Стойчо Стоев!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

honda
Контакти:

Re: Долу ръцете от Стоев!

Мнениеот honda » 13 апр 2016 21:32

Моето мнение за Стойчо Стоев се различава от общото мнение във форума. За мен Ст.Стоев изгуби мотивацията си да работи в Левски. От една страна ми е много симпатичен като държание. За мен Ст.Стоев е от този тип треньори ,които могат да научат футболистите да "играят футбол" или казано по друг начин да имат стил на игра. Това е големия му плюс. Определено защитата осезаемо се подобри при него.Или както е казано атаката печели мачове,а защитата печели купи.
Но за мен Ст.Стоев не е от този тип треньори ,които могат да се надлъгват с треньорите на другия отбор или да променя ритъма и схемата в хода на мача. Аз нямам претенции да разбирам играта повече от Ст.Стоев(за мен той е един от треньорите в България,които разбират най-добре играта). Но е факт ,че не се сещам за мач в които ,ако мача не се развива по предварителния план, Ст.Стоев да е променил схемата или да промени ставащото на терена със смени. За мен това определено му е недостатък. Но за мен това не е фатално. реално много малко български треньори го могат това. Такива примерно са Кольо Спасов или Кокала, но това са треньори които във един мач могат да победят всеки, за кратък период от време могат да вдигнат отбора, но в дългосрочен период класата на отбора които водят започва да пада постоянно и в крайна сметка провала е неизбежен.
За мен най-големия проблем пред Ст.Стоев е това ,че в момента в Левски отбора няма тонус. Просто от това което виждам имам чувството че в отбора няма желание за игра,а за мен това е най-важното. Определено се вижда,че играчите нямат желание за игра.Просто няма настроение в отбора. А за това основна вина има треньора-да настрои играчите и да ги мотивира да излезнат на терена и да изядат топката и другия отбор си е работата на треньора.
Не ми е приятно да го напиша ,но жестоката истина е че във всяка една област "толкова струваш ,колкото печелиш" . Едва ли има фен на Левски ,който да не харесва Ст.Стоев каато държание,но определено нещо се изгуби тонуса в отбора и единия от начините да се оправи е промяна.
Има още нещо според мен в момента Левски няма играчите в офанзивен план за играта ,която харесва и се опитва да налага Ст.Стоев. Миналата година в офанзивен план имахме Аниете, Бедоя, Домо,Краев, Абди- играчи които се чувстват комфортно при игра с топка по земя и пасове на не повече от 15-20 метра . Докато в момента разполагаме с по-мощни нападатели , по-скоростни , силни в единоборства и в игра за спорна топка. Които се чувстват по-комфортно когато са по-разтегнати и разчитат на надбягване на противниковите футболисти .
Има и още нещо въпреки впечатлението на възпитан и спокоен човек Ст.Стоев на практика изгони футболисти като Гикиевич(не беше нещо кой знае какво ,но с него според мен щяхме да вземем финала без проблеми), Махмудов,Китамбала , сега и Менголо има проблеми с него. За мен за една година четирима футболисти да получат "треньорски" контузии не са малко. За мен лично и Гикиевич ,и Махмудов ,и Китамбала и Менголо имат качествата да играят в Левски.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 13 апр 2016 21:43

james написа:Предишният треньор играл с толкова много Левскарски юноши беше пак Локомотивец , за децата дето си мислят ,че ФКЛевски е създаден от Васил Левски мога да напомня ,че това беше Васил Методиев. Пазете си Локомотивците , че само те могат да ви научат на футбол :)

В.Методиев -Шпайдела за мен е един от най-добрите български треньори за всички времена. Само една малка поправка -юношите в отбора на който треньор беше Шпайдела бяха наложени не от него, а от Бобата Жечев. Реално Б.Михайлов,Гиби, Н.Сираков,Кокала,Кр.Коев бяха вече наложени в първия състав когато бяха на по 19-20 години от Бобата Жечев, той взе и в първия отбор Н.Илиев когато беше на 16 години. Между другото и при следващия си престой като треньор на Левски Бобата наложи следващата много силна генерация юноши на Левски- тази на Г.Славчев, Г.Донков, В.Йотов, И.Груев, Д.Попов, Здр.Здравков, В.Илиев.
Не искам в никакъв случай да омаловажаваме успехите на В.Методиев-напротив той ми е любимия треньор на Левски,но както се казва да отдадем царювото на царя и кесарьовото на кесаря.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 13 апр 2016 21:59

Хонда, много уважавам мненията ти, винаги си бил коректен, точен и разбиращ...но ми позволи да не съм съгласен с теб относно тонуса. Само погледни записите от мача с Ботев и реакциите на играчите, и ще разбереш, че не си съвсем прав! Истината е, че отборът със 7 нови и доста контузени изживя адаптацията си( нормално-няколко кръга), и е дошло време да се берат плодовете на труда. А повярвай, бил съм на три тренировки, къртовски труд се хвърля. Няма начин той да не даде резултат!
Гонзо го каза прекрасно днес: не може три пъти този сезон да ти се сменят целите! Тръгват с 10 човека и детската градина, след три месеца искат титла...несериозно е!
Левски тепърва оттук нататък ще разгръща потенциала си!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 14 апр 2016 01:06

Може да е малко оф-топик ама... Интервюто на Гонзо за Левски ТВ.
Отговора на Гонзо на предпоследния въпрос ме притесни много: "Докато Левски не си изясни концепцията ние няма да правим нищо.."
На някой друг да му е направило впечатление? Може пък аз да ставам параноичен вече...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 апр 2016 01:32

На мен ми направи, ако следиш внимателно цялата тирада на Гонзо, на няколко места сам си противоречи. Това е едно от тях - щото преди това на няколко пъти в това "интервю" обясняваше как вече в Левски се работело с мисъл и визия, градяло се на всички нива в клуба .... и изведнъж, ние нищо не правим, щото още нямаме концепция какво да правим .....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 14 апр 2016 10:19

Предлагам цитат за размисъл:
"На следващия съвет ще поискам да се промени следното - селекцията да се прави от спортния директор, за да може, когато един треньор не се справя с нещата и си тръгне, тогава спортният директор да носи отговорност, а аз не искам да нося отговорност за чужди грешки."
Георги Александров Иванов

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 14 апр 2016 11:33

Някой здраво налива кинти в медиите да пускат поредните слухове за Овчия. 8-)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Киро Пора
Контакти:

Мнениеот Киро Пора » 14 апр 2016 12:24

Дано да дойде. Тъкмо ще разкараме този страхливец Стойчо Стоев. С Вуцов ще бродираме по терена, ставаме шампиони и влизаме в групите на ЛЕ и най-накрая ще намерим правилното място на Краев на терена (където и да е то!).

Потребителски аватар
twize
Контакти:

Мнениеот twize » 14 апр 2016 15:17

korteneca написа:Някой здраво налива кинти в медиите да пускат поредните слухове за Овчия. 8-)

ама здраво :lol: :lol: :lol: и тролчетата само това чакат

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 14 апр 2016 16:53

Кой е конкуренция в А група ? Ботев Пловдив дето тотално унищожиха оставеното от Мъри ? Берое , които и с тая селекция дето направиха още ритат топката като каруцари ? Няма ЦСКА , няма Литекс ? То Левски трябваше отдавна да са си бетонирали второто място , а не да сме благодарни на Стоев, че не ни е оставил на 6-7мо в класирането . Гледайте реално на нещата. Китамбала беше нарочен за некадърник след един реален шанс за гол срещу Литекс,който изпусна и край. ВЪН . Махмудов така и не го видяхме да направи цял мач на фланга . За юношите се сеща само като му се контузи некой основен футболист , иначе ги няма за нищо . Естествено Краев не го броим . КРАЕВ МУ Е ДОВЕДЕН СИН И ТРЯБВА ДА ИГРАЕ ТИТУЛЯР БЕЗ ДА БЪДЕ СМЕНЯВАН НИКОГА . Двойката централни кой я развали ? Карнер е резерва всеки мач и едва ли не играе ролята на рендето Милиев , въпреки че беше в основата да не допускаме голове първият полусезон . В Левски резерви няма , има титулярни 11 само и това е . Така ли го гради тоя успешен отбор ? Адениджи няма лошо включване , но не го пуска титуляр . Не го пуска и за повече от 10 минути даже . Дали вече е обявен за тотален некадърник в неговите очи и ще му търсим отбор лятото ? А Менголо ? Менголо същата приказка като с оня нападател дето имахме русия , забравих му името , дето направи 2 контроли и не игра повече въобще за уж лошо държание към треньора . Менголо в очите на Стоев е изпята песен също . Така не се прави отбор . Като му е толкова успешна двойката Де Нойер - Костадинов защо връща Бедоя и Бурабия да играят опорни халфове ? Да му имам гениалните рокади . Ако пък и държанието му с футболистите е същото като това като застане пред микрофон , боже пази футболът от такива треньори .

Върни се в “Левски”