Звездният миг на човечеството

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Alkonost
Контакти:

Re: Звездният миг на човечеството

Мнениеот Alkonost » 12 апр 2016 23:35

CTAHKO написа:
Player написа:Понеже животните са много по напред от хората в много неща за мен, нека не се забравя това женско куче, загубило живота си за този успех на човечеството...
Изображение

Нищо не може да се сравни с подвига на героя на социалистическия труд - другарката Лайка 8-)

Живо доказателство, че в СССР дори "дворняшките" (а Лайка е именно такава) тогава са били на по-високо интелектуално ниво от редовия съединеноамериканощатски (няма как да кажа "американски" - държава Америка в природата няма) жител.
Believe in her, if you are able...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 12 апр 2016 23:40

Alkonost написа:
CTAHKO написа:
Player написа:Понеже животните са много по напред от хората в много неща за мен, нека не се забравя това женско куче, загубило живота си за този успех на човечеството...
Изображение

Нищо не може да се сравни с подвига на героя на социалистическия труд - другарката Лайка 8-)

Живо доказателство, че в СССР дори "дворняшките" (а Лайка е била именно такава) са на по-високо интелектуално ниво от редовия съединеноамериканощатски (няма как да кажа "американски" - държава Америка в природата няма) президент.

Няма база за сравнение 8-) Докато президентът им е висял някъде по дърветата, руското куче си е летяло като пич в космоса 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Alkonost
Контакти:

Мнениеот Alkonost » 12 апр 2016 23:45

sin4ec написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=zTNvB7rBHDo[/youtube]

Заслужава си да се прочетат коментарите за тази песен. Повечето са на българи!

Alkonost
Контакти:

Мнениеот Alkonost » 12 апр 2016 23:47

CTAHKO написа:
Alkonost написа:
CTAHKO написа:
Изображение

Живо доказателство, че в СССР дори "дворняшките" (а Лайка е била именно такава) са на по-високо интелектуално ниво от редовия съединеноамериканощатски (няма как да кажа "американски" - държава Америка в природата няма) президент.

Няма база за сравнение 8-) Докато президентът им е висял някъде по дърветата, руското куче си е летяло като пич в космоса 8-)

Според мен все пак маймунякът-президент е от най-интелигентните им. Обаче съпругът му - просто нямам думи.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 апр 2016 00:01

Алконост/Гамаюн и всичките ти там профили, сладки ли са ти рублите ?? :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 13 апр 2016 00:12

Станко,
Барачестият не е бил роден още при полета на Юрий

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 13 апр 2016 00:27

Аз не мога да разбера, какво общо има космонавтиката с отровната пропаганда с която ни заливат "Русофилите".
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 апр 2016 01:06

demy27 написа:Аз не мога да разбера, какво общо има космонавтиката с отровната пропаганда с която ни заливат "Русофилите".

Всеки пост е рубла в джобчето.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 13 апр 2016 05:51

Alkonost написа:
NOMER14 написа:Син4ец ме изпреварил, но ето превод за нищо невдяващите от русски.

Такова чудо - българин, нищо невдяващ от руски, просто не съществува. Историческата памет живее в гените на всеки истински българин и затова няма нищо по-лесно от това да си припомниш езика на старите българи, станал в един исторически момент официален език на Киевская Русь. Освен ако не си българин де.

Надявам се знаеш, че Киевска Рус няма нищо общо с московлиите.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Свободна зона”