Ремонт на стадион Тича
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Ще играят ли моряците на ст.Тича през новия сезон?
За колко време се изгражда осветление на стадион 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Зависи от доста неща, едното е дали въобще е започнала процедура по изграждане на осветление.

Май оправянето на бакиите с документите отнемаше два-три пъти повече време от това да се вдигне същинското осветление.

- violetovgeneral
- Контакти:
парци написа:Май оправянето на бакиите с документите отнемаше два-три пъти повече време от това да се вдигне същинското осветление.
Сега има лед осветление,за което не е нужна много мощност.Демек няма нужда да се поставя трафопост,а и мисля,че има в комплекса.Строят кооперации за 6 месеца,а две конструкции по 20м.за два месеца...?Ако има готов проект и ПАРИ-според мен не е проблем.Само мнение не знам как стоят нещата.Всъщност какви два месеца?Може да се започне веднага,а ние да играем на друг стадион...И без това...
violetovgeneral написа:парци написа:Май оправянето на бакиите с документите отнемаше два-три пъти повече време от това да се вдигне същинското осветление.
Сега има лед осветление,за което не е нужна много мощност.Демек няма нужда да се поставя трафопост,а и мисля,че има в комплекса.Строят кооперации за 6 месеца,а две конструкции по 20м.за два месеца...?Ако има готов проект и ПАРИ-според мен не е проблем.Само мнение не знам как стоят нещата.Всъщност какви два месеца?Може да се започне веднага,а ние да играем на друг стадион...И без това...
Един LED прожектор струва около 700$, което ще оскъпи нещата поне с 2/3, така че забрави към момента по нашите стадиони да се монтират такива.

- violetovgeneral
- Контакти:
PFC Litex написа:violetovgeneral написа:парци написа:Май оправянето на бакиите с документите отнемаше два-три пъти повече време от това да се вдигне същинското осветление.
Един LED прожектор струва около 700$, което ще оскъпи нещата поне с 2/3, така че забрави към момента по нашите стадиони да се монтират такива.
Може за това написах-ПАРИ.Уж ни дадоха 1 милион?
Не .Ще домакинстват в Каварна защото там имат осветление, стадион би терен .
icko65 написа:Времето минава и наближава както новия сезон така и 30.04.От ТИМ и от ръководството на Черно море няма нищо по въпроса за ремонта на Тича.За 2 месеца ли ще го правят или ще играем под наем до 2019г?А може би в Б група но на Тича?
Що бе Ици,нали показваше някакви анимационни модели,що така сега няма яснота

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
- violetovgeneral
- Контакти:
Red joker написа:icko65 написа:Времето минава и наближава както новия сезон така и 30.04.От ТИМ и от ръководството на Черно море няма нищо по въпроса за ремонта на Тича.За 2 месеца ли ще го правят или ще играем под наем до 2019г?А може би в Б група но на Тича?
Няма да има,защото никой от ръководсвото не е излязъл да каже нещо и тънем в невидение.Няма по-неясно бъдеще от това на Ч.М..Всички(дори президенти на Ф.К.) се изказват,но при нас мъгла.
violetovgeneral написа:Red joker написа:icko65 написа:Времето минава и наближава както новия сезон така и 30.04.От ТИМ и от ръководството на Черно море няма нищо по въпроса за ремонта на Тича.За 2 месеца ли ще го правят или ще играем под наем до 2019г?А може би в Б група но на Тича?
Няма да има,защото никой от ръководсвото не е излязъл да каже нещо и тънем в невидение.Няма по-неясно бъдеще от това на Ч.М..Всички(дори президенти на Ф.К.) се изказват,но при нас мъгла.
Като на всякъде

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!