лв.

Сектор В - 12 лв.

Секто А - 20, 23, 25 лв.

Обръщаме внимание на привържениците, притежеващи карти, че могат да влизат и през двата пропусквателни пункта, обособяващи опашките към входовете пред сектор „Б“ и „В”.

Обръщаме Ви внимание, че на стадион „Георги Аспарухов“ вече са монтирани турникети на входовете и всеки привърженик трябва да спазва стриктно написания на своя билет вход към сектора. През входове различни от описаните на пропуските няма да може да се влиза на стадиона!

ПФК Левски призовава всички привърженици, възнамеряващи да посетят срещата с Лудогорец да дойдат по-рано на стадион „Георги Аспарухов“, за да се избегне струпването пред подстъпите към стадиона.

Призоваваме ви да сте на своето място в 19:30 часа за планираното официално откриване на сектор "А'.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
twize
Контакти:

Мнениеот twize » 18 апр 2016 10:02

modor написа:ПФК Левски и Ticketpro стартират от понелелник, 18.04, в 11:00 часа

Знае ли се вече дали ще се продават комбинираните билети за 4те мача в TicketPro ? Или само на касите както е обявено от днес?
Ако някой си е купил вече ще се похвали ли, да разясни как стоят нещата? ;)

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 18 апр 2016 10:52

Момци само едно нещо ще кажа не се отказвайте да отидете на този мач щом свършат билетите за А, а те ще свършат много бързо! Стадиона има и други сектори! Нека не се хвалим колко ще бъдем а просто бъдете на мача. На стадиона вече ще има достатъчно места за всички с А сектор, местата за нас без Г са вече над 20 000! Напълно достатъчни за всички които решат да дойдат не заради трибуната, арката, алеите, кренвиршите, мача и т.н. а заради и само единствено заради Левски! ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 апр 2016 11:20

Прогнозирам динамичен и стойностен мач гарниран с една хубава победа за синия любим отбор, нещо от сорта на 2-1.
Аз лично мисля да се настаня в сектор В, за да се насладят очите ми на новия сектор отдалеч, пък ще му направя сефтето по-натам. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 апр 2016 11:31

И аз отивам във В. Мисля и малкия да водя.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 18 апр 2016 12:56

Не чакайте последния момент за билети. Секторите "А" и "Б" ще се напълнят със сигурност, но си мисля, че това няма да попречи да напълним и "В". Ще си направим шоуто както само ние можем, не се съмнявайте в това. Ако няма за "А" - взимайте смело за "В".. и нека всички видят това, което ще се случи. И още нещо - елате по - рано на стадиона, за да нямате проблеми при влизането.. как не се научиха някои хора, че от идване на мач, и то сериозно посетен, 30мин преди началото му никой няма интерес и се изнервя обстановката.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Върни се в “Левски”