Стойчо Стоев!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Долу ръцете от Стоев!

Мнениеот W84me » 12 апр 2016 00:44

PFC Litex написа:
W84me написа:
PFC Litex написа:
Темата е за Стоев и долу ръцете от него, в този ред на мисли, човека за да покаже потенциала си трябва да му бъдат подсигурени нужните футболисти и то навреме... тези които отписват първия кръг за ЛЕ да имат едно наум, че нашите отбори вече са желани от всеки да им се паднат на жребия.

Пари за селекция е ясно, че няма да има. По-добре да се вземат малко, но качествени играчи, отколкото да пазаруваме на килограм, като се има в предвид, че паузата е само месец.

Какво ще вземат нямам идея и едва ли някой тук има, но селекцията трябва да е приключила до около 10 юни и то не с футболисти неиграли по 5-6 месеца.
Падати се на жребия Ференцварош (примерно) правите на мармалад и спокойно може да се каже, че половината сезон ти е заминал... треньора също, почват се драмите и т.н..., и пак ще се говори за нулеви сезон и бла-бла ;)

И като селекцията е готова до 10 юни, от тия новите чудеса ли да чакаме за 10 дни?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

ММ1914
Контакти:

Re: Стойчо Стоев

Мнениеот ММ1914 » 12 апр 2016 01:09

favaca8888 написа:А Котето Ви пореше и Вас и чорбетата 8-)

Може и да не е по темата, но катеричке сладка, защо не се качиш на табелката ми да ти напиша нещо с молив?
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 12 апр 2016 01:21

sin4ec написа:
Captain Stottlemeyer написа:
sin4ec написа:Този човек беше лоялен към Левски, затова е редно и ние да покажем лоялност към него...Стоев заслужава да води отбора в ЕКТ след всичко, което направи.

+1 :) Тези две изречения казват всичко по темата. Аз бих добавил само едно нещо: Стоев заслужава да води отбора и според мен трябва да води отбора и през следващия сезон, независимо от резултатите в Европа. Отбор не се гради за по-малко от година време. Добър и лоялен треньор като Стоев също не се намира под път и над път... 8-)

Преди години някои пишманфенове след Беверен искаха незабавна оставка. За радост-не я получиха. Иска ми се да вярвам, че днес случаят е подобен. Има такива признаци...

И двамата сте прави. Мен пък Стоев ме кефи, освен с това че беше лоялен към нас, когато никой не искаше да ни погледне и със това че не лети в небесата. Няма изцепки от типа на "Ние сме най-великите" след една, две победи. Тоя пичага остана при нас лятото, когато не се знаеше дали ще ни има, когато всевъзможни маймуни ни отказваха. Ако ръководството малко поумнее и се откаже да привлича отново провалили се вече по един два пъти в отбора футболисти има шанс. Аз лично този пичага го подкрепям, заслужил си го е, той не обича Левски на думи и не се кълне в отбора, но когато ситуацията беше почти безнадеждна, тоя остана в клуба. Това задължава, поне аз го приемам така.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 12 апр 2016 01:34

W84me написа:
PFC Litex написа:
W84me написа:
PFC Litex написа:
Темата е за Стоев и долу ръцете от него, в този ред на мисли, човека за да покаже потенциала си трябва да му бъдат подсигурени нужните футболисти и то навреме... тези които отписват първия кръг за ЛЕ да имат едно наум, че нашите отбори вече са желани от всеки да им се паднат на жребия.

Пари за селекция е ясно, че няма да има. По-добре да се вземат малко, но качествени играчи, отколкото да пазаруваме на килограм, като се има в предвид, че паузата е само месец.

Какво ще вземат нямам идея и едва ли някой тук има, но селекцията трябва да е приключила до около 10 юни и то не с футболисти неиграли по 5-6 месеца.
Падати се на жребия Ференцварош (примерно) правите на мармалад и спокойно може да се каже, че половината сезон ти е заминал... треньора също, почват се драмите и т.н..., и пак ще се говори за нулеви сезон и бла-бла ;)

И като селекцията е готова до 10 юни, от тия новите чудеса ли да чакаме за 10 дни?

С настоящия личен състав в ЕКТ, дори в първи кръг на ЛЕ нещата са под 50% в полза на Левски и това ти го казвам без никаква идея за заяждане, а и отборът ми не е в пряка битка и конкуренция с отборът ти, че да има в мен завист и подобни.
Относно Стоев това, което гледаме в момента е неговият таван и той повече няма, какво да развие в клуба, това че бил коректен към клуба е положително, но и не трябва да е в основата... Гонзо също е коректен към Левски и едва ли има по-коректен от него, но не става за тази длъжност.

Един пенсионер Петрович за 20 дена работа с момчета, с които се запозна в движение направи Лудогорец сами да си говорят, а вас ви победи с човек по малко и цяло полувреме водеше в резултата отново с човек по малко.

Бас хващам, че ако поканят Люпко с гаранция ще поеме отбора ви и съм 1000% сигурен, че само за половин година ще го преобрази като с магическа пръчка.
Изображение

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 12 апр 2016 03:25

Raid написа:
sin4ec написа:Този човек беше лоялен към Левски, затова е редно и ние да покажем лоялност към него...Стоев заслужава да води отбора в ЕКТ след всичко, което направи.

+1 :) Тези две изречения казват всичко по темата. Аз бих добавил само едно нещо: Стоев заслужава да води отбора и според мен трябва да води отбора и през следващия сезон, независимо от резултатите в Европа. Отбор не се гради за по-малко от година време. Добър и лоялен треньор като Стоев също не се намира под път и над път... 8-)

+1914 Напълно се покрива и с моето мнение - нямам какво да добавя.

Ами и аз да кажа едно +1!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 12 апр 2016 04:54

bilyaletdinov написа:Синчец, целите за следващия сезон са титла и добро участие в ЕКТ. Под добро представяне имам предвид достигане на кръга преди плейофите. Нито повече, нито по-малко.

Интересно е Гонзо след кой кръг ще каже следващият сезон, че и той е за обиграване и, че следващият Левски ще е различен.
Разберете първо трябва да се започне с освобождаването на директорът, несериозно е да се атакува титлата с Гонзо директор. След което новият директор сам да си реши Стойчо Стоев ли е на-подходящият треньор за Левски и иска ли да работи с него. Като решението да си го вземе той, и да не може да бъде бламирано от УС и НКП и Тръста, все пак той сам ще си носи отговорността, а не някой друг при провал.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 12 апр 2016 07:09

Нека първи спечели важен мач тогава да остава .В това слабо първенство и аз ще изведа отбора до второто място .

Потребителски аватар
Grandoman
Контакти:

Мнениеот Grandoman » 12 апр 2016 08:12

Raid написа:

+1914 Напълно се покрива и с моето мнение - нямам какво да добавя.

+1 Аз също мисля, че трябва да остане да води отбора в ЕКТ и след това да се решава, но мисля, че може да му се даде още един сезон.
Трябва ни и нов спортен директор и маркетинг директор. Вторият, ако е добър може да изплати стадиона много бързо и да вдигне бюджета ;)
Изображение

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 12 апр 2016 08:55

За мен Стойчо Стоев трябва да бъде оставен на треньорския пост поне още една цяла година. Човекът има качества за треньор и който го оспорва да изгледа пак мача на Лудогорец с ПСВ ...ТАМ.
Освен това вече 25 години ( че и повече) се нагледахме на смени и емоционални решения и само тогава, когато е имало търпение към треньора ( Станимир Стоилов) е имало и сериозни успехи. Всичко друго беше текучество, излишно и прескъпо за отбора. Защото новият треньор, който и да е той няма да бъде някой Фергюсън или Венгер, а най-много от класата на Стоев и по-лошото, е че със сигурност ще направи промени, които тепърва ще изискват време, за да дадат резултати (ако дадат). Освен това аз лично не виждам никакви сериозни грешки на Стоев при престоя му до тук, но ярко си личи, че се опитват да пласират Велислав Вуцов, по най-грубия и нагъл начин, ако се вярва на информацията на приближени на журналисти на спортно шоу гонг, както те сами в ефир заявиха...
Тоест най-голямата глупост, която може да се направи в този момент е Стоев да бъде махнат заради наглата протекция някому или заради детинските разсъждения на други...
25 години опит мисля, че са показателни кой е правият път.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 12 апр 2016 09:11

milen.hristov написа:
bilyaletdinov написа:Синчец, целите за следващия сезон са титла и добро участие в ЕКТ. Под добро представяне имам предвид достигане на кръга преди плейофите. Нито повече, нито по-малко.

Интересно е Гонзо след кой кръг ще каже следващият сезон, че и той е за обиграване и, че следващият Левски ще е различен.
Разберете първо трябва да се започне с освобождаването на директорът, несериозно е да се атакува титлата с Гонзо директор. След което новият директор сам да си реши Стойчо Стоев ли е на-подходящият треньор за Левски и иска ли да работи с него. Като решението да си го вземе той, и да не може да бъде бламирано от УС и НКП и Тръста, все пак той сам ще си носи отговорността, а не някой друг при провал.

Напоследък рядко съм съгласен с теб, но в случая си на 100% прав!
Не ни е проблемм Стоев-той трябва да остане поне още един сезох за да се види ка ще доизгради отбора!
Гонзо ни е огромния проблем към момента и колкото по-бързо се раделим културно с него, толкова по-добре и за двете страни...
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Върни се в “Левски”