КБ ЦСКА София - Берое FT 2:0 (4:0)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

КБ ЦСКА София - Берое FT 2:0 (4:0)

Мнениеот Teo » 12 апр 2016 19:24

[center]Изображение
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Tck46MEpLVY&feature=youtu.be[/youtube]

За нас като фенове на най-великия български футболен клуб - ЦСКА София това е просто един мач от многото които сме имали през годините.
За нас не е изненада, че стигнахме дотук.
ЦСКА София е емблемата на футболна България, която винаги е тежала на мястото си.
Това е един мач за момчетата на Ицо Янев и играч №12.
ЦСКА София - любовта на народа.
Всички на Армията 20.04.2016г.
[/center]
Последна промяна от Teo на 20 апр 2016 23:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: КБ ЦСКА София - Берое |20.04 - 20:00ч.|

Мнениеот Teo » 12 апр 2016 19:25

Армейци,

на 20-ти април (сряда), от 20:00 часа, нашият ЦСКА София приема Берое Стара Загора в мач реванш от 1/2 финалите за Купа България. След невероятния мач под "Аязмото" и победата с 2:0, идва моментът да препълним "Армията" и 15 000 безкрайно верни да направят адска атмосфера за държавния отбор на Берое. Нека заедно спечелим и тази битка, за да се класираме за бленувания финал!

Билетите за мача ще бъдат със символична цена от 1лв. за всички сектор, като знак на признание от ръковдството към великата "армейска" публика и ще бъдат пуснати в продажба следващата седмица.

КАНЕТЕ ПРИЯТЕЛИ В СЪБИТИЕТО и ВСИЧКИ НА СТАДИОНА, ЗА ИМЕТО СВЕЩЕНО, ЗА НАШИТЕ ЛЕГЕНДИ, ЗА ТРИТЕ НИ ЗВЕЗДИ!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 12 апр 2016 19:32

1:0 (Галчев)
20.04.2016 - Заедно към финала!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 апр 2016 19:34

Teo написа:
Армейци,

на 20-ти април (сряда), от 20:00 часа, нашият ЦСКА София приема Берое Стара Загора в мач реванш от 1/2 финалите за Купа България. След невероятния мач под "Аязмото" и победата с 2:0, идва моментът да препълним "Армията" и 15 000 безкрайно верни да направят адска атмосфера за държавния отбор на Берое. Нека заедно спечелим и тази битка, за да се класираме за бленувания финал!

Билетите за мача ще бъдат със символична цена от 1лв. за всички сектор, като знак на признание от ръковдството към великата "армейска" публика и ще бъдат пуснати в продажба следващата седмица.

КАНЕТЕ ПРИЯТЕЛИ В СЪБИТИЕТО и ВСИЧКИ НА СТАДИОНА, ЗА ИМЕТО СВЕЩЕНО,ЗА НАШИТЕ ЛЕГЕНДИ, ЗА ТРИТЕ НИ ЗВЕЗДИ!

За Републиката наша, за живота нов и за вожда Димитров-Напред..напред..напред!
Къ па нещо ново не измислихте :mrgreen:

Очаквам резултат за Берое, като този в Монтана и всичко, и всеки на мястото си!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 апр 2016 19:40

Берое посмени визията си след погрома насред Заара и треньорската смяна. Набързо понатупа другия потенциален финалист-Монтана. Доколкото разбирам, надъхват се да бият в София, не мога да гадая дали ще им се получи. По-скоро не, но червените трябва да имат няколко наум за този мач.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 апр 2016 19:44

sin4ec написа:Берое посмени визията си след погрома насред Заара и треньорската смяна. Набързо понатупа другия потенциален финалист-Монтана. Доколкото разбирам, надъхват се да бият в София, не мога да гадая дали ще им се получи. По-скоро не, но червените трябва да имат няколко наум за този мач.

Ние ще играем прибрано и на контри. Нормално е да се хвърлят с всички сили напред. Те имат само опитни футболисти с много мачове в А група... :idea:
@ Първите минути ще са ключови... нашите лъвове ги очаква пълен стадион, но аз отдавна съм претръпнал от такива моменти след оня мач с Тулуза... така, че нищо не може да ме изплаши общо взето. :idea: Ицо наблъсква средата на терена и яко на контри. Така се играе в турнирни мачове.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 апр 2016 19:52

Teo написа:
sin4ec написа:Берое посмени визията си след погрома насред Заара и треньорската смяна. Набързо понатупа другия потенциален финалист-Монтана. Доколкото разбирам, надъхват се да бият в София, не мога да гадая дали ще им се получи. По-скоро не, но червените трябва да имат няколко наум за този мач.

Ние ще играем прибрано и на контри. Нормално е да се хвърлят с всички сили напред. Те имат само опитни футболисти с много мачове в А група...
@ Първите минути ще са ключови... нашите лъвове ги очаква пълен стадион, но аз отдавна съм претръпнал от такива моменти след оня мач с Тулуза... така, че нищо не може да ме изплаши общо взето. :idea: Ицо наблъсква средата на терена и яко на контри. Така се играе в турнирни мачове.

Наистина са важни първите минути. Но да се тръгне още в началото на контри не е добра стратегия. ЦСКА трябва да търси гол, докато има физически сили. После ще е много трудно. Берое са наясно с риска-те така и така смятат, че трябва да вкарат три, за да продължат напред. Интересен мач ще е този, поживем-увидим...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
August Burns Red

Мнениеот August Burns Red » 12 апр 2016 20:12

Teo написа:

Ние ще играем прибрано и на контри. Нормално е да се хвърлят с всички сили напред. Те имат само опитни футболисти с много мачове в А група... :idea:

ХАЕХХ ТО ВИЕ ТАКА СИ ГИРАЕТЕ И ЗА ПЪРВЕНСТВО И ЗА КУПА ЗАТВОРЕНО АХЕХ В СТЗ ТАКА ИГРАХТЕ ОТКРИХМЕ СЕ НЕ СЕ ВЪРНАХМЕ НА ВРЕМЕ И ЗА ТОВА ВКАРАХТЕ 2 ИЗМИСЛЕНИ СМЕШНИ ГОЛА ДАЖЕ СЪДИЯТА ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ВИ ТИКАШЕ !! ЗА НАС ПУСКАШЕ НЕ СЪЩЕСТВУВАЩИ ЗАСАДИ .ВИЕ НЯМАХТЕ ЗАСАДИЗАЩОТО НЯМАХТЕ УДАРИ И НЯМАХТЕ АТАКИ ЗА ТОВА !!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 апр 2016 20:17

August Burns Red написа:
Teo написа:

ХАЕХХ ТО ВИЕ ТАКА СИ ГИРАЕТЕ И ЗА ПЪРВЕНСТВО И ЗА КУПА ЗАТВОРЕНО АХЕХ В СТЗ ТАКА ИГРАХТЕ ОТКРИХМЕ СЕ НЕ СЕ ВЪРНАХМЕ НА ВРЕМЕ И ЗА ТОВА ВКАРАХТЕ 2 ИЗМИСЛЕНИ СМЕШНИ ГОЛА ДАЖЕ СЪДИЯТА ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ВИ ТИКАШЕ !! ЗА НАС ПУСКАШЕ НЕ СЪЩЕСТВУВАЩИ ЗАСАДИ .ВИЕ НЯМАХТЕ ЗАСАДИЗАЩОТО НЯМАХТЕ УДАРИ И НЯМАХТЕ АТАКИ ЗА ТОВА !!

Първия и втория гол смешни? ХАХА... :lol: Марул стегни се... направо ви разказахме играта с тия два гола. Пепито Хубчев не верваше какво му се случва.
@ То с дърводелеца в атака нз какво се сърдите... тоя си седи в засада постоянно.

Върни се в “ЦСКА”