КБ ЦСКА София - Берое FT 2:0 (4:0)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Re: КБ ЦСКА София - Берое |20.04 - 20:00ч.|

Мнениеот j0rka7aa » 15 апр 2016 21:27

Teo написа:
j0rka7aa написа:Абе явно само на мен ми е неясна работата с капацитета на "Армията" как така е 14 хил. като преди да се махнат седалките от "Б" и когато имаше в "Г" беше 22 хил. След ремонта на Г и правостоящите даже се увеличи капацитета, е искате да ми кажете, че капацитета на "Б" е 8000 ли?

Жорка, по мой сметки на Армията секторите са така към момента:

Сектор Г - 7000 хиляди
Сектор В - 6000 хиляди
Сектор А - 5000 хиляди
@ Общо 18 000 хиляди. Така, че да пускат още 3000/4000 билета преди мача, а останалите просто няма как да влязат, защото наистина няма да има къде, освен един въз друг да сме :lol:
Говоря стълби, отзад навсякъде да е пълно.

За Б няма как да давам оценка, при положение, че има клетка там... а и там няма как да пуснат хора, защото си има парчета бетон и нали знаеш какво може стане.

Аз не говоря да пускат хора в "Б", просто ми изглежда малко капацитет за 3 сектора - 14 000, а 4 сектора се водеше 22 000. Според мен стадиона може да събере поне 17 000 души.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 15 апр 2016 21:42

Teo написа:Имам информация, че ще пускат 1000 билета в деня на мача. Така, че си ги сложете на **** тия дето се опитат да продават на черно. А може и някоя тупаница в лицето :idea:
@ 5 дена до мача момчета и момичета.... нема им се верва на тия марули!

А тия дето нямат билети идвайте на Армията на 20-ти и не се лъжете давате пари на помяри.
Всички ще влязат... Армията е способна да побере доста хора!

Викаш, "Армията" е като женското сърце ! Винаги има място за още един ! :)

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 15 апр 2016 21:56

Кашчей написа:
Red_Neck написа:
Кашчей написа:Ей сега, тичам за мача от другия край на България, по средата на седмицата, че и на ЦСКА :mrgreen: Ненапразно подчертах-ако е истина, подразнен от поредното безумно писание на Тео. Черната борса няма клубен цвят

Ела бе Кашо, ... свят да видиш, .... пълен стадион да видиш, .... че кога в Русе ще ти се случи ;)
... и без това си все в нашия форум, ...... барем да има файда ;)

Кашо кога е виждал пълен стадион, при това без индивидуални седалки, с 4-5 реда правостоящи, отделно по пътеките и по дърветата....А и вие сте готини бре:къде ще намеря такива сладури, като Конан и Тео, или знаещият всичко Беладона, крива пръчка, като Жоки..Погодаеца, ти...че и уличното псе влиза понякога, да излае нещо умно.

ПП- На пловдивския цесекар ще му рекна само, че клубът няма право да отпечата повече билети от капацитета на стадиона, така че тия 20 000..някога, но не сега.

Едва ли някой знае колко билета са отпечатани ! Съмнява ме ! А в Ст. Загора знаеш ли как влезнаха някои момчета ? По петарка на този на входа и да не ги занимава с глупости ! Нали се сещаш, че този номер ще минава и на реванша, за жалост ! Цените на билетите трябваше да са с нормални цени 10,12,15 лв. и стадиона и касата щяха да са пълни ! Така, че няма да е изненада ако има 20 хиляди на пространство за 15 хиляди. В момента кой има и кой няма право, не важи.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 апр 2016 22:09

MAXIMUS написа:
Кашчей написа:
Red_Neck написа:
Кашчей написа:Ей сега, тичам за мача от другия край на България, по средата на седмицата, че и на ЦСКА :mrgreen: Ненапразно подчертах-ако е истина, подразнен от поредното безумно писание на Тео. Черната борса няма клубен цвят

Ела бе Кашо, ... свят да видиш, .... пълен стадион да видиш, .... че кога в Русе ще ти се случи ;)

Кашо кога е виждал пълен стадион, при това без индивидуални седалки, с 4-5 реда правостоящи, отделно по пътеките и по дърветата....А и вие сте готини бре:къде ще намеря такива сладури, като Конан и Тео, или знаещият всичко Беладона, крива пръчка, като Жоки..Погодаеца, ти...че и уличното псе влиза понякога, да излае нещо умно.

ПП- На пловдивския цесекар ще му рекна само, че клубът няма право да отпечата повече билети от капацитета на стадиона, така че тия 20 000..някога, но не сега.

Едва ли някой знае колко билета са отпечатани ! Съмнява ме ! А в Ст. Загора знаеш ли как влезнаха някои момчета ? По петарка на този на входа и да не ги занимава с глупости ! Нали се сещаш, че този номер ще минава и на реванша, за жалост ! Цените на билетите трябваше да са с нормални цени 10,12,15 лв. и стадиона и касата щяха да са пълни ! Така, че няма да е изненада ако има 20 хиляди на пространство за 15 хиляди. В момента кой има и кой няма право, не важи.

Билетът е ценна книга и под наблюдение на МФ. Дали не трябва да се знае и следи кой колко отпечатва. Вчера четох за принтиране, което е направо безумие, ако е истина! Няма да е такова, ако принтерите са свързани с НАП, както е при нас в градския транспорт.
Иначе съм на твоето мнение за цената, както и на нечии мнения от линка към официалният ви сайт, който пуснах. Като искат да са коректни към верните-пускат по-евтини билети, след представяне на оригинален такъв от Ст. Загора.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Mirosvel
Контакти:

Мнениеот Mirosvel » 15 апр 2016 22:20

j0rka7aa написа:Който взел - взел. Свърши се, честито на всички, които се сдобиха с билети за мача и ще присъстват на този червен празник! :)

Абе, внимавайте с червения празник, че помня един син празник, който се превърна в най-яко отпразнуваното второ място в историята. Кой ли може да е вашия Везалов?

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 15 апр 2016 23:03

Mirosvel написа:
j0rka7aa написа:Който взел - взел. Свърши се, честито на всички, които се сдобиха с билети за мача и ще присъстват на този червен празник! :)

Абе, внимавайте с червения празник, че помня един син празник, който се превърна в най-яко отпразнуваното второ място в историята. Кой ли може да е вашия Везалов?

Везалов е един и да се Свети името му!
Ама май не е само той имаше май някакви КУРьор с макари
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 15 апр 2016 23:08

Кашчей написа:
MAXIMUS написа:
Кашчей написа:
Red_Neck написа:

Билетът е ценна книга и под наблюдение на МФ. Дали не трябва да се знае и следи кой колко отпечатва. Вчера четох за принтиране, което е направо безумие, ако е истина! Няма да е такова, ако принтерите са свързани с НАП, както е при нас в градския транспорт.
Иначе съм на твоето мнение за цената, както и на нечии мнения от линка към официалният ви сайт, който пуснах. Като искат да са коректни към верните-пускат по-евтини билети, след представяне на оригинален такъв от Ст. Загора.

Аз нямам билет за мача . Но само да поискам, ще съм на стадиона в сряда. Без билет ! Тези дни съм доста зает и не ми се пътува. Ако всичко се случваше по нормалния и законен начин в тази държава, в сряда на стадиона ще има 15 000 зрители и 160-170 000 лв. в касата на клуба. А сега, ще има 20 хиляди на трибуните и 14-15 хиляди лева за охрана на мача !!! Не става така ! Сигурен съм, че 2/3 от тези които бяхме и бихме стотици километри за мача в Ст.Загора, няма да бъдат на реванша в София !

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 15 апр 2016 23:16

Това с цените наистина е много тъпо (ГГ го е наредил по моя информация). По-добре да бяха пуснали покани, вместо билети. Поне нямаше да има черна борса. То е ясно, че няма как да има свободен вход. В нета хората са готови и по 20 лева да дават за билети... смятайте... а тарикатите са ги взели по левче.

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 15 апр 2016 23:26

Mirosvel написа:

Празника ще е на трибуните, а на терена каквото стане, а и Везалов и Ивчо от Стара Загора са единствени и неповторими.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 15 апр 2016 23:28

Teo написа:Това с цените наистина е много тъпо (ГГ го е наредил по моя информация). По-добре да бяха пуснали покани, вместо билети. Поне нямаше да има черна борса. То е ясно, че няма как да има свободен вход. В нета хората са готови и по 20 лева да дават за билети... смятайте... а тарикатите са ги взели по левче.

Със сигурност е Ганчев. Няма кой друг да е ! Публиката на ЦСКА трябва да се уважава, но не по този начин. Аз не искам, ние не искаме подаяния. Нека тези хора които помагат на ЦСКА, да не ни бъркат с други публики ! С тези с безплатните входове, с безплатните екскурзии, с кренвиршите, с договорите за охрана, с левчетата от билети за хореографии, с раздаването на двайсетолевки за сладкарница, с кебапчетата и пепситата и др. Та така. Дано да бием, че ми се ходи на финал !

Върни се в “ЦСКА”