За или против гражданските патрули?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: За или против гражданските патрули?

Мнениеот milen.hristov » 13 апр 2016 12:57

River Plate написа:В последните дни се роди този спор. Общо взето двете гледни точки могат да бъдат обобщени така:

1. Мигрантите са нарушители, влезли са неправомерно на българска територия, непроверени са и 90% от тях са с мистериозно загубени документи за самоличност.
Гражданската организация компенсира липсата на държава, която тотално е абдикирала от задълженията си, пред ЕК се изрядни и пазим супер добре границата, но всъщност съпровождаме бежнаците, без да ги регистрираме на хартия и се оказва, че откук са минали вместо няколко хиляди, едва стотици.

2. Мигрантите са човешки същества и е недопостимо да се държим по този начин. Патриотите облечени по анцузи и с кръстове на врата избиват комплексите си, а повечето от тях са и с присъди за побоища, кражби, наркотици и би било добре и те да бъдат изпратени заедно с мигрантите далеч от тук.

Та вие какво ще кажете?

Въпросът който трябва да си зададем е от къде тези хора имат това свободно време за да се правят на полиция или армия, а не са на работа или със семействата си? Голяма част от тези хора са точно паразити живеещи на гърба на държавата издържащи се с помощи, не бих се учудил някой и инвалид да се води. Може разбира се да не съм прав, но иначе как да си обясним отговорът на въпроса който съм задал.
Иначе е ясно, че бежанците са престъпници, които нарушават закона преминавайки границата не по каналния ред, на КПП. Не мога да си обясня как тръгват на път и да не си вземат личните документи. Тези хора нямат място на територията на държавата, останалите са добре дошли обезлюдени села имаме колкото искат. Има дори и примери за хора приели и християнството от тях в България.

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 13 апр 2016 13:07

Имате нужда от пари ?
Излизам , миекам "да жИвеИ БалгаряЯ " празня джобовете на мигрантитие , взимам им и телефонитие, снимам се , прославям БалгаряЯ по световните медии ББС , Евронюз , Асошиитиед прес , .. арестуват ме , но знам , че хулиганите са зад мен !
СТИГА ГЛУПОСТИ има по лесен начин. Кредисимо, пари навреме !
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 13 апр 2016 13:32

Megatron_69 написа:Това са миекъщи селски отрепки...Как селяндури със криминални регистрации може да са Граждани-не ми е ясно нещо....Но пък и ние държава нямаме-имаме бостан за тикви и фесове...

Далаверата си я бива - вземаш 10 ортака, камера и отиваш на границата. Ловиш група скакалци, правиш видео и ставаш пич в очите на хората. Най-много да те задържат за 72 часа и няква формална тъпотия да ти лепнат.
Това, което се пропуска е, че джобовете на скакалците олекват с колкото имат там.

Както казах - далаверата си я бива...
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 13 апр 2016 13:35

saffron написа:Имате нужда от пари ?
Излизам , миекам "да жИвеИ БалгаряЯ " празня джобовете на мигрантитие , взимам им и телефонитие, снимам се , прославям БалгаряЯ по световните медии ББС , Евронюз , Асошиитиед прес , .. арестуват ме , но знам , че хулиганите са зад мен !
СТИГА ГЛУПОСТИ има по лесен начин. Кредисимо, пари навреме !

Хайде, да не сме по-католици от папата. Бах го у бежанеца, без документи, пък с телефон и снимка на Меркел. По законите при които живеят камиларите правещи се че са бежанци, знаеш ли че "кой каквото си хване негово си е"? Бой, връщане в Турция, хвърляне в някой река. Който иска да търси убежище, на ГКПП. Да се радват че не ги черпят със свинско камиларите.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 13 апр 2016 13:45

bm1914ls написа:Във всяка държава има граждански или доброволчески отряди, които се използват по различни начини. Значи, нашите държавници, вместо да мрънкат като гладни циганета, че нямаме ресурси, трябва да официализират тези патрули и точно да регламентират какво им е разрешено и какво не. Още повече, че всяко нелегално преминаване на границата е престъпление, а по закон гражданите са задължени да оказват помощ за разкриване на престъпления. За да няма хъра-мъра, всеки патрул трябва да документира своите срещи с мигранти и да бъде придружаван от овластено лице. В противен случай подобни патрули се превръщат в хайки за хора, а въпрос само на време е такава група да се натъкне на чужденци, готови да окажат и въоръжена съпротива...

+1 :) Напълно съм съгласен.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 13 апр 2016 13:49

River Plate написа:В последните дни се роди този спор. Общо взето двете гледни точки могат да бъдат обобщени така:

Честно казано няма никакъв спор 8-) Продажните еврейски медии се опитват да ни втълпят, че има някакъв спор и че обществото било разделено, за да оправдаят безхаберието и некадърността на българските и европейските политици 8-) Та спор няма!!! Цялото общество застава зад гражданските патрули, сигурността на българската държава и българските граждани :!: Факт :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 13 апр 2016 13:57

milen.hristov написа:Въпросът който трябва да си зададем е от къде тези хора имат това свободно време за да се правят на полиция или армия, а не са на работа или със семействата си? Голяма част от тези хора са точно паразити живеещи на гърба на държавата издържащи се с помощи, не бих се учудил някой и инвалид да се води. Може разбира се да не съм прав, но иначе как да си обясним отговорът на въпроса който съм задал.
Иначе е ясно, че бежанците са престъпници, които нарушават закона преминавайки границата не по каналния ред, на КПП. Не мога да си обясня как тръгват на път и да не си вземат личните документи. Тези хора нямат място на територията на държавата, останалите са добре дошли обезлюдени села имаме колкото искат. Има дори и примери за хора приели и християнството от тях в България.

Миленчо, пак не си в час 8-) Кой лежи на помощи на гърба на държавата, тези дето ловят бежанците или самите бежанци и мангалите ;) И я ми посочи примери, освен ирнаката, кой друг ислямист е приел християнството, че гледам си пишеш врели некипели 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 13 апр 2016 13:59

ЗА!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 13 апр 2016 14:25

Имаме хиляди полицаи, нека да си заработят заплатите. И без това нищо не вършат. Да ги пращат за по-месец в командировка на границата или по-малките села. Хем държавата ще покаже мускули, хем и униформените ще потренират на чист въздух. Разбирам момчетата, които хващат емигранти, защото никой не иска градът му да се напълни с чужденци. Важното е властите във България да арестуват тези, които ги прекарват.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 13 апр 2016 14:26

CTAHKO написа:
milen.hristov написа:Въпросът който трябва да си зададем е от къде тези хора имат това свободно време за да се правят на полиция или армия, а не са на работа или със семействата си? Голяма част от тези хора са точно паразити живеещи на гърба на държавата издържащи се с помощи, не бих се учудил някой и инвалид да се води. Може разбира се да не съм прав, но иначе как да си обясним отговорът на въпроса който съм задал.

Миленчо, пак не си в час 8-) Кой лежи на помощи на гърба на държавата, тези дето ловят бежанците или самите бежанци и мангалите ;) И я ми посочи примери, освен ирнаката, кой друг ислямист е приел християнството, че гледам си пишеш врели некипели 8-)

Може да не съм прав(вече го написах), но отговори тогава ти откъде толкова свободно време имат тези хора?
По някоя ТВ бяха излъчвали за цяло семейство бежанци, никъде не съм писал, че е често срещан случай.
Както написах и моето мнение е, че тези хора нямат място в България пресичащи незаконно границата ни.

Върни се в “Свободна зона”