Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот W84me » 08 апр 2016 11:59

TristaNNN написа:Нещо не мога да ви разбера защо е този хленч за цените на билетите в новия сектор А като никой не ви задължава да ходите там и следователно никой не е длъжен да се съобразява с вашите възможности. В цял свят тези места са по-скъпи, сиреч цените са сложени за много и средно заможни хора. Като ви е толкова скъпо, ще си седите в Б или В, не е като да няма избор, разпростирайте се според чергата си.

Ама те искат хем на меко, хем да им е леко :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 08 апр 2016 12:27

Въпроса е принципен .Предвид стандартните в страната е нормално да са леко завишени , а не безумно завишени ...
Ми май месец като съборят сектор Б дечурлигата къде ще ходят да гърмят бомби да палят факли и да създават адска атмосфера при тия високи цени ?

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 08 апр 2016 12:41

Според мен въпроса е сектора да се пълни и изплаща по-бързо за да има вариант с започването на останалите. Ако накрая в него ходят 500 човека, а масата фенове е в другите ще има да се изплаща по-дълго от предвиденото. Поне така мисля аз... :roll:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 08 апр 2016 12:43

ЕМИЛ написа:Въпроса е принципен .Предвид стандартните в страната е нормално да са леко завишени , а не безумно завишени ...
Ми май месец като съборят сектор Б дечурлигата къде ще ходят да гърмят бомби да палят факли и да създават адска атмосфера при тия високи цени ?

То май няма да се допускат факли, димки, бомби и дори знамена в сектор А. Нещо такова видях в една статия да пише. :roll:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 апр 2016 12:57

ЕМИЛ написа:Въпроса е принципен .Предвид стандартните в страната е нормално да са леко завишени , а не безумно завишени ...

Аха, ами дай тогава по тая логика Мерцедес да си свалят малко цените в "Балкан Стар", все пак стандартите в страната ни са по-различни. :) И какво значи безумно завишени, нали с карта един билет ти отива към 15 лева, а единичната ценна хартийка за сектор В е на стойност 12 кинта. Е, питам аз сега - 3 лева ли формират твърдението " безумно завишени"? :shock:
Май месец като щяло да станело... ще коментираме, когато стане.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 апр 2016 13:22

Някои хора в Левски май забравят, че хората си купуват билети, за да гледат футбол, това е причината да си на стадиона. 25 лева за мач от жалката и некадърна А група си е живо обирджийство, още повече, че и самият Левски е пълна трагедия и всеки мач е мъка за гледане от страна на неговите фенове.

Аз мисля, че ако се пуснат билети по 10 лева, ще се съберат много повече приходи, просто защото ще ходят много повече хора в тоя сектор. Срещу 25 лева, с изключения на първите 1-2 мача, ще си зее почти празен.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Киро Пора
Контакти:

Мнениеот Киро Пора » 08 апр 2016 13:44

Според мен цената е ОК, но за завършен сектор с козирка. Нека да видим, според мен засега опипват почвата и искат да видят как ще се приемат цените и какви продажби ще направят. Аз се интересувам повече за догодина, как я мислят. Баждечето си каза, че козирка и реконструкция на "Б" - няма да видим скоро, тъй че ще е интересно каква цена ще сложат за годишна карта. То зависи и колко мача ще има де :), ще има ли Турбо-мега лига, ЕКТ и т.н.

Потребителски аватар
Grandoman
Контакти:

Мнениеот Grandoman » 08 апр 2016 13:48

Само да вметна, тука дето пишат никой няма да отиде в А.

И това е целта на тези билети. Идеята е чрез високи цени да се избегнат ултрасите и разните пишлемета, да няма факли, димки и знамена.
Какво ревете като именно затова има зони и различни цени на стадиона. Като е висока цената, а искате по - добри условия отивате в В и това е.

Ако искате да се забавлявате отивате в Б и Левски до край. Тука само малоумни коментари. Ако питате мен цените са супер и даже са малко по ниски от това което може да се вземе. Аз мисля, че целта е единичните билети да са по - скъпи за да се продават повече карти, с които цените стават направо смешно НИСКИ.

Айде лека ви хейтърчета, аз ще си цъкам в Б до край.
Изображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 08 апр 2016 14:48

А утре като съборят сектор Б , къде ще цъкаш ?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 апр 2016 15:04

ЕМИЛ написа:А утре като съборят сектор Б , къде ще цъкаш ?

Утре, АКО съборят сектор Б, най-вероятно ще има обособена част за ултрасите, предполагам това ще е блокът на В, който сега граничи с Б.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”