Левски (София) - Ботев (Пловдив) |3:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Левски (София) - Ботев (Пловдив) |09.04.2016г. 20:00ч.

Мнениеот sin4ec » 09 апр 2016 22:24

Долу ръцете от Стоев, ренегатчета жалки! Гнусни телевизионни хейтърчета, да ви сера в устенцата чорбарски! Писна ми от такива лайна - пишманлевскари. То търпяхме, търпяхме, ама минахте всякакви граници. Да го духате всичките, ей!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 09 апр 2016 22:25

Ботев са като Черно море и Берое. Преди мача се заканват, хвалят се колко са велики и как ще ни смачкат, след мача... тишина

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 09 апр 2016 22:26

lavina написа:Левски пак показа,че има футболисти, но няма треньор , с качествен треньор като Емо Велев през следващия сезон и 17 точки да ни отнемат пак ще сме шампиони !

Велев ти ли си ? Сам се хвалиш, доста жалко.

Тоя Костов на коя песен толкова се издразни, че се оплакваше на делегата ?
Изнасилихме ги и тоя реши да се заяжда за скандирания.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 09 апр 2016 22:28

Краев 90 минути :shock: това ни беше ньй-силният мач през пролетта.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
www_ivailomusic_com
Контакти:

Мнениеот www_ivailomusic_com » 09 апр 2016 22:29

Мистри написа:
www_ivailomusic_com написа:
futbolqga написа:
www_ivailomusic_com написа:Адениджи е наистина леко дървен, но не е от неможене, а от липса на игрова практика в истински мачове. Освен това има голямо желание да се докаже и е малко прегорял. Но ще стане работата...

Честно казано, просто си е дърво, според мен. Гледам и клиповете от тренировките ни (напоследък имам твърде много свободно време май :lol: ) и там също си личи, че технически хич го няма.

Може и да си прав, но играчите идващи от африканските дестинации традиционно трудно се адаптират към футбола в Европа. Крайни оценки за неговите качества за мен трябва да се правят не по-рано от една астрономическа година.
Нашият спортен директор в първите си мачове за Левски също си беше доста недодялан, впоследствие видяхме как се разви. Засега, за съжаление, само като играч! :-) :-)

Така се разви ,че настина. :lol:
Кога ВАШИЯТ спортен директор е бил футболист?
Това , че е вкарвал на паркосвободните ли го направи такъв?
:mrgreen:

Аз предпочитам да виждам чашата наполовина пълна, а Вие наполовина празна! Но това е въпрос на избор и житейска философия. Ако си търсиш подходящите поводи, можеш винаги да ги намериш и да си недоволен от живота. Ако хора като Нютон, Айнщайн, Леонардо Да Винчи, Колумб, Магелан, Стив Джобс и др. гледаха със скептицизма, характерен за Вас, може би щяхме да гледаме Левски на черно-бял телевизор и да ходим на море 3 дена с конски впряг.
Малко повече позитивизъм! И аз не харесвам особено отбора, вида на стадиона и много други неща, но не помагаме с перманентно черногледство!

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 09 апр 2016 22:34

Мистри написа:
ММ1914 написа:
Мистри написа:Честито второ място.
Нали това е целта на гениите , ръководещи клуба?
Имаме сектор -по-грозен от панелен блок и отбор, по-грозен от този в парка на свободата.Това е целта , явно.Пишете си тук, колко велика победа е днес.Пет човека на кръст.Ако влезете в други форуми и групи, ще разберете , колко сте жалки.

Пич, малко прекаляваш. Преди началото на сезона не се знаеше дали ще ни има. За грозната игра си прав, за сектора не си. Грозен или хубав, да не говорим че това е субективно, но сектор А е нов, най-накрая се изгради нещо ново на нашият стадион, не кръпка, не ремонт а нещо ново. Това не се беше случвало от десетилетия. Не е велика, но е победа - 3 точки. Не знам дали си забелязал но нашите собственици, не са тези на Ман Сити и ПСЖ. За този сезон целта е да изградим отбор и лятото да се надгражда, да засега не се справяме особено добре, но има наченки на положително развитие. Кой е жалък и кой не е, не си точно ти обективният човек, да преценява.

Верно? И защо нямаше да ни има? Ти за балък ли ме смяташ и да не знам какви са игрите в клуба и извън него? И кои са собствениците на Левски?
Официални данни.Не кой какво казва.Нали секторът не влияел на финансовото положение на клуба , според един собственик, но според ФИНАНСОВИЯТ директор-влияе.Е?

Е какво? С кои играчи започнахме сезона? Всички привлечени с трансферна сума нали? За милиони. Тонев, че е прост не споря. Баждека е човека там имащ известна представа от финанси. Че строежа на сектор А влияе на бюджета на клуба за играчи и заплати не е тайна за никого. Сега кажи, като си толкова запознат с клуба, кога построено нещо на стадиона? Имаме развитие, не е такова каквото ни се иска и не е толкова бързо, но има напредък.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 апр 2016 22:35

bilyaletdinov написа:Краев 90 минути :shock: това ни беше ньй-силният мач през пролетта.

Явно ще му се търсят някви пари лятото, няма друго обяснение.
С.С. може да е всякакъв, но определено не е идиот да държи на терена безпричинно играч, който повече пречи, от колкото да помага.

Днес за радост, отборът игра като отбор и повечето момчета имаха ден, та покрихме слабите отигравания на Божо.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Левски (София) - Ботев (Пловдив) |3:0 FT

Мнениеот modor » 09 апр 2016 22:38

Честита победа! :)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 09 апр 2016 22:38

THE G.A.M.E написа:
bilyaletdinov написа:Краев 90 минути :shock: това ни беше ньй-силният мач през пролетта.

Явно ще му се търсят някви пари лятото, няма друго обяснение.
С.С. може да е всякакъв, но определено не е идиот да държи на терена безпричинно играч, който повече пречи, от колкото да помага.

Днес за радост, отборът игра като отбор и повечето момчета имаха ден, та покрихме слабите отигравания на Божо.

Наредят ли му на треньора е ясно че ще го пуска. поне половин милион могат да му се вземат на Краев. Сезонът е изпуснат, това е ясно така че може да поиграе с рекламна цел, само да се навие някой да го вземе. :oops:
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Левски (София) - Ботев (Пловдив) |3:0 FT

Мнениеот sin4ec » 09 апр 2016 22:44

modor написа:Честита победа! :)

Виж какво! Тука година и кусур се търпят няколко индивида, уж левскари, които сипват на Левски така, както и чорбар не ни сипва. Мен лично определено ми писна и съм им **** майката, без извинения! Щом като тия могат с години да сипват на отбора, значи и аз мога да им сипя малко.
Да го барате гол, ей!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Левски”