Тема за философски,езотерични и интересни статии

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
South_Park

Тема за философски,езотерични и интересни статии

Мнениеот South_Park » 12 апр 2016 12:47

В тази тема ще се пише за всякакви предимно философски,езотерични и интересни(конспиративни) статии.

Започвам с много добрата статия(с обем на книга) ,,От predictive programming към синхромистицизъм,,
Тъй като не мога да копирам цялата книга ви давам линк , откъдето да черпите ценна информация:

http://www.parallelreality-bg.com/anali ... icism.html

Съвет : правете почивки , тъй като статията е огромна :)
Съвет номер 2 : можете да копирате статията и да я поставите в документ на Word, тогава ще получите файл със съдържание от 312 страници ;)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Re: Тема за философски,езотерични и интересни статии

Мнениеот korteneca » 12 апр 2016 18:58

Ето ти една интересна статия.

Спряха мач, за да подстрижат футболист

Футболен мач в Саудитска Арабия бе прекъснат, за да бъде подстриган единият вратар, който се е появил на терена с оскърбителна прическа, съобщава "Gulf News", цитиран от "Труд".

Играчът се е появил с прическа тип "гребен", който макар и малък, според рефера е непристоен и антиислямски. Постъпката на футболиста дълбоко е възмутила мюсюлманските зрители на двубоя.

Поради тази причина, след кратък спор, играчът се е съгласил да се раздели със своя "гребен" и е бил подстриган директно на игрището, тъй като в Саудитска Арабия подобна прическа е забранена и се счита за грях.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 12 апр 2016 19:32

Нещо напоследък ми се е затворила седмата чакра и не мога да пътувам между измеренията, някакви идеи как да си я отворя пак?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 апр 2016 19:53

Сен Жермен, ти ли си?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 12 апр 2016 21:37

Не чета езотерични статии, но съм голям фен на фантастиката в киното и литературата. По повод филма "Predestination" с Итън Хоук прегледах това :arrow:
http://parallelreality-bg.com/analizi/k ... ation.html

Беше пуснато в коментарите на торент-тракера. Вътре има добри философски идеи.

dafquezz написа:Нещо напоследък ми се е затворила седмата чакра и не мога да пътувам между измеренията, някакви идеи как да си я отворя пак?

Е, има няколко начина за отключване на чакрите: два литра ракия, три часа гледане на БНТ, Чък Норис да ти откине един завратник :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 апр 2016 01:51

Не е езотерично или философско, но има полезни съвети и е интересно и поучително четиво. Изображение

Кофти мъжки проблем

Здравейте менове, гложди ме един сериозен проблем. Тъй като не съм от тия дето се бръснат около ануса, вече съм натрупал сериозно количество прежда там. По принцип не ми е проблем, като изключим процеса на дефекация. При преминаване на екскрементите сериозно количество от тях се спластяват в преждата и отстраняването им не е особено лесно. В България по принцип нямаме бидета, само с тоалетна хартия замазката трудно се маха, а ме е гнус да си мия ануса с ръка. А ако остане нещо и се бетонира после махането е още по трудно, да не говорим ако се появи и анален сърбеж. Предполагам че доста хора го имат тоя проблем а може би и вие така че ще се радвам ако кажете дали и как се справяте с него? Поздрави от бай Тошо.

Men.bg: Бабалюга – така казват на шедьовъра, получен от лайно, вплело се дружелюбно в космите около задника на животно. Среща се най-често при магаретата и мъжете. (Имаме един приятел с този прякор - не питай защо!). Та значи, понеже не сме Metromen.bg, епилация няма да ти препоръчаме, но за да спре акото да се овива веднъж завинаги в аналния косъм имаме няколко идеи: 1 Купи си биде! 2 Ползвай мокри кърпички след употребата на тоалетна хартия! 3 Мий си гъза с душ и гъбичка (ако те е гнус на чешмата). 4 Разресвай аналната прическа на път, преди да кендзаш! 5 Направи си расти от фъндъците (така съвсем ще го докарваш като магаретата).l
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”