Зидан тотално се опита да обърка мача, но от Хетафе геройски не му позволиха.
Можеше спокойно Васкес или Хесе да започнат вместо някой от триото.Защо му бе да пуска Кроос като опорен, при условие, не само че не бе играл от известно време на тази позиция, а и бе от играчите избягали най-много км в мача с Волфсбург? Каква е тази смяна на Дани с Начо, той Начо в последно време играе повече от лявата зона на защитата, отколкото на натуралната му такава? Разбиваш нападението сменяйки 2-ма от трима, разбиваш и защитата сменяйки един от най-стабилните и части. Да не споменаваме как заедно с Бенитес доста упорито, а вероятно и успешно(ще видим в бъдеще), се опитват да затрият един от най-талантливите трансфери на Перес.
Liga BBVA: Хетафе - Реал Мадрид - 1:5 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Furious_Monk
Re: Liga BBVA: Хетафе - Реал Мадрид / 16.04 / 17:00ч.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Не забравяй, че водихме с три преди смените.
И аз да съм, също ще пробвам нестандартни неща, като дори ми е интересно защо не пусна Ковачич, но здраве.
Честита победа!
Честита победа!
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Протоколна победа.
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100- paceto
- Контакти:
Много хубава игра показаха, въпреки че гледах само второто, но съдейки по него малко вероятно ми се вижда да са играли лошо преди това. Добра победа и всички от тройката отпред се разписаха по един път. 
Като гледам Барселона как изпуснаха парата, ме е яд, че не взехме една победа повече досега и да им дишаме във врата. Бенитес, дано отидеш в Чемпиъншип, сервитьорино потен 
paceto написа:Много хубава игра показаха, въпреки че гледах само второто, но съдейки по него малко вероятно ми се вижда да са играли лошо преди това. Добра победа и всички от тройката отпред се разписаха по един път.
Първото играхме с няколко идеи по-добре, та си прави сметките.
Hohohoho написа:Като гледам Барселона как изпуснаха парата, ме е яд, че не взехме една победа повече досега и да им дишаме във врата. Бенитес, дано отидеш в Чемпиъншип, сервитьорино потен
А, без Нюкасъл в чемпиъншип!
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Re: Liga BBVA: Хетафе - Реал Мадрид - 1:5 FT
Aз като гледам дербито съм за Съндърланд от преди Бени, сега двойно повече 
Съндърланд да изпадат или Норич. Без традиционни отбори.
Е, то не че Съндърланд не са традиционни, но ме разбра. 
Роналдо изглеждаше уморен днес и без особено желание. Нормално предвид героизмът през седмицата, а и този мач не бе важен. Не знам дали е хубаво това упорстване да играе постоянно и дано не му/ни изиграе лоша шега.
Роналдо изглеждаше уморен днес и без особено желание. Нормално предвид героизмът през седмицата, а и този мач не бе важен. Не знам дали е хубаво това упорстване да играе постоянно и дано не му/ни изиграе лоша шега.
Баш новаците и малките са ми най-интересни, пък те не могат да се докопат без някой традиционен да гризне дръвцето. Борнемут, Ейбар, Аячо Газалек и Карпи са е*ати пичовете.
Болна тема са ми традиционните отбори, независимо от първенството. На Примера липсват Осасуна, Сарагоса, Расинг, Валядолид, пък дори и Майорка. Аз не си падам по ментета тип Ейбар, Гранада и Леванте, без да ми се обиждат.