Билетът за градския транспорт в София става 1,60 лв.Ед

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Билетът за градския транспорт в София става 1,60 лв.Ед

Мнениеот Кашчей » 14 апр 2016 21:36

1982 написа:Разбира се, че ще го има, Кашо. 1.60 лева е обирджийство за билет. Колко и да искаш да си съвестен гражданин в тоя кенеф България, те правят всичко възможно да те откажат. Тлъстата к.урва ми бръкна в джоба за 100 лева винетка, да си троша колата по "европейските" й пътища, сега искат със 60% да ми вдигнат и билета за градски, дето чат-пат го ползвам за 3-4 спирки ..... е, хайде, пари имам, не ми е проблем това, но не съм овца за стригане, в тая държава трябва явно да си такъв, иначе всеки ще те дои.

Знаеш ли каква закономерност съм забелязал аз: първо се вдига цената на билета в София, а след месец (най-много) същата цена цъфва в цяла България, та май играта не е само за при вас. Обаче нерде София, нерде Г. Оряховица, примерно, за да има еднаква цена :evil:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 апр 2016 21:38

vaskonti написа:
1982 написа:
vaskonti написа:А случайно да отчиташ факта, че картите си остават на същата цена, а годишната за метрото става даже по-евтина? Като не ти изнася цената на билета, купуваш си карта и си свиркаш!

А да отчиташ факта, че не всички имат полза от карти, понеже не пътуват толкова често с кенефите на градския транспорт ??! ..... ще хвана аз рейс от Орлов мост до Плиска и ще им дам 1.60 лева ли .... ще им дам хуя ми. Да го смучат, вече и левче няма да давам.

Колко пъти пътуваш от Орлов мост до Плиска?
Хората, които пътуват с градски транспорт, поне 90% от тях пътуват с карти - без да броим гратисчиите. Месечната карта за метро + една още една линия е 43лв. Има един куп варианти за карта, все един от тях ще те устройва. Какъв ти е проблема?
Искам да го видя тоя гений, който ще ми обясни защо хем редовно ползва градски транспорт, хем не го устройва нито един вариант за карта и до сега му е било по-изгодно да си купува билети.

Хората, които пътуват без карти и без билети ги устройва всяка цена. Тях и глоба не ги лови.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 апр 2016 21:39

vaskonti написа:
1982 написа:
vaskonti написа:А случайно да отчиташ факта, че картите си остават на същата цена, а годишната за метрото става даже по-евтина? Като не ти изнася цената на билета, купуваш си карта и си свиркаш!

А да отчиташ факта, че не всички имат полза от карти, понеже не пътуват толкова често с кенефите на градския транспорт ??! ..... ще хвана аз рейс от Орлов мост до Плиска и ще им дам 1.60 лева ли .... ще им дам хуя ми. Да го смучат, вече и левче няма да давам.

Колко пъти пътуваш от Орлов мост до Плиска?

Колкото и да пътувам, това пътуване не струва 1,60 лева. Както и лайняните пътища в България не струват тази цена на винетките, надута безбожно от тази година.

Не искам да бъда тарикат, искам да си плащам, но не и да бъда обиран, за да крадат разни нещастници. Толкова ли е трудно това в тоя кенеф ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 14 апр 2016 21:39

Кашчей написа:
1982 написа:Разбира се, че ще го има, Кашо. 1.60 лева е обирджийство за билет. Колко и да искаш да си съвестен гражданин в тоя кенеф България, те правят всичко възможно да те откажат. Тлъстата к.урва ми бръкна в джоба за 100 лева винетка, да си троша колата по "европейските" й пътища, сега искат със 60% да ми вдигнат и билета за градски, дето чат-пат го ползвам за 3-4 спирки ..... е, хайде, пари имам, не ми е проблем това, но не съм овца за стригане, в тая държава трябва явно да си такъв, иначе всеки ще те дои.

Знаеш ли каква закономерност съм забелязал аз: първо се вдига цената на билета в София, а след месец (най-много) същата цена цъфва в цяла България, та май играта не е само за при вас. Обаче нерде София, нерде Г. Оряховица, примерно, за да има еднаква цена :evil:

Кашчей, това "нерде" някакъв вик за подкарване на овце ли е?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 апр 2016 21:41

damyanov1963 написа:
Кашчей написа:

Да, софийски оФце, накъмто "Герена"!
Ти уж си учен, врял и кипял и да не си чувал никога " Нерде Ямбол, нерде Стамбул"?!?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 14 апр 2016 21:42

Кашчей написа:Знаеш ли каква закономерност съм забелязал аз: първо се вдига цената на билета в София, а след месец (най-много) същата цена цъфва в цяла България, та май играта не е само за при вас. Обаче нерде София, нерде Г. Оряховица, примерно, за да има еднаква цена :evil:

Е то да ползваш билет в Горна Ор. е тъпо при положение , че града е 40 мин пеша по диагонал .А да не говорим , че извън София в част от градовете контролата е вътре и тя ти продава билет !!!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 14 апр 2016 21:47

Кашчей написа:
damyanov1963 написа:
Кашчей написа:

Да, софийски оФце, накъмто "Герена"!
Ти уж си учен, врял и кипял и да не си чувал никога " Нерде Ямбол, нерде Стамбул"?!?

На къмто Герена вече се прави линия на метрото. И колкото и да съм учен, от тебе разбирам, че към Ямбол и Стамбул овцете се подкарвали с такъв вид транспорт :idea:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 апр 2016 21:49

ЕМИЛ написа:
Кашчей написа:Знаеш ли каква закономерност съм забелязал аз: първо се вдига цената на билета в София, а след месец (най-много) същата цена цъфва в цяла България, та май играта не е само за при вас. Обаче нерде София, нерде Г. Оряховица, примерно, за да има еднаква цена :evil:

Ето да ползваш билет в Горна Ор. е тъпо при положение , ме града е 40 мин пеша пи диагонал .А да не говорим , че извън София в част от градовете контролата е вътре и тя ти продава билет !!!

Брях 40 минути пеша.. ти кога за последно обиколи пеша ГО?

Извън София, не в част, а май във всички е с кондуктори. Поне в Русе е така от повече от 20 години, но тук, но в друга тема, ми обясниха, че на Общината ще и излезе скъпо да назначава кондуктори в градския транспорт.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 14 апр 2016 22:03

Кашчей написа: в друга тема, ми обясниха, че на Общината ще и излезе скъпо да назначава кондуктори в градския транспорт.

Естествено, по-евтино и излизат мангалите и гратисчиите. :mrgreen:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 апр 2016 22:03

Ето, и ЧЕЗ поискали над 20% увеличение на тока, нищо чудно и да стане, давай, стрижи, кради ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”