tibidabo написа:Тейо и Монтоя са толкова слаби, че новите отбори се чудят какво да ги правят. Точно те двамата толкова възможности за изява получиха, че надали Шави и иниеста са имали толкова. Бартра също, влиза и в защитата пълен хаос. Сандро Рамирес малко ли възможности имаше миналата година докато Суарес беше с наказание. Ако бяха такива таланти щеше да има опашка от желаещи. А за мен Мартин Монтоя е един от най-некадърните футболисти излизали някога от школата на Барселона. За Фонтас съм съгласен, но той си замина, а Бартра остана. Смяташ, че Нолито е по добър от Суарес или Неймар? Лека, аз наистина си лягам.
Монтоя го пратиха в отбор от друго първенство. Трябва да учи нов език, да се адаптира, отделно в Калчото се играе доста по-различен тип футбол от този в Примера, хеле пък в Интер, които са отбора, от който е тръгнало катеначото. Никой не му даде шанс/време за адаптация и след 4-5 мача в Интер Монтоя го закотвиха на пейката. Е как да се развива, как да се адаптира като не играе?! Как? И не, Нолито не е по-добър от Суарез, но все пак трябва и резерви в един отбор. Според теб Мунир по-добър ли е от Нолито?