Потресаващо ВИДЕО разкрива как се правят кренвирши!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Потресаващо ВИДЕО разкрива как се правят кренвирши!

Мнениеот sin4ec » 13 апр 2016 21:49

Урда му викат, урда! :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 13 апр 2016 22:03

Изгледах видеото с интерес, само дето не разбрах какво му е потресаващото и гнусното. Даже за мен си се успокоих, защото бях чувал легенди за кренвиршите.
Във видеото първо смляха кайма от остатъци и изрезки от МЕСО - пилешко, свинско и телешко. После добавиха обработени(смлени на желе) пилешки обрезки, после добавиша нишесте, подправки и накрая малко вода за да се разбъркат хубаво подправките и да се разтвори нишестето. Доразбъркаха и напълниха найлончетата като оформиха кренвиршите. Поне аз не виждам някаква гнусотия. А крайния продукт е и доста добра храна. Поне аз не познавам човек, който да не яде кренвирши, освен няколко вегетерианци.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 13 апр 2016 22:06

galin56 написа:Изгледах видеото с интерес, само дето не разбрах какво му е потресаващото и гнусното. Даже за мен си се успокоих, защото бях чувал легенди за кренвиршите.
Във видеото първо смляха кайма от остатъци и изрезки от МЕСО - пилешко, свинско и телешко. После добавиха обработени(смлени на желе) пилешки обрезки, после добавиша нишесте, подправки и накрая малко вода за да се разбъркат хубаво подправките и да се разтвори нишестето. Доразбъркаха и напълниха найлончетата като оформиха кренвиршите. Поне аз не виждам някаква гнусотия. А крайния продукт е и доста добра храна. Поне аз не познавам човек, който да не яде кренвирши, освен няколко вегетерианци.

Ми да ти е :) сладко!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 13 апр 2016 22:09

Култова стана темата. :lol: :lol: :lol:
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 апр 2016 22:14

Кренвирши от месо се правят само в рекламата на "Сачи", а луканковите кренвирши на... направо удрят в земята понятието кренвирш.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 13 апр 2016 22:22

Mitko-Levskar написа:
fcb_bg написа:Айде, айде... на всеки тука жена му е правила свирка, ама после пак си я целувате. Ся бозата ква била, кренвиршите кви били.. много гнусливи станахте.

Подкрепям.Вярно е,ама след свирката като я целуна и ми е солено в устата :mrgreen:

Питаш ли я на нея какво и е и как издържа 5 минути още без да пийне водичка, завалийката 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 13 апр 2016 22:30

Ама вие за какво си мислите?Просто обсъждахме лионската наденица с топено сирене.Като се запече, сиренцето се разтича и става по-соленичко.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 13 апр 2016 22:32

sin4ec написа:
galin56 написа:Изгледах видеото с интерес, само дето не разбрах какво му е потресаващото и гнусното. Даже за мен си се успокоих, защото бях чувал легенди за кренвиршите.

Ми да ти е :) сладко!

Мерси, мерси, вече вечерях друго, но следващия път като хапвам кренвирши може и да се сетя за пожеланието. :)

bobi_getov1
Контакти:

Мнениеот bobi_getov1 » 13 апр 2016 22:38

Takaaaa след около година работа във Бела България точно в цеха в прослав в пловдив ще ви разясня какво ядете-кренвиршите това са замразени калъпи идващи от бразилия всеки с тегло 25 кг с наименование "Прат" та това нещо се слага в едни кутери големи разбира се мирише на лайна буквално малко по гадно към него се добавя сланиа колкото душа ти сака и свински кожи барабар с космите тааааааа отива един чичко с един мотокар ка4ва 3 чувала подправки /най важния е чувала с нещото което маха гадния вкус става безвкусно лайно/ и след това душата ти иска подправка свинско,пилешко телешко квото искаш могат да ти направат кремвирш с вкус на Вейдър на ташаците -това го бъркат пълнат и воала-ооооооооооо Пепи :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Айййййййййййй Канарииииииииииииииииииии

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 13 апр 2016 22:41

CTAHKO написа:
Mitko-Levskar написа:
fcb_bg написа:Айде, айде... на всеки тука жена му е правила свирка, ама после пак си я целувате. Ся бозата ква била, кренвиршите кви били.. много гнусливи станахте.

Подкрепям.Вярно е,ама след свирката като я целуна и ми е солено в устата :mrgreen:

Питаш ли я на нея какво и е и как издържа 5 минути още без да пийне водичка, завалийката 8-)

Ебати сте гнусарите(дори и на майтап да е). Ако бях жена щях да се отвратя от вас. Секс само след баня. За френска задължително, без френска може и по-рано същия ден душ, но без да съм се потил(физическа работа) след душа.

Върни се в “Свободна зона”