86mhz написа:modor написа:86mhz написа:...
Добре дошъл
Поздравления за хилядите снимки направени всеки ден, независимо от студ, пек, дъжд сняг или бурен вятър! И голямо благодаря!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
86mhz написа:modor написа:86mhz написа:...
Добре дошъл
TristaNNN написа:Айде пак се върза кусур за нещо ...
sin4ec написа:TristaNNN написа:Айде пак се върза кусур за нещо ...
Ти съмняваш ли се?
Съгласен съм. Още при първия си пост отбелязах, че това пъчене, относно сектора е безпредметно, ако няма козирка. Защото говорим за турникети и да се научим да идваме един час преди мач на стадиона. Ами ако има буря, ще трябва с децата и жена си да дремя един час да ме вали на трибуната, ще съм платил над 100 лева за билети и накрая ще се приберем с пневмония. Не ме разбирайте погрешно, искам да има нормален сектор, с нормални условия. Или ако няма, поне да я няма цялата тази дандания, че правим нещо, едва ли не, невероятно. Космически кораб сме построили, едва ли не.
Кашчей написа:И, ей Богу, най-важното беше козирката. Без нея секторът си е като всеки друг у нас, с изключение на седалките.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
sin4ec написа:Каквото и да се прави, мрънкьовците все ще намерят за какво да риват!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта