Сър Алекс: Виновници да за мача с Лийдс, са Бербатов и Невил
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Нормално ли е ?!
Вижте не гледайте по нашенски на футбола т.е по постове това кой изпуснал, кой подал тука не важи МЮ е отбор колектив там всеки вкарва и всеки брани и пресира видяхте Руни колко пъти примерно гонеше човека от Лийдс с топката по целия терен дори два пъти от това си желание сбърка като срещу Хъл в такива моменти като този мач САФ иска от всеки футболист тотална преса в половината на съперника и когато загубиш топката тичаш след този който я владее от противника и правиш всичко възможно за да я отнемеш и да го заградиш в неговата половина, а нашето момче като си отиграеше получената топка чакаше пак на гюме някой да я отнеме и да му я подаде аз лично го видях веднъж в края на мача да отнеме топка от съперник ето затова е недоволен и от него САФ. Спомнете си защо удари Бекъм с обувката, защото в един такъв мач само че с Арсенал за купата не помагъл на Невил в защита и от непокритата зона на Невил станал един от головете за Арсенал това е при САФ и въобще в съвременния футбол постове кажи речи няма преса му е майката.
-
juventinec76
- Контакти:
Напълно съм съгласен с Xanko! И аз за това пиша!
Абе да... кога пък Фъгюсън е критикувал един или двама човека при загуба?Може да не си го разбрал пич.А колкото до Бербо, скатавка или не.Да ви кажа малко смешно е това, момчето да играе в Юнайтед титуляр, пък да е скатавка.И въобще какво се обаждате? Сър Алекс Фъргюсън, който не може да си преброи титлите, купите и т.н. отличия, го счита за достоен да играе под негово ръководство.Така че аз бих му се доверил на него и на статистиката на Бербо, а не на форумни герои, каквито сме ние 
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???
- Tomislav_Fan
- Контакти:
Re: Сър Алекс: Виновници да за мача с Лийдс, са Бербатов и Невил
От момента, в който Кристиано отиде в Реал М, Юнайтед не е същия, няма НИЩО общо с онзи Юнайтед с Кристиано Роналдо !! А когато и Рууни не е във форма или просто не му е ден (както беше срещу Лийдс), Манчестър Юнайтед се превръща в средняшки отбор. Каквото и да си говорим, другите са просто пълнеж. Може би доста грубо го казвам, но според това е истината! Признавам че съм фен на Арсенал, но НЕ мразя Ман Ю и се радвам когато Бербатов играе добре (въпреки че съм болен Левскар). Факт е обаче, че с такова разхождане по терена няма да стане неговата работа и дори яростният му защитник сър Алекс няма да го търпи повече.
Предпочитам да махнат Бербо, от колкото Берба да играе и да не прави почти нищо.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
- ZinedineZidane
- Контакти:
Не съм гледал този мач конкретно, но е факт че Бербатов има само проблясъци в Юнайтед. Никакво постоянство. А българите винаги ще са разделени като мнения за Бербатов, истината вероятно е някъде по средата. Аз лично смятам, че е класен играч по принцип, но прекалено непостоянен и слаб в "големите" мачове!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
savatabs написа:Съгласен съм с Алекс Фъргюсън, че дяволите се издъниха срещу Лийдс.Нормално е за мениджъра да е бесен на играчите си.Но разбрах, че приема като главни виновници Бербатов и Невил.Добре, гледах мача и видях слаб Ман Юнайтед, вярно, че и на Бербо не му беше ден.Но видях и, че пусна 3-4 добри паса към Руни и Оуен.Двамата от своя страна изпуснаха няколко 100 % положения включително и Фабио, но за никой от тях не е споменато, че ще бъде изгонен от състава.... И се чудя аз ли не съм наред...споделете и вие вашите мнения.
Можеше поне да пишеш къде и пред кой го е казал. Защото иначе излиза, че коментираш собствените си думи.
Виновни са единствено халфовете. Обертан, Гипс и Уелбек бяха супер зле, да не говорим за Андерсон, за който дадоха страшни пари, а вече втора година няма един силен мач. Лийдс ги цял мач ги газеха през центъра както си искат. И Рууни с неговите фойерверки, ама сър-а не смее да му каже нищо, защото отърва отбора в сума ти мачове.
Xanko написа:Вижте не гледайте по нашенски на футбола т.е по постове това кой изпуснал, кой подал тука не важи МЮ е отбор колектив там всеки вкарва и всеки брани и пресира видяхте Руни колко пъти примерно гонеше човека от Лийдс с топката по целия терен дори два пъти от това си желание сбърка като срещу Хъл в такива моменти като този мач САФ иска от всеки футболист тотална преса в половината на съперника и когато загубиш топката тичаш след този който я владее от противника и правиш всичко възможно за да я отнемеш и да го заградиш в неговата половина, а нашето момче като си отиграеше получената топка чакаше пак на гюме някой да я отнеме и да му я подаде аз лично го видях веднъж в края на мача да отнеме топка от съперник ето затова е недоволен и от него САФ. Спомнете си защо удари Бекъм с обувката, защото в един такъв мач само че с Арсенал за купата не помагъл на Невил в защита и от непокритата зона на Невил станал един от головете за Арсенал това е при САФ и въобще в съвременния футбол постове кажи речи няма преса му е майката.
Че той Бербатов така си играе. Ти кога си го виждал да се връща зад центъра? А Рууни може да си търчи колкото иска, важното е че имаше 4 положения да вкара и ги изигра по селски. Той е нападател все пак, не е Дженаро Гатузо.
Целия отбор е слаб !
Бе чета и се чудя ... Не ви ли идва наум ,че може пък това да са инструкциите на мениджъра - Бербатов закотвен напред,без много да се движи (доскоро се говореше за операция) .
А за прехваления Руни - дето това било формата на живота му... Абсолютни медийни измислици.Той винаги е бягал,като бултериер след топка.Бяга като муха без глава-това си е нормалното му състояние. В момента Руни е толкова слаб,нищо че вкарва важни голове и влачи отбора напред ... Толкова посредствени отигравания не съм виждал от играч дето се води световна класа.
Гари Невил според мен не трябва да влиза като титуляр - беше голям навремето,но сега просто не е в тази форма ,че да е от полза на отбора.От миналата година си говорим ,че няма халф - креативен халф (каквито са Шави,Иниеста в отбора на Барса).Те са хората,които градят играта. В Ман Ю нито Карик,нито Флечър,нито Андерсън не могат да го правят това.Пък за Скоулс да не говорим.
Единственият,който може да се справи донякъде е сър Р.Гигс.Обаче той е в доста напреднала възраст за футболист и не може да помага във всеки мач. Пък и на крилото ми се струва по-ефективен.
В момента целия отбор е слаб .Няма две мнения по въпроса.Проблемите в защита не бива да са оправдание.
Мисля си ,че сър Алекс е притиснат до стената и ще се наложи да вземе халф и централен защитник в най-скоро време.
Това е моето мнение по въпроса.
А за прехваления Руни - дето това било формата на живота му... Абсолютни медийни измислици.Той винаги е бягал,като бултериер след топка.Бяга като муха без глава-това си е нормалното му състояние. В момента Руни е толкова слаб,нищо че вкарва важни голове и влачи отбора напред ... Толкова посредствени отигравания не съм виждал от играч дето се води световна класа.
Гари Невил според мен не трябва да влиза като титуляр - беше голям навремето,но сега просто не е в тази форма ,че да е от полза на отбора.От миналата година си говорим ,че няма халф - креативен халф (каквито са Шави,Иниеста в отбора на Барса).Те са хората,които градят играта. В Ман Ю нито Карик,нито Флечър,нито Андерсън не могат да го правят това.Пък за Скоулс да не говорим.
Единственият,който може да се справи донякъде е сър Р.Гигс.Обаче той е в доста напреднала възраст за футболист и не може да помага във всеки мач. Пък и на крилото ми се струва по-ефективен.
В момента целия отбор е слаб .Няма две мнения по въпроса.Проблемите в защита не бива да са оправдание.
Мисля си ,че сър Алекс е притиснат до стената и ще се наложи да вземе халф и централен защитник в най-скоро време.
Това е моето мнение по въпроса.
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!