Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Serafim » 09 апр 2016 18:21

Аз пък си мисля, че с идването на Перота изпокапаха половината. Може би той ги е напълнал повече, макар, че онези контроли в Турция бяха ала-бала. Така или иначе е оправдано да ги товарят физичиски, щото амо с претенции в ЛЕ няма да стане.

Както е видно от мачовете най-много тичат Бедоя и Венци. Макар да е относително това, защото даден играч може да е избягал 12-13 км, ама само като муха без глава и с нулева ефективност.

А Гонзо сто про е чаЛ след сезона.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 09 апр 2016 18:29

Serafim написа:Аз пък си мисля, че с идването на Перота изпокапаха половината. Може би той ги е напълнал повече, макар, че онези контроли в Турция бяха ала-бала. Така или иначе е оправдано да ги товарят физичиски, щото амо с претенции в ЛЕ няма да стане.

Както е видно от мачовете най-много тичат Бедоя и Венци. Макар да е относително това, защото даден играч може да е избягал 12-13 км, ама само като муха без глава и с нулева ефективност.

А Гонзо сто про е чаЛ след сезона.

Нали се сещаш , че "контузиите" не идват толкова от натоварванията , колкото от неправилен възстановителен процес?
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
www_ivailomusic_com
Контакти:

Мнениеот www_ivailomusic_com » 09 апр 2016 19:26

Колеги, дайте да вземем отношение по един много важен въпрос за близкото ни бъдеще, а именно, индикациите за назначение на Хубчев през лятото.
Доколкото виждам масовите настроения сред феновете на Левски, той не е особено желан, което е в пълно съзвучие и с моето мнение.
Риторичния ми въпрос тук е каква е ролята на Тръста и НКП в управителния съвет като проводник на обобщената позиция на привържениците? И защо тези две институции не изразяват реално позицията на мнозинството от феновете като точно това е тяхната функция?
Не искам да си мисля, че техните прокламации за участие на феновете във важни решения за клуба са просто популистки изхвърляния, с цел замазване на очите ни.
Нека масово призовем тези 2 структури, представящи ни в УС, да вземат отговорна позиция по въпроса. Мнението ми е, че назначаванто на треньор, който не е желан от поне 60-70 % от феновете на Левски, е бомба със закъснител и компроментира бъдещето ни и микроклимата около отбора.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 09 апр 2016 22:50

Стоев призна, че пари за селекция все още не се знае дали ще има, затова и не се работи по нея.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 апр 2016 22:54

tevez написа:Стоев призна, че пари за селекция все още не се знае дали ще има, затова и не се работи по нея.

Любопитно ...
Ако е така, трудно ще му намерят качествен заместник.
И съответно, ще е голяма простотия махането му.

То при нас има наплив от навлеци, само когато се надуши, че в Клуба има излишни кинти.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Доктор Н
Контакти:

Мнениеот Доктор Н » 09 апр 2016 23:12

www_ivailomusic_com написа:Риторичния ми въпрос тук е каква е ролята на Тръста и НКП в управителния съвет като проводник на обобщената позиция на привържениците? И защо тези две институции не изразяват реално позицията на мнозинството от феновете като точно това е тяхната функция?
Всяка организация, изразява единствено настроението на мнозинството от своите членове. Тръста и НКП, ясно заявиха позицията си.Тя не е променяна. Оставки се искат на Герена, а не по форуми и от "журналисти".

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 апр 2016 23:28

Хубчев , дето отбор от В група го направи за смях, може да се ориентира към Дунав Русе и Берковица, но не и към Левски!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 09 апр 2016 23:36

Стойчо вече не си държи езика зад зъбите, явно усеща, че времето му изтича и по-добре да си каже истината... не че не я виждаме. :)

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 10 апр 2016 08:26

www_ivailomusic_com написа:Колеги, дайте да вземем отношение по един много важен въпрос за близкото ни бъдеще, а именно, индикациите за назначение на Хубчев през лятото.
Доколкото виждам масовите настроения сред феновете на Левски, той не е особено желан, което е в пълно съзвучие и с моето мнение.
Риторичния ми въпрос тук е каква е ролята на Тръста и НКП в управителния съвет като проводник на обобщената позиция на привържениците? И защо тези две институции не изразяват реално позицията на мнозинството от феновете като точно това е тяхната функция?
Не искам да си мисля, че техните прокламации за участие на феновете във важни решения за клуба са просто популистки изхвърляния, с цел замазване на очите ни.
Нека масово призовем тези 2 структури, представящи ни в УС, да вземат отговорна позиция по въпроса. Мнението ми е, че назначаванто на треньор, който не е желан от поне 60-70 % от феновете на Левски, е бомба със закъснител и компроментира бъдещето ни и микроклимата около отбора.

И преди съм писал феновете не трябва изобщо да се иска мнение за привличането на един футболист, директор, треньор. Работата на феновете е да подкрепят или да критикуват отбора на стадиона. Единственото право на феновете е да ходят или да не ходят на стадиона в зависимост от това дали им харесва продукцията.
Феновете нямат място в управлението на който ида е клуб, там е място за успели хора и разбиращи от материята футбол и бизнес, феновете не отговарят на нито едно от тези условия.
Като пример ще ти дам точно Берое, че проблемите в клуба започнаха точно когато феновете се взеха на сериозно и решиха да управляват клуба. Смея да твърдя, че и Петър Хубчев не беше уволнен за лоши резултати за по желанието точно на някои фенове, защото той им казваше що за хора са, не е случайно, че в същият ден получават и власт в клуба.
Няма клуб в света където феновете да го управляват и да е постигнал някакви успехи, няма по-голяма глупост от власт на народа.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 10 апр 2016 08:28

THE G.A.M.E написа:
tevez написа:Стоев призна, че пари за селекция все още не се знае дали ще има, затова и не се работи по нея.

Любопитно ...
Ако е така, трудно ще му намерят качествен заместник.
И съответно, ще е голяма простотия махането му.

То при нас има наплив от навлеци, само когато се надуши, че в Клуба има излишни кинти.

Ако е вярно категорично се пита къде отиват парите от тези спонсори, и каква работа върши директорът.

Върни се в “Левски”