Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 08 апр 2016 22:33

Шегувкате ли се, колеги? Бедоя е един от най-технични футболисти и има страхотна визия за играта. Но той е ОФАНЗИВЕН полузащитник. Не става за дефанзивен халф. Не е за втори нападател. Независимо какво мисли човека, де не знаел дали му се остава в "Левски". Като го натоварват с неспецифични задачи как да се справи? Откакто го няма Аниете до идването на Венци, реално той нямаше на кого да подава. Онея некадърници де ги докараха Стою (и Гонзо) първо бяха все крила, а не централни нападатели (освен Диаби може би), а след това бяха супер зле, т.е. в зле форма, те може и да не са показали какво могат, но не демонстрираха защо са привлечени. Та между другото аз пак ще позная. Трябва да се нарочи някой. Всъщност аз заложих на Роман или Бедоя. През годините некадърността на треньора и на Гонзо бяха оправдавани с нарочването на футболисти - Дарко(за да се оправдае Кратко, който по едно време слагаше Дарко на крилото :mrgreen: ), Йово (Мозъкопръскчката), Гаджев (Мозъкопръскачката, Стоев), Пламен (на общо основание. Абе Йорга си е Йорга сега... не мога да си кривя душата)... Не знам дали се прави нарочно. Но... много е подозрително. Еле, пък за Бедоя, дето ние от Дарко нямаме - ако не броим Антонио - разиграващ халф.

Виж това, дали му се остава или не... нито аз, нито вие сте приказвали с него. Може само да гадаем, нали? Това няма общо с техническите му качества. Те са безспорни. Знаете ли какви са параметрите на договора му? Условията? Това за жена звучи логично, но може и да е изсмукано от пръстите...

Спортният ни директор трябва!!! да направи всичко възможно и да излъже Бедоя да остане. Разиграващ халф търсехме с години. Намерихме такъв и сега да го махаме, lol....

Боби Цонев, по-добър разиграващ халф? Боби е страхотен футболист и синьо сърце, но Бедоя е друга бира и е на различна позиция. АКО! един можещ треньор хване Боби, според мен това може да е... Той наистина страхотен, но трябва някой да се занимава с него. А не на самотек и на мускули. Стоев не е човекът, който ще оформи от този талант футболист. Тука си требе опитна ръка да пипне - Гочето или нещо подобно.

Между другото аз много харесвам и двамата близнаци и дано някой ден ги видим титуляри, но не в някой мач, щото другите са изпоконтузени...! Боби е по-експлозивния, Ради - по-спокойния, сякаш по-мислещ... Чудесни са. Но явно в "Левски" не мислят като нас. :(

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 09 апр 2016 09:49

Подкрепям мнението, че Бедоя е фуболист, какъв доста време търсехме след Дарко. Има визия за играта, има и пас, но наистина до сега нямаше с кого да играе напред. А не е като да не видяхме как се справяше, когато бяха двамата с Аниете, при все, че Гонзо го мъчеше често като крило.
Научен и тактически грамотен футболист е, но може би вече и той иска промяна, а може и атмосферата да не му харесва.
Все пак да не си мислим, че тези играчи нямат его, предпочитания и тн. Ако атмосферата е отровена, ако отбора не върви, ако не вярваш на треньора си и тн. много ясно, че се махнеш. Не казвам, че е така, но той е казвал, че няма финансови проблеми и заплатата, като футболист не му е приоритет. Плюс това не е от родните "таланти", дето се натискат по местата си, щото след Левски ще ходят да играят в Локо, Ботев, Монтана и тн. за дв-три пъти по-малко пари.

Киро Пора
Контакти:

Мнениеот Киро Пора » 09 апр 2016 13:06

Дано да задържим Бедойко. Най-малкото за да се спре с тази безумна практика всеки трансферен джам, да се гонят по 5-6 футболиста и да се взимат нови. Освен това Бедоя е приличен играч, тича много, вкарва голове пък и съвсем сам закри микренските селяци :mrgreen: . В едно интервю беше споменал, че произлиза от заможно семейство и парите не са фактор за него при подписване на договор, така че за мен основния ни коз при преговорите трябва да са ЕКТ. Ще е хубаво да остане.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 09 апр 2016 14:36

Аз пък ще повторя, че есенния Левски с 3-4 юноши ми харесваше в пъти повече като поведение и стил на терена, а и резултатите дори не бяха лоши.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 апр 2016 14:51

drvasko98 написа:Аз пък ще повторя, че есенния Левски с 3-4 юноши ми харесваше в пъти повече като поведение и стил на терена, а и резултатите дори не бяха лоши.

Всичко за мен се обърка с контузията на Дидо (за мен Дидо е новия Топузаков, ако не и повече). Между другото аз не знам какво е правил Стоев през зимата, но подготовката е била проведена под всякаква критика. Помислете за всички контузии, които ни сполетяха. Ми че те се изпочупиха всичките. Само Прохазка, Веско и Йорга не са се чупили. Това според мен се дължи на това, че нищо не са бягали...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 апр 2016 15:42

metodito написа:
drvasko98 написа:Аз пък ще повторя, че есенния Левски с 3-4 юноши ми харесваше в пъти повече като поведение и стил на терена, а и резултатите дори не бяха лоши.

Всичко за мен се обърка с контузията на Дидо (за мен Дидо е новия Топузаков, ако не и повече). Между другото аз не знам какво е правил Стоев през зимата, но подготовката е била проведена под всякаква критика. Помислете за всички контузии, които ни сполетяха. Ми че те се изпочупиха всичките. Само Прохазка, Веско и Йорга не са се чупили. Това според мен се дължи на това, че нищо не са бягали...

За теб добра подготовка против контузии е бягането ли? За тази подготовка отговорен е кондиционният треньор, докато бягането е повече за издържливост. Нямам си на идея дали по време на тези лагери има кросово бягане, през пресечена местност, но е задължително при тези терени у нас. Даже може да се включи и крос през стърнище.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 апр 2016 16:34

Е, не само бягане. Натоварванията се съгласуват с треньора. Той знае какво му е нужно и се съветва с кондиционния. Така мисля, че трябва да е.
Че те есента не се чупиха така. Иначе няма значение къса или дълга е скамейката. Щом един е титулар, а другия е на пейката, значи е единия е по-добър. Който от титулярите на Барса да речем да се счупи сега - без Тер Щеген и Бускетс - нямат равна замяна, особено от триото в атака. Ние постоянно имаме по двама в лазарета, и това не е от вчера... Или са кекави или подготовката е сбъркана, или на тренировка нищо не тренират и в мача окапват. Просто бий на аматьорщина. Борко - трайна контузия, Дидо - трайна контузия, Алвеша - трайна+треньорска контузия. Де Нойер явно не може да се възстанови колко време, освен ако медиите не са прави и неговата контузия е треньорска. Махмуда... той си беше природно контузен, ама и тука отделно нещо му направиха.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 09 апр 2016 18:05

Ако е верно това за Хубчев , то е поредното безумие.А и не виждам как този темерОт , ще се сработи с ДиректорЪт. :lol:
Или и той ще хваща влака? :roll:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 апр 2016 18:16

Е, ако директорът-жива легенда остане, то няма никакво значение кой ще е треньор, батакът to be continued ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 09 апр 2016 18:18

1982 написа:Е, ако директорът-жива легенда остане, то няма никакво значение кой ще е треньор, батакът to be continued ....

Колега , призовавам те към малко Уважение!
Пише се ДиректорЪт, а не директорът. :lol:
Изображение

Изображение

Върни се в “Левски”