goro_man написа:+6
1.Забравихте финала...ФИНАЛА...срещу Черно море 100 мин с човек повече...по голяма некадърност здраве
2.Прохазка бек ???????? Справка последният мач
3.Никаква мисъл за напред...водиш на Ботев с 2 гола и не пускаш най скъпият лично избран от теб таран ?????Ами утре като се закучи мача с Лудогорец кой ще пуснем ???Същият таран с 11 мин игра и после пред камерата ще обясняваме че не са се сработили
4.За всички забравили финала...ами спомнете си мачовете с Пирин...
5.Виждам че на доста хора паметта им е къса,пресен пример.Пускаш Краев ляво крило,местиш го от дясно и доиграва мача като 10...????Избройте ми 5-ма в световен мащаб който биха се справили с това????После футболистите виновни
6.Само за "специалистите" от Герена...спомняте ли си в каква форма беше Бедоя преди специалиста...още по фрапантно...ами Джереми...удоволствие беше само да го гледаш....Карнер първите мачове...с тея тримата без да им си пречи плюс Прохазка и Борян и четирима младежки национали свестен треньор или би изградил добре изглеждащ отбор или би вкарал 2,3 милиона в касата...
Огледайте се,и ако този Левски ви харесва долу ръцете,но не забравяйте с ръцете ниско трудно се ръкопляска...
Евала. Най-точното мнение в темата. Поздравления. Реално Стойчо Стоев имаше един важен мач да вземе и това беше купата срещу Черно Море ?!?!?! И какво направи той - изложи се по най-елементарния начин. Само след този мач трябваше да го махнат. Защото никой и нищо не може да ме убеди, че Черно Море имаха по-добри футболисти от нас тогава и заради това са заслужили да победят.Ние сме Левски, ние напълнихме стадиона, ние бяхме фаворита. Никой ли не забелязва, че Стойчо не може да надъха играчите преди мач - та ние в гостуването в Разград излезнахме със свалените гащи,а домакините скочиха яко. Никой ли не забелязва и не отчита домакински равенства със най-слабите отбори в А група. И ако логиката ви е, че е заради отбора, а не заради треньора, то нека тогава някой ми посочи по-добри футболисти от тези на Левски в отборите на Пирин, Монтана, Локо ПД и т.н., и т.н. Стойчо Стоев НЕ е треньор за Левски - доказа го в много мачове. Какво направи той за периода си в Левски до момента - загуби финала и това е.... Без ЦСКА, Локо СФ и Литекс, с много слаба Славия и посредствен Берое и аз щях да се боря за 2-рото място. Стойчо Стоев не става за Левски!!! Факт!!!

България има природни богатства, България има народ несломим, България има от всичко по-малко, но само един Левски футболен тим!