@ 5 дена до мача момчета и момичета.... нема им се верва на тия марули!
А тия дето нямат билети идвайте на Армията на 20-ти и не се лъжете давате пари на помяри.
Всички ще влязат... Армията е способна да побере доста хора!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
k_oleto написа:
Кашо, бе да те попитам нещо, че гледам пак си в час с нещата:
На мача: Берое - ЦСКА как стана тъй, че влязоха повече хора (с билети) от въпросните 10% ?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:На, чети, да видиш как стана:
Както е известно, според наредбата на БФС на гостуващите привърженици се полагат 5% от реалния капацитет на стадиона, а по наредбите на УЕФА този процент е 10%. С цел да бъде толерантно, ръководството на "Берое" направи компромис и отпусна 15% за привържениците на ЦСКА.
Фенове на ЦСКА са пребили левскари, които продавали билети на черно за мача с Берое, съобщава репортер на Topsport.bg.
Привържениците си устроили среща пред сектор "Б" на Националния стадион. Единият от феновете на Левски е приет в болница, по всяка вероятност става въпрос за Пирогов, със счупена ръка и сцепена глава.
На „Армията" моментално пристигнаха две патрулки, които издирваха извършителите. От симпатизантите на ЦСКА обаче нямаше и следа.
k_oleto написа:Викам, че в Сектор Г имаше повече публика от допустимия максимум. Според сайтовете - над 4 000 (не съм ги броил, но може би и повече да бяхме) По наредба (наредбите ги знаеш и по-добре от мен) - за гостите се отделя 10 % от капцитета на стадиона. Ся, не съм сигурен, но си мисля, че беройския стадион не е с капацитет 40 000 седящи места. Та...такива неща питам ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта