Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Кашчей » 16 апр 2016 14:45

sin4ec написа:Днес на контролата беше много свежо-прекрасно време и хубава игра! Бабатунде яко пори...Отборът изглежда много добре и в настроение.
Малко инфо от извора: Деян е скъсал страничната връзка на същото коляно, което беше контузено( тогава е скъсал предна връзка). Бедоя е поискал нова отсрочка, след мача с Разград ще стане ясно дали остава. На близнаците им мътят главата, но по-скоро ще останат-именно те ще заместят Бедоя. Менголо няма никакъв проблем с треньора, просто много е бил изостанал с тази една година неиграене. Тренира на самостоятелна програма и е готов, но няма да се рискува и бърза с пускането му.
По-интересното: Лц е спонсорирал с по 100 бона наши съперници в 4 мача, за да играят на кръв. Лошо няма, аз лично не съм против такава тактика, но да не ми се правят на света вода ненапита!
Александров и Костадинов ще са готови за дербито. А атаките срещу Стоев и отбора - (каква изненада!), са дело на човек, показвал косматия си гъз на синята публика. Именно това визира Гонзо в интервюто си, споменавайки атаки отвътре...

Маркираното е яко! Съперниците имат ли си имена?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 апр 2016 15:18

Кашчей написа:

Естествено. И е доказано. Което нищо не променя-те по принцип са ДЛЪЖНИ да играят на кръв всеки мач, още повече срещу Левски. Както споменах-не съм против подобно стимулиране.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 апр 2016 15:42

sin4ec написа:
Кашчей написа:

Естествено. И е доказано. Което нищо не променя-те по принцип са ДЛЪЖНИ да играят на кръв всеки мач, още повече срещу Левски. Както споменах-не съм против подобно стимулиране.

Напротив-променя! Те са длъжни да играят, но и са длъжни да платят ДОД за това, защото си е приход. Вие информирахте ли НАП за случая...или поне разследващите органи?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 апр 2016 16:26

Информирай ги ти! :)
Ние си гледаме играта и футболистите. Аз съм много изненадан от подобно действие, на този етап просто Левски тепърва гради отбор и няма как да е заплаха за титлата на Лц. Така са решили в Разград-така са направили. Техен проблем...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 апр 2016 16:31

sin4ec написа:Информирай ги ти! :)
Ние си гледаме играта и футболистите. Аз съм много изненадан от подобно действие, на този етап просто Левски тепърва гради отбор и няма как да е заплаха за титлата на Лц. Така са решили в Разград-така са направили. Техен проблем...

Бих ги информирал, но доказателствата са ми само твоите постове тук, а твоите са от приказките на ТЩ на "Левски", като всъщност никой не посочва реални доказателства. Така е най-лесно, имайки предвид сестрата-курва и доказателствата за това, че нямаш сестра.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 16 апр 2016 16:49

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Cv7NjkIHMII[/youtube]
Тук думите са просто излишни .......
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 апр 2016 16:50

Кашчей написа:
sin4ec написа:Информирай ги ти! :)

Бих ги информирал, но доказателствата са ми само твоите постове тук, а твоите са от приказките на ТЩ на "Левски", като всъщност никой не посочва реални доказателства. Така е най-лесно, имайки предвид сестрата-курва и доказателствата за това, че нямаш сестра.

В смисъл, обвиняваш ме, че дрънкам измишльотини с цел да злепоставя настоящият и бъдещ шампион? ОК, приеми го така. Има обаче две дребни подробности-първо, никой в Левски не оспорва, че Лц е с класа отгоре и заслужено ще е шампион. Второ-никой в Левски не търси вината за представянето на сините играчи в тези мачове в странични фактори-грешките бяха у нас и се анализират и приемат като наши грешки. Нещо неясно?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 апр 2016 16:51

Модоре, беше ли днес на контролата?

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 16 апр 2016 16:53

sin4ec написа:Днес на контролата беше много свежо-прекрасно време и хубава игра! Бабатунде яко пори...Отборът изглежда много добре и в настроение.
Малко инфо от извора: Деян е скъсал страничната връзка на същото коляно, което беше контузено( тогава е скъсал предна връзка). Бедоя е поискал нова отсрочка, след мача с Разград ще стане ясно дали остава. На близнаците им мътят главата, но по-скоро ще останат-именно те ще заместят Бедоя. Менголо няма никакъв проблем с треньора, просто много е бил изостанал с тази една година неиграене. Тренира на самостоятелна програма и е готов, но няма да се рискува и бърза с пускането му.
По-интересното: Лц е спонсорирал с по 100 бона наши съперници в 4 мача, за да играят на кръв. Лошо няма, аз лично не съм против такава тактика, но да не ми се правят на света вода ненапита!
Александров и Костадинов ще са готови за дербито. А атаките срещу Стоев и отбора - (каква изненада!), са дело на човек, показвал косматия си гъз на синята публика. Именно това визира Гонзо в интервюто си, споменавайки атаки отвътре...

Тоя с косматия си гъз, Гонзо като го настигне тогава да дрънка глупости.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 16 апр 2016 16:54

sin4ec написа:Модоре, беше ли днес на контролата?

Почти бях стигнал до стадиона..... но трябваше спешно да отида до офиса :evil: И така пропуснах мача.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”