Стойчо Стоев!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Долу ръцете от Стоев!

Мнениеот sin4ec » 11 апр 2016 21:59

Captain Stottlemeyer написа:
sin4ec написа:Този човек беше лоялен към Левски, затова е редно и ние да покажем лоялност към него...Стоев заслужава да води отбора в ЕКТ след всичко, което направи.

+1 :) Тези две изречения казват всичко по темата. Аз бих добавил само едно нещо: Стоев заслужава да води отбора и според мен трябва да води отбора и през следващия сезон, независимо от резултатите в Европа. Отбор не се гради за по-малко от година време. Добър и лоялен треньор като Стоев също не се намира под път и над път... 8-)

Преди години някои пишманфенове след Беверен искаха незабавна оставка. За радост-не я получиха. Иска ми се да вярвам, че днес случаят е подобен. Има такива признаци...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Емигрант 45

Стойчо Стоев

Мнениеот Емигрант 45 » 11 апр 2016 22:02

favaca8888 написа:А Котето Ви пореше и Вас и чорбетата 8-)

Не ми се влиза в тъпа полемика.Прочети какво ти написах.Бях достатъчно коректен към теб!

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 11 апр 2016 22:07

Кратко, точно и ясно - Стоев трябва да остане! По-добър от него в момента, от българските треньори и въобще от тези, които може да си позволи в това финансово състояние Левски, няма. Тези, които трябва да си тръгнат са единият от "собствениците", чието име започва на "Т" и завършва на "онев" и задължително спортният директор. Това са неадекватниците в ръководството на Левски. Иначе на отбора му трябва още едно качесвено крило и една нормална десятка (и дано сегашните халфове да не се контузват, че заместниците им са гола вода), а и Гонзо да се държи на повече от киломер от отбора, за да не пречи.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 11 апр 2016 22:10

Captain Stottlemeyer написа:
sin4ec написа:Този човек беше лоялен към Левски, затова е редно и ние да покажем лоялност към него...Стоев заслужава да води отбора в ЕКТ след всичко, което направи.

+1 :) Тези две изречения казват всичко по темата. Аз бих добавил само едно нещо: Стоев заслужава да води отбора и според мен трябва да води отбора и през следващия сезон, независимо от резултатите в Европа. Отбор не се гради за по-малко от година време. Добър и лоялен треньор като Стоев също не се намира под път и над път... 8-)

+1!
Лошото е ,че и при нас вече има много лумпени,които бяха патент на чорбарите?!
А и много задкулисни игри,няма да споменавм имена за да не "нагорещявам" темата.

goro_man
Контакти:

Re: Стойчо Стоев

Мнениеот goro_man » 11 апр 2016 22:51

+6
1.Забравихте финала...ФИНАЛА...срещу Черно море 100 мин с човек повече...по голяма некадърност здраве
2.Прохазка бек ???????? Справка последният мач
3.Никаква мисъл за напред...водиш на Ботев с 2 гола и не пускаш най скъпият лично избран от теб таран ?????Ами утре като се закучи мача с Лудогорец кой ще пуснем ???Същият таран с 11 мин игра и после пред камерата ще обясняваме че не са се сработили
4.За всички забравили финала...ами спомнете си мачовете с Пирин...
5.Виждам че на доста хора паметта им е къса,пресен пример.Пускаш Краев ляво крило,местиш го от дясно и доиграва мача като 10...????Избройте ми 5-ма в световен мащаб който биха се справили с това????После футболистите виновни
6.Само за "специалистите" от Герена...спомняте ли си в каква форма беше Бедоя преди специалиста...още по фрапантно...ами Джереми...удоволствие беше само да го гледаш....Карнер първите мачове...с тея тримата без да им си пречи плюс Прохазка и Борян и четирима младежки национали свестен треньор или би изградил добре изглеждащ отбор или би вкарал 2,3 милиона в касата...
Огледайте се,и ако този Левски ви харесва долу ръцете,но не забравяйте с ръцете ниско трудно се ръкопляска...

Потребителски аватар
Pragmatichen

Мнениеот Pragmatichen » 11 апр 2016 23:47

Проблемът на Левски не е нито Митов, нито Йоканович, нито Антони Здравков, нито Петев, нито Стойчо Стоев...проблемът на Левски е липсата на визия за бъдещето, липсата на мисъл в перспектива поне 10-15 години.
Проблемът на Левски е, че нещата се кърпят на парче, ден за ден, категорично калпава школа, защото за мен Краев и колегите му са ГОЛА ВОДА.
На запад играчи на 20-21 са завършени футболисти, тук до 24-25 ги наричаме млади таланти, а на 30 кариерата им е приключила.
Божидар Краев и останалите Цоневи и т.н. по времето на Наско, Боримиров, Ил.Илиев, Кременлиев, Иванков и т.н. НЯМАШЕ ДОРИ КУФАРИТЕ ИМ ДА НОСЯТ, камо ли да са титуляри в Левски.
Мнозина плюят Гонзо, но личното ми мнение е, че дори Фъргюсън да дойде в комбина с Липи, Левски пак ще си е същият.
Вижда се, че в момента, в който в отбора дойде някой свеж лев от спонсори, веднага се докараха 100000 чужденци с меко казано спорни качества, и се забрави "налагането на млади таланти от школата".
Как като нямаше пари, в Левски играеха масово юноши от школата и в момента, в който дойдоха спонсори, юношите станаха резерви, някои дори са извън групата на отбора, за сметка на разни чужди и некадърни футболисти.
Освен това, местен играч от школата ще тича и за 2-3000 лв, докато чуждия африканец ще иска поне 7-8 000 евро.
Изводът е, че Стойчо Стоев не е проблем номер 1 на Левски.
Проблем на този отбор е глупавото управление, глупавите трансфери и най-вече липсата на перспектива.
Левски със сигурност ще играе в ЕКТ и кво от това?!
Каквото ще направят Славия и Берое, това и Левски.
България няма нужда от неподготвени отбори, от отбори фигуранти в ЕКТ, защото със слаби игри след 2-3 години ще имаме пак 2 отбора за ЛЕ, докато сега са 3 квоти.
Глупаво е това, което 2013 и 2014 направиха Лудогорец, с победите си в ЛЕ, с точките си в ШЛ, сега да го погубим с едни тежки загуби на една умряла Славия.
Неприемливо е да сме толкова зле, неприемливо е в А група кръгът да бъде с 4 мача.
Вярно, че всичко става с пари, но в момента в Левски пари има, тогава какво правим?!?
Последна промяна от Pragmatichen на 11 апр 2016 23:49, променено общо 1 път.
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

Потребителски аватар
bobi221
Контакти:

Мнениеот bobi221 » 11 апр 2016 23:48

Помним и финала и играта на отбора , но е най - разумно да остане и при провал следващия сезон , да си тръгне спортния директор .

Потребителски аватар
отец Онуфри
Контакти:

Мнениеот отец Онуфри » 11 апр 2016 23:59

При резил в ЛЕ да се маха.
[wrapimg=]http://www.lifesport.bg/uploads/images/00312790.jpg[/wrapimg]

[rimg]https://pbs.twimg.com/media/C4wMzMUW8AAgLoc.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 12 апр 2016 00:01

Pragmatichen написа:Проблемът на Левски не е нито Митов, нито Йоканович, нито Антони Здравков, нито Петев, нито Стойчо Стоев...проблемът на Левски е липсата на визия за бъдещето, липсата на мисъл в перспектива поне 10-15 години.
Проблемът на Левски е, че нещата се кърпят на парче, ден за ден, категорично калпава школа, защото за мен Краев и колегите му са ГОЛА ВОДА.
На запад играчи на 20-21 са завършени футболисти, тук до 24-25 ги наричаме млади таланти, а на 30 кариерата им е приключила.
Божидар Краев и останалите Цоневи и т.н. по времето на Наско, Боримиров, Ил.Илиев, Кременлиев, Иванков и т.н. НЯМАШЕ ДОРИ КУФАРИТЕ ИМ ДА НОСЯТ, камо ли да са титуляри в Левски.
Мнозина плюят Гонзо, но личното ми мнение е, че дори Фъргюсън да дойде в комбина с Липи, Левски пак ще си е същият.
Вижда се, че в момента, в който в отбора дойде някой свеж лев от спонсори, веднага се докараха 100000 чужденци с меко казано спорни качества, и се забрави "налагането на млади таланти от школата".
Как като нямаше пари, в Левски играеха масово юноши от школата и в момента, в който дойдоха спонсори, юношите станаха резерви, някои дори са извън групата на отбора, за сметка на разни чужди и некадърни футболисти.
Освен това, местен играч от школата ще тича и за 2-3000 лв, докато чуждия африканец ще иска поне 7-8 000 евро.

Може ли в едно мнение толкова да си противоречиш?
Първо хулиш юношите, след това хулиш ръководството, че неналагат некадърните юноши :lol:

Относно Стоев, до сега сам си проведе три подготовки, от една година е в отбора и реално не се усеща сериозна промяна и стил на игра.
Изображение

Потребителски аватар
Pragmatichen

Мнениеот Pragmatichen » 12 апр 2016 00:06

Като гледам онзи чуден и богат асортимент от кадърни треньори в Бг....
Просто с кеф да смениш Стоев и да назначиш я Вуцов, я подобен на него.
В Бг ВИНАГИ смело се говори за промени, а алтернативи никакви няма.
Истината е, че НЯМАМЕ добри футболни треньори, а още по-малко атрактивни и добри футболисти.
Дори Д.Пенев, който се води за най-успешният треньор, е завършен простак и човек със сериозни ментални проблеми.
Стоев според мен не бива да се пипа.
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

Върни се в “Левски”