Атлетико Мадрид - Барселона - 2-0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Middlesbrough
- Контакти:
Re: Атлетико Мадрид - Барселона |ШЛ| |13.04.2016| |21:45|
Мача на сезона във ШЛ , финал преди финала ! Нямам си и на идея как ше завърши ! 

Офтопик:
- Middlesbrough
- Контакти:
- dreben23
- Контакти:
Middlesbrough написа:Мача на сезона във ШЛ , финал преди финала ! Нямам си и на идея как ше завърши !
2:0 Ами като едното нищо и Барса може да остане на сухо, а дано. А уж най-силния отборчек по вестниците.. Наистина, бутането е във всеки мач и сигурно пак същото, значи и 0:0 може да послужи за нещо, за да изпукат тото. Определено много хора се хвърлят на знак 2, по принцип съдията насоли Атлетико с доста картони в първия мач и сигурно това ги е заблудило, ама играха и малко грубичко де, но целта оправдава средствата. Атлетико е по-добрият отборчек това е ясно, треньорчека и той е по-добър, ще бият със суха, но може и да е тройка, не двойка. Ще помисля още маличко. Силнички са де.
Офтопик:
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- JackPackage
- Контакти:
МАЧА НА СЕЗОНА!!!
С 12 играч (не съдиите) можем да отстраним и най-добрите!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=553F8w4iR54&nohtml5=False[/youtube]
С 12 играч (не съдиите) можем да отстраним и най-добрите!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=553F8w4iR54&nohtml5=False[/youtube]
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

ICAKOV_FCB написа:kingofpop написа:сигурен съм, че ще се класираме, въпросът е как
Ситуацията много ми прилича на мачовете за купата миналата година. Разликата е, че сега те имат гол на чужд терен. Хубавото е, че изостават с един гол, и ще играят по-открито и ще тръгнат да вкарват ранен гол, за да се затворят после... Нашите трябва да ги чакат на контра! Вкараме ли 1-ви гол, направо се класираме, а и може да им нанижем още от контри! Вкарат ли те... ще се затворят и тогава става сложно. Все пак 2-рото полувреме на Камп Ноу също бяха затворени, само че ги пробихме благодарение на Суарес. В мача със Сосиедад, Суарес го нямаше и не успяхме да пробием. Аз мисля, че Ел Пистолеро ще ни класира, само да спре с глупостите!
Като идея ОК. Ама аз не помня последния гол, който сме вкарали на контра атака. Меси хване ли топката и дотам, почва едно обикаляне между бързащите да се върнат защитници и или му я отнемат или му правят фаул и дотам.
kingofpop написа:Според мен пък много не вярвате в отбора.....давате 50-50 шанс като гледам, а в последните 7 мача имаме 7 победи над Атлети, по-добрият отбор сме...странно кое ви кара да мислите, че ще ни бият...Атлети са 1 класа под отбора от преди 2 години и е абсурдно да се повтори тогавашното 1-0, а и сега сме по-добри![]()
и сега са опасни, но тогава с Коста, Куртоа, Арда и Миранда бяха много по-силни..
според мен ще ги откажем с втори гол към 60-70 мин....2-2 мисля, че ще свърши
Дори и в тази слаба форма, в която изпаднахме, пак имаме повече аргументи срещу Атлетико, за мен 50:50 е смешно просто. Ако си играем нашата игра не Атлетико, Байерн и Реал не могат да ни се опрат, проблема е че не играем нищо от мача срещу Виляреал насам. Почти не видях пробивите на Неймар, Меси в 90% от случаите бърка, Суарес направи някои фрапантни пропуски. В последните мачове играта ни е центрирания на Алвеш отдясно, това не е нашата игра и дано да сме приключили с тази тактика, че не требъл, а само с калъфки може да останем.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!
В живота като цяло има два вида хора, когато става въпрос за постижения. Едните мислят, че най-важното е да постигнеш целта, независимо как. Другите вярват, че начинът по който постигаш нещо е също толкова важен, колкото и постигането на целта. Може в един момент и двама да са постигнали едно и също за статистиката. Остава човек да реши за себе си, дали иска да бъде като Атлети или Челси или да бъде като Барселона или Милан на Саки, например. Аз лично никога не съм бил и не искам да бъда като Атлетико. Или като Цървена Звезда станала шампион през 91 в най-грозния мач игран в историята...В сряда 1:2 като дървосекачите ще са в опит да подобрят "рекорда" на Звезда...
И аз да се включа, че последните дни не остана време за форума. Труден мач, но аз съм оптимист този път и си мисля, че ще победим Атлетико и то насред Калдерон. Е ако не позная, здраве да е! Но имам такова предчуствие, а то не е толкова често. Важно е Шакира и Маск да не правят глупости и си мисля, че напред нещата трябва да се наредят. Формата на Меси падна и това веднага се отрази на резултатите на отбора. Прогноза 1-2.
VISCA EL BARCA!!!
dreben23 ти какво точно каза с този пост надали и ти си разбрал, но нейсе искаш да отпаднем! Били сме най-силният отбор на хартия - нормално като сме спечелили последната ШЛ и все още сме в играта, няма как да е друго яче. Не разбрах Атлетико ли бяха груби или съдията ни подпираше или и двете:) А това, кой е по-добрия отбор ще си проличи утре вечер.
VISCA EL BARCA!!!
dreben23 написа:Middlesbrough написа:Мача на сезона във ШЛ , финал преди финала ! Нямам си и на идея как ше завърши !
2:0 Ами като едното нищо и Барса може да остане на сухо, а дано. А уж най-силния отборчек по вестниците.. Наистина, бутането е във всеки мач и сигурно пак същото, значи и 0:0 може да послужи за нещо, за да изпукат тото. Определено много хора се хвърлят на знак 2, по принцип съдията насоли Атлетико с доста картони в първия мач и сигурно това ги е заблудило, ама играха и малко грубичко де, но целта оправдава средствата. Атлетико е по-добрият отборчек това е ясно, треньорчека и той е по-добър, ще бият със суха, но може и да е тройка, не двойка. Ще помисля още маличко. Силнички са де.Офтопик:
dreben23 ти какво точно каза с този пост надали и ти си разбрал, но нейсе искаш да отпаднем! Били сме най-силният отбор на хартия - нормално като сме спечелили последната ШЛ и все още сме в играта, няма как да е друго яче. Не разбрах Атлетико ли бяха груби или съдията ни подпираше или и двете:) А това, кой е по-добрия отбор ще си проличи утре вечер.
“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain
― Mark Twain
- Middlesbrough
- Контакти:
Ter Stegen, Bravo, Masip, Douglas, Piqué, Rakitic, Sergio, Alves, Arda, Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Mascherano, Bartra, Munir, Jordi Alba, Sergi Roberto and Adriano.

Офтопик:
Суарез ще реши мача, само нз дали за добро или за лошо 
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer