milen.hristov написа:гражданин от село написа:CTAHKO написа:milen.hristov написа:Въпросът който трябва да си зададем е от къде тези хора имат това свободно време за да се правят на полиция или армия, а не са на работа или със семействата си? Голяма част от тези хора са точно паразити живеещи на гърба на държавата издържащи се с помощи, не бих се учудил някой и инвалид да се води. Може разбира се да не съм прав, но иначе как да си обясним отговорът на въпроса който съм задал.
Иначе е ясно, че бежанците са престъпници, които нарушават закона преминавайки границата не по каналния ред, на КПП. Не мога да си обясня как тръгват на път и да не си вземат личните документи. Тези хора нямат място на територията на държавата, останалите са добре дошли обезлюдени села имаме колкото искат. Има дори и примери за хора приели и християнството от тях в България.
Миленчо, пак не си в час

Кой лежи на помощи на гърба на държавата, тези дето ловят бежанците или самите бежанци и мангалите

И я ми посочи примери, освен ирнаката, кой друг ислямист е приел християнството, че гледам си пишеш врели некипели

Можем да си спретнем "Малкия Афганистан" някъде по центъра на България според човеколюбеца Милен.

Понеже явно със Станко недовиждате, съм удебелил шрифта. Ще попитам и теб, как се съчетава този доброволен патрул с ходене на работа и с отглеждане на семейство?
A къде са им документите бре, Милене

Наясно ли си какво представлява думичката и статута "бежанец"

И какъв е проблема в почивните си дни, хората да отделят от свободното си време, за да се чувстват сигурни и да спят спокойно такива като теб

Или и това е престъпление според БХК и другите еврейски НПО-та

И аз да питам нещо. Според теб трябва ли да се пази границата на ЕС или не трябва

Щото точно тази граница, освен на България, е граница и на ЕС