зеления написа:Надявам се знаеш, че Киевска Рус няма нищо общо с московлиите.
Браво бе, "историк"!От къде ви намират все такива Ентелегенти?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
зеления написа:Надявам се знаеш, че Киевска Рус няма нищо общо с московлиите.
demy27 написа:Аз не мога да разбера, какво общо има космонавтиката с отровната пропаганда с която ни заливат "Русофилите".
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
shumkar_44 написа:За две неща съм мечтал в този живот - да не съм плешив, когато стана на 40 (не се сбъдна), и Гагарин да бе жена, та да мога да го взема за достойна съпруга. За съжаление, си останах плешив ерген, но пък за сметка на това получавам мизерна пенсия, така че и да исках, нямаше да мога да издържам финансово моята Юрия.
shumkar_44 написа:За две неща съм мечтал в този живот - да не съм плешив, когато стана на 40 (не се сбъдна), и Гагарин да бе жена, та да мога да го взема за достойна съпруга. За съжаление, си останах плешив ерген, но пък за сметка на това получавам мизерна пенсия, така че и да исках, нямаше да мога да издържам финансово моята Юрия.
гражданин от село написа:shumkar_44 написа:За две неща съм мечтал в този живот - да не съм плешив, когато стана на 40 (не се сбъдна), и Гагарин да бе жена, та да мога да го взема за достойна съпруга. За съжаление, си останах плешив ерген, но пък за сметка на това получавам мизерна пенсия, така че и да исках, нямаше да мога да издържам финансово моята Юрия.
И двамата сте подранили с появата си на този свят. Сега, когато и в нашия тъмен балкански край навлязоха европейските ценности можеше спокойно да се вземете.
CTAHKO написа:demy27 написа:Аз не мога да разбера, какво общо има космонавтиката с отровната пропаганда с която ни заливат "Русофилите".
А познай от три пъти, какво общо има космонавтиката с матушка РоссияПък и къде я видя тази пропаганда
Че и отровна
sin4ec написа:гражданин от село написа:shumkar_44 написа:За две неща съм мечтал в този живот - да не съм плешив, когато стана на 40 (не се сбъдна), и Гагарин да бе жена, та да мога да го взема за достойна съпруга. За съжаление, си останах плешив ерген, но пък за сметка на това получавам мизерна пенсия, така че и да исках, нямаше да мога да издържам финансово моята Юрия.
И двамата сте подранили с появата си на този свят. Сега, когато и в нашия тъмен балкански край навлязоха европейските ценности можеше спокойно да се вземете.
гражданин от село написа:зеления написа:Надявам се знаеш, че Киевска Рус няма нищо общо с московлиите.
Браво бе, "историк"!От къде ви намират все такива Ентелегенти?![]()
зеления написа:гражданин от село написа:зеления написа:Надявам се знаеш, че Киевска Рус няма нищо общо с московлиите.
Браво бе, "историк"!От къде ви намират все такива Ентелегенти?![]()
Айде малко да почетеш пък после драскай, а.
Потребители, разглеждащи този форум: jokercheto82, rhaegar и 9 госта