ЕМИЛ написа:Давайте актуална инфор за билетите за мача с Лудогорец .Интереса е ясен .Ще се присъства в новия сектор .
Толкова ли е трудно да провериш в официалният сайт за тази информация
http://levski.bg/news_id.php?news=175532
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ЕМИЛ написа:Давайте актуална инфор за билетите за мача с Лудогорец .Интереса е ясен .Ще се присъства в новия сектор .
PFC Litex написа:ЕМИЛ написа:Давайте актуална инфор за билетите за мача с Лудогорец .Интереса е ясен .Ще се присъства в новия сектор .
Толкова ли е трудно да провериш в официалният сайт за тази информация
http://levski.bg/news_id.php?news=175532
От 18 април стартира продажбата на карти за 4те оставащи срещи на общо основание, както и билети за срещата с Лудогорец.
Player написа:Корема пак се прави на голям на наш гръб и ни заплашва
korteneca написа:Player написа:Корема пак се прави на голям на наш гръб и ни заплашва
Откакто шефа му се сгуши с Ганчев обърна плочата, спря да плюе ЦСКА и подхвана Левски. СлОчаЕност???
Юношата на ЦСКА Атанас Зехиров, който в момента носи екипа на Берое, продължава да е трансферна цел на Левски. "Сините" търсят десен защитник, тъй като на тази позиция разполагат единствено със Сашо Александров.
Зехиров се представя колебливо в последните мачове на Берое. 27- годишният играч бе с основна вина за загубата от ЦСКА в турнира за Купата на България. Той допусна да бъде преодолян елементарно от Станислав Маламов при втория гол на "червените" във вратата на "заралии".
Въпреки това от "Герена" не се отказват от Зехиров и ще отправят оферта за привличането му през лятото, пише "7 дни спорт".
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Да ви се чуди човек на акъла как вярвате на всичко що се пише по медиите. Не разбрахте ли, че преди и по време на всеки трансферен прозорец неуважаемите журналисти впрягат цялото си въображение и "сигурни и независими един от друг източници", за да дращят статии във връзка със селекцията на любимия Левски.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта