Билетът за градския транспорт в София става 1,60 лв.Ед

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Билетът за градския транспорт в София става 1,60 лв.Ед

Мнениеот ЕМИЛ » 14 апр 2016 21:11

vaskonti написа:
ЕМИЛ написа:
vaskonti написа:А случайно да отчиташ факта, че картите си остават на същата цена, а годишната за метрото става даже по-евтина? Като не ти изнася цената на билета, купуваш си карта и си свиркаш!

Не е точно така .
Иначе по темата аз от тук нататък ще използвам всеки момент да ползвам транспорта гратис .

Кое не е така? Годишната карта поевтинява със 140лв.

Какво ме интересува мен годишната карта ...Аз ползувам предимно метро 10 пътувания за 8лв .Въпроса е принципен защо увеличат билета , а не стимулират гратисчиите и те да си купуват същият .

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 14 апр 2016 21:12

vaskonti написа:Та годишната карта пада от 500 на 360!

А 100 годишната на колко пада?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 апр 2016 21:18

Player написа:Бирници и нищо повече. Така и баба знае. Пълни аматьори ни управляват. Никаква мисъл няма, как да привлекат нови клиенти и от това да се вдигнат приходите. Не случайно сме последни по предприемачество. Сега на ред е вдигането на водата..

Днес загубиха един клиент .... рядко ползвам градски, но винаги си купувам билетче, когато го правя. Е, вече ще карам и аз гратис, да го духат, алчни помияри.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 апр 2016 21:20

vaskonti написа:А случайно да отчиташ факта, че картите си остават на същата цена, а годишната за метрото става даже по-евтина? Като не ти изнася цената на билета, купуваш си карта и си свиркаш!

А да отчиташ факта, че не всички имат полза от карти, понеже не пътуват толкова често с кенефите на градския транспорт ??! ..... ще хвана аз рейс от Орлов мост до Плиска и ще им дам 1.60 лева ли .... ще им дам хуя ми. Да го смучат, вече и левче няма да давам.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 апр 2016 21:22

Pride написа:Освен циганите, вече и българите ще се возят гратис. Като глобят някой циганин, тогава и аз ще си платя глоба и така. Благодаря разходите ми намаляват.

Абсолютно, единственото, което ще постигнат глупаците от Столична община, ще е да увеличат броя на гратисчиите. :lol: :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 апр 2016 21:27

Преди 2-3 дена го четох..дали е истина не знам:
Качват се двама контрольори в трамвай (пишеше линията, но не съм я запомнил) и хващат един мигрант и двама цигани без билет. Единият вади нож, другите започват кавга, ватманът не иска да спре, от полицията казват, че могат да пратят патрулка след час.
Повече звучи като измислица, но нищо нереално няма и сигурно ще го има все повече с тази цена, тези глоби и тези контрольори.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 апр 2016 21:31

Разбира се, че ще го има, Кашо. 1.60 лева е обирджийство за билет. Колко и да искаш да си съвестен гражданин в тоя кенеф България, те правят всичко възможно да те откажат. Тлъстата к.урва ми бръкна в джоба за 100 лева винетка, да си троша колата по "европейските" й пътища, сега искат със 60% да ми вдигнат и билета за градски, дето чат-пат го ползвам за 3-4 спирки ..... е, хайде, пари имам, не ми е проблем това, но не съм овца за стригане, в тая държава трябва явно да си такъв, иначе всеки ще те дои.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 14 апр 2016 21:32

Вместо да се оправят с гратисчиите, те увеличават билетите. И кво, гратисчийте пак ще си се возят гратис, а редовните ще трябва да плащат и за тях. Не, че досега не го правеха, но сега ще им дойде още по-нанагорно.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 апр 2016 21:33

1982 написа:

А да отчиташ факта, че не всички имат полза от карти, понеже не пътуват толкова често с кенефите на градския транспорт ??! ..... ще хвана аз рейс от Орлов мост до Плиска и ще им дам 1.60 лева ли .... ще им дам хуя ми. Да го смучат, вече и левче няма да давам.

Колко пъти пътуваш от Орлов мост до Плиска?
Хората, които пътуват с градски транспорт, поне 90% от тях пътуват с карти - без да броим гратисчиите. Месечната карта за метро + една още една линия е 43лв. Има един куп варианти за карта, все един от тях ще те устройва. Какъв ти е проблема?
Искам да го видя тоя гений, който ще ми обясни защо хем редовно ползва градски транспорт, хем не го устройва нито един вариант за карта и до сега му е било по-изгодно да си купува билети.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 апр 2016 21:35

vaskonti написа:Хората, които пътуват с градски транспорт, поне 90% от тях пътуват с карти - без да броим гратисчиите. Месечната карта за метро + една още една линия е 43лв. Има един куп варианти за карта, все един от тях ще те устройва. Какъв ти е проблема?
Искам да го видя тоя гений, който ще ми обясни защо хем редовно ползва градски транспорт, хем не го устройва нито един вариант за карта и до сега му е било по-изгодно да си купува билети.

Ти верно ли защитаваш герберастката мастия и това решение?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”