КБ, полуфинал, 1 мач: Берое - ЦСКА, 06.04. (ср), 19:15 час

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Re: КБ, полуфинал, 1 мач: Берое - ЦСКА, 06.04. (ср), 19:15 ч

Мнениеот Eastern » 07 апр 2016 08:58

Мале ,мале колко слепота има по нашите земи ! Беройци не Хубчев ви е виновен , а продажните ви "футболисти" ако някой не ги забеляза трима от най "дейните" бяха - делев , зехироров ,милисавлевич (все червенички).
Другите пък литнали в небесата - най-добри след Лудогорец ахахах пълен смях! Миналата година и лефски така се радваха на наредения полуфинал ама на финала имаше синя тишина , тази година май ще е червена и то на сред голЕмото селО!

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 07 апр 2016 10:50

Колко мъка има има по-този свят? Господа, които мразите ЦСКА с вашите коментари направихте вчерашната ни победа още по-сладка. Дерзайте, пишете декларации, хвърляйте храчки, нищо друго не ви остана. Левски, Берое, Монтана, какви сте вие? Едни смешни държавни хрантутници. Да, имаме дългове, но не съм ги направил аз нито момчетата, които бяха вчера на стадиона. Сами видяхте, колко червени фенове имаше снощи и то в работен ден, който е в средата на седмицата. Започвам да мисля, че ЦСКА е някакъв феномен щом, колкото по-зле стават нещата, толкова повече хора идват да ни гледат. Без дебели спонсори и безплатни кюфтета.

Потребителски аватар
atanas7510
Контакти:

Мнениеот atanas7510 » 07 апр 2016 11:53

Честито на Цска. Жалко за Берое. Но не става само със защита хер Хубси, трябва и атака от време на време.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 07 апр 2016 14:05

Sinite ot Sofia написа:Може ли така, бе?! Да се е*ават тия футболистчета с цял град.. не играха, т'ва е положението! Кака Зара пак бе много дашна, по стара традиция. Пълен та*ак сте, смешници. Подиграха ви се чорбарите на юбилея.

Щото на вашия не се подиграха и то 6-7 пъти :o :shock: :twisted:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 07 апр 2016 14:19

Бити на терена, бити на трибуните, само приказките ви големи. :lol:
Пълен т@шак сте.Крайно време беше да го разкарате тоя псевдо треньор.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 07 апр 2016 15:43

Sinite ot Sofia написа:Пълен та*ак сте, смешници. Подиграха ви се чорбарите на юбилея.

Що, познато ли ти е? :lol:
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

sandi74

Мнениеот sandi74 » 07 апр 2016 15:49

RockSeeker написа:
Sinite ot Sofia написа:Пълен та*ак сте, смешници. Подиграха ви се чорбарите на юбилея.

Що, познато ли ти е? :lol:

:mrgreen: :lol: :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 07 апр 2016 16:04

Респект за всички фенове на Берое, които въпреки първоначалните очевидно нелепи закани и прогнози имат сили да признаят превъзходството, да поздравят за победата и търсят причината у своя двор! Не е страшно да се изложиш, въпросът е как ще реагираш и излезеш от ситуацията след това - с достойнство или... Защото дори да приемем, че има уговорка, което в случая е нелепо да се твърди според мен, проблемът пак си е в техния двор... Аз лично си пожелавам повече отбори с българчета, гладни за футбол и успехи. Писнало ми е от лигави мърди, независимо българи или чужденци. За Спасчо не бъдете толкова сигурни, че има нещо тенденциозно - същите номера ги правеше и при нас, влачеше се като сопол като има забавяне на кинтите например, бие си камшика при първа възможност за по-добри пари и после като остане пак без отбор "ама то такова, аз ЦСКАто, аз голям цесекар"... Освен това е адски непостоянен. Който иска да си го държи. Аз лично въобще не го искам в ЦСКА на всяка цена, макар голът му срещу Динамо да е нещо, което винаги ще остане много хубав спомен! Сам си се компрометира, доста тъпичко парче. А не е като да няма потенциал, което го прави още по-жалко.
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
starozagorec
Контакти:

Мнениеот starozagorec » 07 апр 2016 16:57

macha e otminal,sramuvam se ot igrata na nashite futbolisti,no hubavoto se sluchi dnes kato izgoniha tozi nabeden trenior hubchev.lichno az pochvam da praznuvam 100 godini organiziran futbol v Stara Zagora-dovolen.priqten den i v revansha biem s 3:1 :)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 апр 2016 19:01

Без Хубси на реванша Бирои са фаворити, нищо чудно да бият с колкото им трябва ;)
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Берое”