Сектор Г

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Сектор Г

Мнениеот Teo » 07 апр 2016 10:39

Изображение

Домакини в Стара Загора :)

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 07 апр 2016 13:30

Едно от най-добрите ни гостувания в България, които аз лично помня :idea: Всичко ме боли днес, включително на места от изгорено, но е толкова сладка болка! :lol: Свалих си тениската за второто полувреме, че е оригинален екип - да не отиде зян, а навсякъде около мен беше мармалад от факли :lol: Прекрасна вечер! Ще се помни :)
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 апр 2016 13:40

RockSeeker написа:Едно от най-добрите ни гостувания в България, които аз лично помня :idea: Всичко ме боли днес, включително на места от изгорено, но е толкова сладка болка! :lol: Свалих си тениската за второто полувреме, че е оригинален екип - да не отиде зян, а навсякъде около мен беше мармалад от факли :lol: Прекрасна вечер! Ще се помни :)

Счупих си дисплея на S5-цата след като вкарахме в 4-тата минута... то клетката един върху друг се мятахме от лудост :lol:
@ Боли ме к***... важно е, че момчетата на терена ми напълниха сърцето от кеф. Определено в топ 3 на най-добрите ми гостувания е тоя мач :)

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 07 апр 2016 15:12

ceBep написа:Нека който няма още календар, да си закупи. Ще ни трябват доста средства за двата полуфинала срещу Берое.

Поръчайте онлайн от тук http://fanclub.sectorg.bg/articule_view ... cule_id=83

Или вземете на място от фен магазина.

А бе пич,влезнах ви при артикулите и всичко е изчерпано :shock: Май е права Беладоната,че ни куца маркетинга :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 07 апр 2016 16:08

Или просто хората са се активизирали и са изкупили. Ако си пропуснал - парите бяха събрани още преди първия мач, даже с малко отгоре ;) Специално календара го имам още откакто излезе, далеч преди мачовете с Берое. Имаше предостатъчно бройки. Който искал...
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Beladona

Мнениеот Beladona » 07 апр 2016 16:17

Red joker написа:
ceBep написа:Нека който няма още календар, да си закупи. Ще ни трябват доста средства за двата полуфинала срещу Берое.

Поръчайте онлайн от тук http://fanclub.sectorg.bg/articule_view ... cule_id=83

Или вземете на място от фен магазина.

А бе пич,влезнах ви при артикулите и всичко е изчерпано :shock: Май е права Беладоната,че ни куца маркетинга :lol:

Беладоната винаги е прав , тролче сладичко !

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 07 апр 2016 17:01

Joker така е, но изработката на артикулите се прави с нашите/вашите пари, отделно тези пари се ползват за хореографии, пиро и други текущи разходи. Както сам можеш да видиш, недостига на средства не позволява поръчката на голямо количество от модел, с изключение на календара / от който още има /. Ако има желание да си закупиш нещо, да подариш, или просто да разгледаш, те съветвам да посетиш фен магазина, там ще намериш и неща, които няма в сайта.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 07 апр 2016 17:31

ceBep написа:Joker така е, но изработката на артикулите се прави с нашите/вашите пари, отделно тези пари се ползват за хореографии, пиро и други текущи разходи. Както сам можеш да видиш, недостига на средства не позволява поръчката на голямо количество от модел, с изключение на календара / от който още има /. Ако има желание да си закупиш нещо, да подариш, или просто да разгледаш, те съветвам да посетиш фен магазина, там ще намериш и неща, които няма в сайта.

Аз съм оборудван,но искам да взема за детето една фланелка.Не ви упреквам,просто явно има голямо търсене :!: Иначе ви свалям шапка за дейността с фен магазина-по мое време не сме си и мечтали :(
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 апр 2016 20:59

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=w7f3tCA6vjg[/youtube]

ИГРАЧ №12

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 14 апр 2016 09:18

[wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13000174_1064106723647208_7485135958407879159_n.jpg?oh=cc3a1d3dc06c30f9c60ec5b611eacdc9&oe=57B68D73[/wrapimg]
Така е само с български момчета в отбора

Върни се в “ЦСКА”