Който иска ХуЙчев за треньор на Левски, е пълен олигофрен! По-добре Кокъла , отколкото това лайно!
СС не трябва да бъде пипан. Когато поне един сезон му се осигури нормална и навременна селекция, без да му се разпродават и разбягват ключови играчи и да почва от нулата през 6 месеца, тогава някой може да го съди!
Стойчо Стоев
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Стойчо Стоев
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Хубчев никога няма да се доближи до истинските сини фенове.Тои не говори добре...държи се тъпо...не дава обяснения за играта...не търпи критики....пълен темерут.Вижданията за игра му се свеждат да не падне отбора и изцяло контраатака.Това също много ще се хареса на истинските сини фенове.Жесток футбол ги очаква няма що.За съжаление по всяко вероятност Стоев и Гонзо ще отпътуват на есен към Черно Море.Там ще имат спокоиствието да работят по дългосрочно и без този натиск.
Стоев е време да направи отбора да изглежда атакуващ и търсещ победа, а не защитен и играещ да не загуби. Ако отбора продължи така да играе както сега - няма място на Герена категорично за мен. Не сме Монтана, Миньор и други бивши негови клубове, където няма кой му иска обяснение и където за равен срещу половината отбори се приема за успех. За Лудогорец е ясно, че с гърба на Домуса и играчите които има, всеки може да печели у нас. Иначе Велев ми е първи избор от всички треньори у нас, поради много причини, като изключим едни двама в Казахстан.
- bilyaletdinov
- Контакти:
Хубчев? Аре стига. Малко се натеглихме от треньори, ами и Хубчев и неговия антифутбол да траем. Ако ще е българин Мъри, Ясен или Емо Велев

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
bilyaletdinov написа:Хубчев? Аре стига. Малко се натеглихме от треньори, ами и Хубчев и неговия антифутбол да траем. Ако ще е българин Мъри, Ясен или Емо Велев![]()
![]()
С Ясен имаше незабравими мачове и инфарктни моменти, но мисля че Гонзо много му се месеше. Би било интересно без него как ще е. Но в Китай ако не бъркам, трябва да му е доста добре и едва ли му е до нас.
Ако вариантите за нов треньор са Кокала, Хубчев и ВилиВуц, по-добре изобщо да не се замислят да сменят СС.
От българите, подходящи са само Мъри и Ясен, но и двамата се развиват добре в чужбина, вземат "буквално" чували с пари и не виждам защо биха се върнали. Или да намират кадърен чужденец и да започва веднага, за да може да е свикнал с отбора до лятото или до дадат вот на доверие на СС и да оставят да работи.
От българите, подходящи са само Мъри и Ясен, но и двамата се развиват добре в чужбина, вземат "буквално" чували с пари и не виждам защо биха се върнали. Или да намират кадърен чужденец и да започва веднага, за да може да е свикнал с отбора до лятото или до дадат вот на доверие на СС и да оставят да работи.
И мен не ме кефи Хубчев да ну е треньор .Не ми е приятен .
Aз не знам защо изобщо коментираме такъв вариант, при условие, че никъде не е излезнала такава информация.
tevez написа:Aз не знам защо изобщо коментираме такъв вариант, при условие, че никъде не е излезнала такава информация.
Защото ни е страх от този вариант

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

СС трябва да остане и да играе в ЕКТ, ако се провали тогава да бъде махан, това е цикъл срига с тея смени по никое време.
Да не говорим че няма кой да вземем..... ех Йоканович.... как го изстървахме.
Да не говорим че няма кой да вземем..... ех Йоканович.... как го изстървахме.