КБ ЦСКА София - Берое FT 2:0 (4:0)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: КБ ЦСКА София - Берое |20.04 - 20:00ч.|
Тоя мач изобщо не трябва да го водим по напрежение... за нас тоя мач не е решаваш, а само за престиж.
Teo написа:Тоя мач изобщо не трябва да го водим по напрежение... за нас тоя мач не е решаваш, а само за престиж.
Те да си ви опукат престижно с 0:3 пък вие си мислете , че тоя мач не ежважен за вас

Как е тръгнало, билетите ще свършат няколко дена преди мача. 
Напред Армейски лъвове...!

Напред Армейски лъвове...!
При такъв засилен интерес защо не преместите мача на Васил Левски ? Тъкмо ще се съберете 42 хиляди . 

Защото си имаме дом, и той се казва Българска Армия. И още не сме на финал, не летете в облаците все едно мача е свършил.
Хахаха... нема билети, а? 

- MASTER_COOL
- Контакти:
Аз никога не съм се редил на такава опашка за билети ! Бях на косъм да остана с празни ръце.
В 13:20 ч. отидох на Армията и имаше МИНИМУМ 300 човека пред касите !
Наистина се чудя, защо не се премести мача на Васил Левски !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
MASTER_COOL написа:Аз никога не съм се редил на такава опашка за билети ! Бях на косъм да остана с празни ръце.
Щото за ползването на ст. "Васил Левски" трябва да се плаща наем, а имате около 30 млн. дългове и кака Дора от Кърджали вероятно няма да позволи натрупването на нови такива. Рискува съдията да й опъне ушите, а кредиторите да се разсърдят.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Аз си взех билети около 5ч. Билетите бяха на партиди и свършваха, според жената на касите към 5ч. бяха продадени около 3000 билета.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
Билети за ЦСКА - Берое
И каква стана тя?! От ЦСКА решиха да направят жест към феновете си и пуснаха билетите по 1 лев и ги изкупиха за 1 час! В това няма нищо лошо, но сега започна черната борса и билетите се продават по 10лв бройката и някои хора ще направят пари на гърба на ЦСКА, вместо тези пари да влязат в клуба. Аз лично предпочитам да дам 10лв, но тези пари да отидат в клубната каса, а не в джоба на някой алчно търгашче.