Стойчо Стоев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: Стойчо Стоев

Мнениеот wilge » 08 апр 2016 16:23

Като чета мненията ви разбирам, че освен футболистите доверие в СС нямат и болшинството от феновете. При това положение оставането му на Герена е безпредметно.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 08 апр 2016 16:52

Безпредметно е, ако имаме вече по-добър вариант. Но ако ще го освободим на 01.06 и тогава започнем да търсим треньор е напълно излишно и грешно. Защото рискът треньорът да е Гонзо или някакъв друг анонимник е реален.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 08 апр 2016 17:05

wilge написа:Като чета мненията ви разбирам, че освен футболистите доверие в СС нямат и болшинството от феновете. При това положение оставането му на Герена е безпредметно.

To нямаме доверие и към тези, които се спрягат за заместници, така че......... :roll:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 08 апр 2016 17:18

Гледах пресконференцията и мога да се обжаложа вече, че след края на сезона С.С. е пътник.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 апр 2016 23:24

Нещо положително около престоя на Стоев се подминава сякаш. Ние скъсахме с модела, на двумесечните треньори. Дано продължи! И другото е, че всъщност голяма част от хората може и да не им харесва това, което виждат, но не смърдят за щяло и не щяло. Аз си смърдя, ма аз не съм мнозинството от хората... Това може да се приеме положително - като промяна на културата. Е, може и отрицателно като примиренчество, но първото ми харесва повече да го мисля.

Между другото Гонзо щеше да остави и Николай Костов, но сър Тонев си имаше вече човек за поста му.... Не, че харесвам някой от двамата. Просто отбелязвам.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 09 апр 2016 09:29

rhaegar написа:
wilge написа:Като чета мненията ви разбирам, че освен футболистите доверие в СС нямат и болшинството от феновете. При това положение оставането му на Герена е безпредметно.

To нямаме доверие и към тези, които се спрягат за заместници, така че......... :roll:

За заместници си ги спрягаме ние, феновете. Но от нас нищо не зависи. Не случайно някакъв директор ни нарече "Сульо и Пульо". Освен израз на защитна реакция това определение беше откровена демонстрация на самочувствие. А демонстрацията на самочувствие всъщност е липса на такова. Действително големите показват увереността си иначе. И да искам, не мога да предложа като други съфорумци вариант за нов треньор, тъй като не съм футболен човек. Но вътрешно усещам, че не този е правилния човек. Както е рекъл шопа: "Не знам как е, но и така не е." Друго ми прави впечатление. Нито един от футболните легенди на Левски на каза една добра дума в защита на Стойчо Стоев. По- първосигналните открито го атакуват, по-сдържаните с недомлъвки и по заобиколен начин намекват за своето неодобрение, останалите не го споменават все едно не заслужава вниманието им. А тези хора, сигурен съм, разбират от футбол. Но те знаят и друго. Докато лицето Георги Александров Иванов е на длъжността директор всякакви препоръки и напътствия са излишни заради глупостта и ината му. За мен лично, докато това лице не бъде отстранено от Левски, клуба ще продължава да потъва.
Желая на всички левскари по- малко нерви и повече радост довечера.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 09 апр 2016 09:41

Легендите ги няма, защото хранилката спря откак ТодАр го няма. Преди като станеше течение на Герена и всички излизаха да дават акъл, все едно така пускаха по едно CV.
Явно вече никой от клуба не търси контакт с легендите и те избягват, както виждаме, да дават мнения, освен дежурните интервюта когато ги питат конкретни въпроси за Левски.

Кой да защити Стоев, като отбора не играе добре. Разбирам да се играе атакуващ футбол, с много положения, ама да не влиза пустата топка или късмета да не ги покрива в нито един случай, а то не е така. Отбора изглежда така, както и преди година при СС. Дори преди 6 месеца се играеше по-бърз футбол, отколкото сега. Такъв брак при Де Нойер и Костадинов нямаше в средата на терена.
На мач има по 3-4 удара към вратата, които са или безумно слаби, или неточни.

От всичките отбори в А група, в момента Лудогорец е единствения, който ще излезе и ще надиграе Левски, без да се притеснява, докато Берое, Локо Плд, Ботев ще играят на контри (и то доста успешно), а останалите ще се бетонират отзад. СС не може да играе срещу отбори, които са паркирали автобуса или преливат от защита в атака бързо.

И във втория предварителен кръг на ЛЕ, като се паднем срещу някои датчани или шведи какво ще правим? Едно, че реферите няма да свирят всяко докосване, второ, че ще ни спукат от тичане, трето ще чакаме Венци да къса мрежите...
Виждаш, че Прохазка не е полезен в защита. Тоест в пъти по-полезен е като крило. Не пускаш Александров. Виждаш, че Краев е тотална дупка в ляво, обаче го държиш. Бурабия всеки мач към 65-та минута вече е изплезил езика, има много брак в пасовете му, Венци се движи много, ама безполезно. Отделно, че 2/3 от атаките ни завършват обезвредени по крилата или с грешен пас/изсипана топка и така още пвоече изглежда, че нищо особено не върши...

Аз промяна при СС не виждам. Смята, че за добро или лошо след сезона си тръгва. Ако той си тръгне, сигурен съм на 100%, че и Гонзо ще се махне.

Потребителски аватар
www_ivailomusic_com
Контакти:

Мнениеот www_ivailomusic_com » 09 апр 2016 19:56

Виждам, че поне 70% от феновете на отбора са доста скептични към алтернативата "Хубчев" от лятото. Аз също мислят така.
От друга страна, чета днес, че Хубчев е поканен за разговори. Мнението ми е, че ние трябва да бъдем настойчиви в това НКП и Тръста да бъдат добре запознати с мнението ни, защото това е тяхната функция- да изразяват обобщената позиция на феновете по важни въпроси. И да бъдат проводник на тази позиция в УС на клуба.
Защото, ако са запознати и въпреки всичко това назначение стане факт, то означава, че широко прокламираната кампания за участие на феновете във вземане на важни решения е само bulshit.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 апр 2016 20:04

www_ivailomusic_com написа:Виждам, че поне 70% от феновете на отбора са доста скептични към алтернативата "Хубчев" от лятото. Аз също мислят така.
От друга страна, чета днес, че Хубчев е поканен за разговори. Мнението ми е, че ние трябва да бъдем настойчиви в това НКП и Тръста да бъдат добре запознати с мнението ни, защото това е тяхната функция- да изразяват обобщената позиция на феновете по важни въпроси. И да бъдат проводник на тази позиция в УС на клуба.
Защото, ако са запознати и въпреки всичко това назначение стане факт, то означава, че широко прокламираната кампания за участие на феновете във вземане на важни решения е само bulshit.

Ако шефовете се съобразяват винаги с феновете, отборите ще имат по 5-6 треньора, ще са от по 40-50 футболиста и ще играят поне по 18 на терена във всеки мач.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
sam.paganini
Контакти:

Мнениеот sam.paganini » 11 апр 2016 12:55

Разбирачите по същия начин искаха оставката на некадърника Мъри през 2005 :arrow:

Върни се в “Левски”