Звездният миг на човечеството
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Звездният миг на човечеството
така е...
CTAHKO написа:Player написа:Понеже животните са много по напред от хората в много неща за мен, нека не се забравя това женско куче, загубило живота си за този успех на човечеството...
Нищо не може да се сравни с подвига на героя на социалистическия труд - другарката Лайка
Живо доказателство, че в СССР дори "дворняшките" (а Лайка е именно такава) тогава са били на по-високо интелектуално ниво от редовия съединеноамериканощатски (няма как да кажа "американски" - държава Америка в природата няма) жител.
Believe in her, if you are able...
Alkonost написа:CTAHKO написа:Player написа:Понеже животните са много по напред от хората в много неща за мен, нека не се забравя това женско куче, загубило живота си за този успех на човечеството...
Нищо не може да се сравни с подвига на героя на социалистическия труд - другарката Лайка
Живо доказателство, че в СССР дори "дворняшките" (а Лайка е била именно такава) са на по-високо интелектуално ниво от редовия съединеноамериканощатски (няма как да кажа "американски" - държава Америка в природата няма) президент.
Няма база за сравнение

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
sin4ec написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=zTNvB7rBHDo[/youtube]
Заслужава си да се прочетат коментарите за тази песен. Повечето са на българи!
CTAHKO написа:Alkonost написа:CTAHKO написа:Player написа:Понеже животните са много по напред от хората в много неща за мен, нека не се забравя това женско куче, загубило живота си за този успех на човечеството...
Живо доказателство, че в СССР дори "дворняшките" (а Лайка е била именно такава) са на по-високо интелектуално ниво от редовия съединеноамериканощатски (няма как да кажа "американски" - държава Америка в природата няма) президент.
Няма база за сравнениеДокато президентът им е висял някъде по дърветата, руското куче си е летяло като пич в космоса
Според мен все пак маймунякът-президент е от най-интелигентните им. Обаче съпругът му - просто нямам думи.
Алконост/Гамаюн и всичките ти там профили, сладки ли са ти рублите ??

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Станко,
Барачестият не е бил роден още при полета на Юрий
Барачестият не е бил роден още при полета на Юрий
Аз не мога да разбера, какво общо има космонавтиката с отровната пропаганда с която ни заливат "Русофилите".
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
- metodito
- Контакти:
demy27 написа:Аз не мога да разбера, какво общо има космонавтиката с отровната пропаганда с която ни заливат "Русофилите".
Всеки пост е рубла в джобчето.
Alkonost написа:NOMER14 написа:Син4ец ме изпреварил, но ето превод за нищо невдяващите от русски.
Такова чудо - българин, нищо невдяващ от руски, просто не съществува. Историческата памет живее в гените на всеки истински българин и затова няма нищо по-лесно от това да си припомниш езика на старите българи, станал в един исторически момент официален език на Киевская Русь. Освен ако не си българин де.
Надявам се знаеш, че Киевска Рус няма нищо общо с московлиите.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!