Атлетико Мадрид - Барселона - 2-0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Атлетико Мадрид - Барселона |ШЛ| |13.04.2016| |2-0 FT|
Мегън ти сериозно ли го мислиш:"Под дулото на калашника!" Явно познаваш добре севернокорейското първенство и мислиш, че със сила стават нещата. Няма по-силно нещо от свободния дух. Иначе само борци и военни щяха да управляват света. А то само адвокати и банкери! Лека нощ, бях забравил, че споровете с теб са безмислено нещо.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain[/center]
― Mark Twain[/center]
- Georgiev92
- Контакти:
Стига с тези треньори от типа: той е каталунец,ще рине успехи.Трябва ни добър тактик за треньор.
CPuyol написа:
Играчите ще смеят ли да гъкнат пред дуото на Калашника?! Дори и да ревнат да уволнят треньора, той и без да им е шеф пак може да им свети маслото... Така че играчите трябва да ги е СТРАХ! Не просто да имат респект, а да ги е страх, а не да бъдат едни скъпо платени глезльовци, които си мислят, че могат да правят каквото си искат и че трябва да става само на тяхното! Отбора го е имало много преди тях и ще го има много след тях! Така че играчите трябва да проумеят, че освен да прибират тлъсти заплати всяка седмица/месец трябва във всеки един мач да оставят сърцето си на терена! Ай кажи ми виждал ли си някога Пуйол, Малдини, Гигс, Йеро, Тоти, Дел Пиеро, Раул и тн да играят така бездушно, с нежелание, да не се борят от първата до последната секунди и да горят в мача?! Ето такива играчи искам да виждам в любимият ми отбор и то не само един, а всичките 11! Който няма да се раздава на макс да се маха, мястото му не е в Барса!
Те такива в световен мащаб не останаха много,ти искаш 11 само в Барса.Специално Суарез не съм виждал мач,в който да не се старае и опитва,днес просто не му провървя с ударите.
Трябват ви 2-ма,3-ма с характера на горепосочените,но с тия заплатки и агенти в днешно време,такива са изключение.Говориш за севернокорейски мерки,но въпросът е по-скоро на характер.На тия днешните всичко им е наготово,как искаш да не са глезени мекотели!? Подобен проблем има в 90 % от големите отбори,неслучайно отбори като Борусия,Атлети,Лестър натриват носа на грандовете,пък ако ще и да са с 10 пъти по-евтини състави от тях.
Алегри в това отношение за мен се справя перфектно,Ювентус не помня да съм ги виждал бездушни под негово ръководство.
И все пак,кажи име.Искаш оставка,но предложи и решение?

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
tibidabo написа:За Пуйол съм съгласен, но да виждате нов Пуйол? Тиаго Силва или Давид Луиш??? Такива футболисти се изграждат, а в момента школата ни не бълва Пуйоли и Шавита на килограм. И за треньора??? Ако не е ЛЕ, кой ще е???
Дали? Ами ги оставяме да напускат и не им се дава шанс!!! За сметка на това в отбора се купуват някакви дървета като Матийо и Вермаален! Защо Андреу Фонтас бе продаден на Селта? В негови лице спокойно можеше да се появи новият Пуйол, само трябваше да му се гласува доверие! Мартин Монтоя го продадоха на Интер... Е какво да не би Видал да е по-добър с нещо от него? Ами Марк Бартра?! Момчето е супер талант, ама просто не му се дава шанс за изява и той също като Фонтас и Монтоя ще си тръгне! Тези момчета имат много качества, само трябва да се работи с тях и да им се гласува доверие, точно както навремето е гласувано на Карлес. Серхи Роберто е супер талант и може да се превърне в новият Шави или Иниеста, ако Лучо не го съсипе с всичките експерименти дето си прави. Роберто е супер халф, но Лучо най-често го използва като бек!!! Е това какво е? А какво да кажем за Тиаго Алкантара? Друг супер талант, който бе изпуснат по възможно най-глупавият начин! Нолито защо беше продаден навремето? А сега се чудим как да си го вземем от Селта. Денис Суарез е във Виляреал, Тейо го забиха в Португалия... Така че Ла Масия си работи, ама не Барса се възползва от това, напротив, само захранваме чуждите отбори със млади и перспективни играчи!
0007 написа:И все пак,кажи име.Искаш оставка,но предложи и решение?
МАРСЕЛО БИЕЛСА! Те това е човека за Барса! Лудия (това му е прякора) изобщо няма да толерира глезльовци на терена! На него такива не му минават! Другият, който бих желал да видя начело на Барса е Юрген Клоп, но това няма как да стане вече, той отиде в Ливърпул.
- Georgiev92
- Контакти:
Знам че е неуместно но ... Моу ? 
И аз съм на мнение, че след идването си от мачовете за квалификациите за световно, някои играчи на Барса не играят.
Барса изведнъж ги хвана склерозата, сега като отпаднаха пак могат да си продължат да си играят играта.
Освен, че наредиха треньора остана и неписаното правило, никой да не дублира ШЛ.
Просто в наредената ШЛ е така, не можеш да дублираш титлата, само това й остана.
Дано поне Атлетико спечелят лигата, ако пак се огъзят на Реал бял ден да не видят.
Барса изведнъж ги хвана склерозата, сега като отпаднаха пак могат да си продължат да си играят играта.
Освен, че наредиха треньора остана и неписаното правило, никой да не дублира ШЛ.
Просто в наредената ШЛ е така, не можеш да дублираш титлата, само това й остана.
Дано поне Атлетико спечелят лигата, ако пак се огъзят на Реал бял ден да не видят.
Тейо и Монтоя са толкова слаби, че новите отбори се чудят какво да ги правят. Точно те двамата толкова възможности за изява получиха, че надали Шави и иниеста са имали толкова. Бартра също, влиза и в защитата пълен хаос. Сандро Рамирес малко ли възможности имаше миналата година докато Суарес беше с наказание. Ако бяха такива таланти щеше да има опашка от желаещи. А за мен Мартин Монтоя е един от най-некадърните футболисти излизали някога от школата на Барселона. За Фонтас съм съгласен, но той си замина, а Бартра остана. Смяташ, че Нолито е по добър от Суарес или Неймар? Лека, аз наистина си лягам.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain[/center]
― Mark Twain[/center]
Georgiev92 написа:Знам че е неуместно но ... Моу ?
В никакъв случай! Преводача на става за Барса с неговият антифутбол. Отделно той разчита на доказани стари (опитни) играчи, но не дава никакъв шанс на кадри от школата. Трябва ни добър, грамотен треньор, който да не се страхува да налага талантите от школата. Точно затова Марсело Биелса е възможно най-добрият вариант за Барса от наличните треньори в момента.
CPuyol написа:0007 написа:И все пак,кажи име.Искаш оставка,но предложи и решение?
МАРСЕЛО БИЕЛСА! Те това е човека за Барса! Лудия (това му е прякора) изобщо няма да толерира глезльовци на терена! На него такива не му минават! Другият, който бих желал да видя начело на Барса е Юрген Клоп, но това няма как да стане вече, той отиде в Ливърпул.
Щото на Биелса баските не му скроиха шапка и го изритаха малко след финала за ЛЕ?
― Mark Twain[/center]
― Mark Twain[/center]