Middlesbrough написа:Говора за днешния мач , пропуските не бяха нормални ...
А и след като миналия сезон спечелихме всичко , този изведнъж рухнахме , със същите играч , това ако не е съдба здраве му кажи
Челси спечелиха ШЛ благодарения на съдбата и късмета , не може да ме убедиш в обратното

Днес нямахте късмет,съгласен съм,но целият ви срив няма нищо общо с късмета и съдбата.Те и на Челси играчите са същите,ама миналата година бяхме шампиони,сега сме 10-ти.

То ако беше само до качества...има форма,физическа подготовка,психика,настройка на съперника. Част от причините да рухнете ги изредих по-горе,но има и други.Щях да включа и мотивацията към тях,но е смешно да не си мотивиран,когато си на прага да влезеш във вечността с втори пореден требъл.Играта ви в защита също няма общо с късмета.
Титлата на Челси е сигурно в топ 3 на най-късметлийските някога,така е.Ама там съдбата си върна за поредицата нещастни отпадания в предишните години.Мачовете с вас също бяха до голяма степен на късмет,няма защо да го отричам.Не знам защо повдигна въобще тоя въпрос,двете неща нямат абсолютно нищо общо

Как да е,безсмисено е да спорим още,а и досега сте изгубили само ШЛ.Но ако не искате пак подобен срив догодина,Енрике и борда ви трябва да вземат мерки и играчите да разберат,че не всичко идва наготово само защото са в Барса.