Шегувкате ли се, колеги? Бедоя е един от най-технични футболисти и има страхотна визия за играта. Но той е ОФАНЗИВЕН полузащитник. Не става за дефанзивен халф. Не е за втори нападател. Независимо какво мисли човека, де не знаел дали му се остава в "Левски". Като го натоварват с неспецифични задачи как да се справи? Откакто го няма Аниете до идването на Венци, реално той нямаше на кого да подава. Онея некадърници де ги докараха Стою (и Гонзо) първо бяха все крила, а не централни нападатели (освен Диаби може би), а след това бяха супер зле, т.е. в зле форма, те може и да не са показали какво могат, но не демонстрираха защо са привлечени. Та между другото аз пак ще позная. Трябва да се нарочи някой. Всъщност аз заложих на Роман или Бедоя. През годините некадърността на треньора и на Гонзо бяха оправдавани с нарочването на футболисти - Дарко(за да се оправдае Кратко, който по едно време слагаше Дарко на крилото

), Йово (Мозъкопръскчката), Гаджев (Мозъкопръскачката, Стоев), Пламен (на общо основание. Абе Йорга си е Йорга сега... не мога да си кривя душата)... Не знам дали се прави нарочно. Но... много е подозрително. Еле, пък за Бедоя, дето ние от Дарко нямаме - ако не броим Антонио - разиграващ халф.
Виж това, дали му се остава или не... нито аз, нито вие сте приказвали с него. Може само да гадаем, нали? Това няма общо с техническите му качества. Те са безспорни. Знаете ли какви са параметрите на договора му? Условията? Това за жена звучи логично, но може и да е изсмукано от пръстите...
Спортният ни директор трябва!!! да направи всичко възможно и да излъже Бедоя да остане. Разиграващ халф търсехме с години. Намерихме такъв и сега да го махаме, lol....
Боби Цонев, по-добър разиграващ халф? Боби е страхотен футболист и синьо сърце, но Бедоя е друга бира и е на различна позиция. АКО! един можещ треньор хване Боби, според мен това може да е... Той наистина страхотен, но трябва някой да се занимава с него. А не на самотек и на мускули. Стоев не е човекът, който ще оформи от този талант футболист. Тука си требе опитна ръка да пипне - Гочето или нещо подобно.
Между другото аз много харесвам и двамата близнаци и дано някой ден ги видим титуляри, но не в някой мач, щото другите са изпоконтузени...! Боби е по-експлозивния, Ради - по-спокойния, сякаш по-мислещ... Чудесни са. Но явно в "Левски" не мислят като нас.