КБ Берое - ЦСКА София FT 0:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: КБ Берое - ЦСКА София FT 0:2

Мнениеот ivan56 » 07 апр 2016 12:30

Честита ви победа, играхте по добре от Берое и заслужено бихте.А, защо Берое игра така си е техен проблем.За мен толкова си могат.
Играта им е отвратителна от много отдавна, благодарение на "големият треньор" който знае само да срича като първокласник.
Това, че играете във В група не ви прави аматьорски отбор, повечето играчи са играли в профи футбола.И явно доста фенове си мислеха, че едва ли не ще ви разгромят в Стара Загора.Който малко от малко я чува тази игра му беше ясно, кво и що.Е никой не очаквал, че ще вкарате два гола без да получите ама тва е положението.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 07 апр 2016 12:40

Много точно мнение !
И аз мисля, че тотално надиграхме Берое !
Единствено не ни достигна въздух да ги пречупим поне с още един гол !
На Армията обаче ще е много по - трудно ! Там трябва да се играе все едно резултата е 1:0 за Берое :idea:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 07 апр 2016 12:50

peliforewer написа:Янев каза че е имал проблеми през седмицата и не е бил на 100% готов за мача и затова не е бил в групата,но Маламов се включи перфектно,а и малко рисково щеше да е на един фланг да действат футболисти с физиката на Цветанов и Кикарин.

А бе тя и неговата физика една...постоянно счупен. Обаче тоя мач влезе и ги направи сами да си говорят :shock: :lol: Не знам дали наистина Цветанов е имал физически проблем - то ще се разбере скоро по реакцията и поведението му...дано е така, че не ни трябват излишни драми и да играе на реванша, че ще има едно сърдене иначе...обаче си мисля и друго - според мен на колектива, за отборната игра повлия добре, че той не беше на терена... Допускам, че в такъв важен мач щеше да иска да изпъкне, да се покаже и да се впуска в излишни индивидуални акции, които не е ясно дали щяха да минат. Като гледам защитата на Берое в този мач - нищо чудно, но така или иначе може би нямаше да изглеждаме толкова сплотени и можеше да повлияе на някои играчи... Не изключвам това да е чисто треньорско решение на Янев всъщност, което и за пред самия Цветанов да е оправдано с физическото неразположение, защото да го беше взел в групата и да беше резерва предвид характера му нямаше да е ок за целия отбор... Освен това вероятно е било изненада и за Берое, както и за нас кой беше титуляр в тази зона. За вратарчето изтръпнах като видях кой е под рамката, но няма как да не го поздравя за този мач. Макар да имаше малко работа си я свърши добре и ме изненада, че не беше стъписан - което всъщност е много радващо и за останалите млади играчи! Това не го прави обаче кой знае колко по-добър вратар... Единствено показа, че може и да е стабилен психически в такъв мач - нещо, в което аз се съмнявах и още не съм сигурен всъщност, но сега не е момента да се коментира. Сега всички, които си оставиха сърцата на терена са герои! А Галчев определено изживява втора футболна младост :lol: Не мога да си спомня дали съм го виждал толкова концентриран и минимизиращ до минимум глупостите, които се получават заради характера му, заради който иначе винаги се хвърля на 100%. Преслав продължава да показва, че миналият силен сезон в Локото не е бил случайност. Две ключови отигравания имаше - в едното изработи гол, в другото нацели греда, което е и малшанс. Спокоен, уверен и въпреки че гледа само напред - имащ идея какво да направи. Типичен централен нападател, какъвто нямат повечето отбори от А. Самир Аясс беше най-добрият вариант за първи голмайстор - освен всичко друго му честитя и персонално на него за взетия личен реванш! :lol:
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 апр 2016 12:52

Билетът за реванша в турнира за Купата на Бъгария между ЦСКА и Берое ще струва 1 лев. Това обявиха от Борисовата градина ден след победата на "червените" с 2:0 в първата среща. Шефовете на 31-кратните шампиони очакват пълен стадион на реванша, който ще се играе на 20 април. Ето какво гласи съобщението от официалния сайт на армейския клуб:

"Армейци,

Ръководството, спортно-техническият щаб, футболистите и всички служители на футболен клуб ЦСКА искат да изкажат най-искрените си благодарности към вас за подкрепата, която получихме не само в Стара Загора, а през целия сезон.

Снощи, Армейци, снощи се случи нещо специално… вие преподадохте един урок, вие показахте нагледно как се обича и брани честта на любимия тим. Вие сте мечта за всеки един отбор, а ние като клуб се чувстваме изключително привилегировани, че имаме вашата подкрепа, защото когато вие сте на трибуните момчетата на терена се чувстват уверени и силни.

В знак на благодарност и признателност ръководителите на футболен клуб ЦСКА взеха решение всички билети за втория полуфинал срещу Берое, който ще се изиграе на 20 април на ст. „Българска армия“, да бъдат със символична цена от 1 лв!

Нека напълним „Армията“ и заедно да извървим своя път…

Честита победа, Армейци, очакваме ви!

ЦСКА – ТОВА СИ ТИ!"

Имам карта за Г, но мисля да се пуснеме в А сектор :idea:

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 07 апр 2016 12:57

ivan56 написа:Честита ви победа, играхте по добре от Берое и заслужено бихте.А, защо Берое игра така си е техен проблем.За мен толкова си могат.
Играта им е отвратителна от много отдавна, благодарение на "големият треньор" който знае само да срича като първокласник.
Това, че играете във В група не ви прави аматьорски отбор, повечето играчи са играли в профи футбола.И явно доста фенове си мислеха, че едва ли не ще ви разгромят в Стара Загора.Който малко от малко я чува тази игра му беше ясно, кво и що.Е никой не очаквал, че ще вкарате два гола без да получите ама тва е положението.

Благодаря за поздравленията и адекватния коментар! Да, трезво мислещите не очаквахме със сигурност такава категорична победа и резултат, но и затова изненадата и радостта са големи в момента :) Както и не очаквахме да бъдем разгромени, макар всичко да е възможно и да не трябва да отхвърляш никакви варианти, докато не е свършил мача. Но поне логиката сочеше завързан мач. Споделям напълно мнението ти и ти пожелавам скоро отново да има Черноморец, такъв какъвто и вие, самите фенове ще приемете за "свой", в А група, защото този отбор заслужава такова място! Че и стадион има по-добър от почти всички останали в страната... За мен е безумие това, което се случва в момента - такова приятно съоръжение да стои неизползвано... Личните ми впечатления са от мача за Суперкупата между ЦСКА и Литекс преди няколко години. Сега не знам в какво състояние е, дано героите на глупостта не оставят и това съоръжение да пустее и да се руши...

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 07 апр 2016 12:59

MASTER_COOL написа:Много точно мнение !
И аз мисля, че тотално надиграхме Берое !
Единствено не ни достигна въздух да ги пречупим поне с още един гол !
На Армията обаче ще е много по - трудно ! Там трябва да се играе все едно резултата е 1:0 за Берое :idea:

Обаче пък каква лудница ще е...нямам търпение да дойде 20ти :lol: Добре, че още в неделя ни е следващото гостуване и то пак готина дестинация, че да минава времето по-бързо и приятно :lol:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 07 апр 2016 13:01

RockSeeker написа:
ivan56 написа:Честита ви победа, играхте по добре от Берое и заслужено бихте.А, защо Берое игра така си е техен проблем.За мен толкова си могат.

Благодаря за поздравленията и адекватния коментар! Да, трезво мислещите не очаквахме със сигурност такава категорична победа и резултат, но и затова изненадата и радостта са големи в момента :) Както и не очаквахме да бъдем разгромени, макар всичко да е възможно и да не трябва да отхвърляш никакви варианти, докато не е свършил мача. Но поне логиката сочеше завързан мач. Споделям напълно мнението ти и ти пожелавам скоро отново да има Черноморец, такъв какъвто и вие, самите фенове ще приемете за "свой", в А група, защото този отбор заслужава такова място! Че и стадион има по-добър от почти всички останали в страната... За мен е безумие това, което се случва в момента - такова приятно съоръжение да стои неизползвано... Личните ми впечатления са от мача за Суперкупата между ЦСКА и Литекс преди няколко години. Сега не знам в какво състояние е, дано героите на глупостта не оставят и това съоръжение да пустее и да се руши...

[offtopic]Все някога и при нас ще се наредят нещата. :lol:
За стадиона бъркаш, това не е нашият стадион, нашият стадион в момента е в плачевно състояние, само тренировъчните игрища са ок.[/offtopic]
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Beladona

Мнениеот Beladona » 07 апр 2016 13:04

Teo написа:
Билетът за реванша в турнира за Купата на Бъгария между ЦСКА и Берое ще струва 1 лев. Това обявиха от Борисовата градина ден след победата на "червените" с 2:0 в първата среща. Шефовете на 31-кратните шампиони очакват пълен стадион на реванша, който ще се играе на 20 април. Ето какво гласи съобщението от официалния сайт на армейския клуб:

"Армейци,

Ръководството, спортно-техническият щаб, футболистите и всички служители на футболен клуб ЦСКА искат да изкажат най-искрените си благодарности към вас за подкрепата, която получихме не само в Стара Загора, а през целия сезон.

Снощи, Армейци, снощи се случи нещо специално… вие преподадохте един урок, вие показахте нагледно как се обича и брани честта на любимия тим. Вие сте мечта за всеки един отбор, а ние като клуб се чувстваме изключително привилегировани, че имаме вашата подкрепа, защото когато вие сте на трибуните момчетата на терена се чувстват уверени и силни.

В знак на благодарност и признателност ръководителите на футболен клуб ЦСКА взеха решение всички билети за втория полуфинал срещу Берое, който ще се изиграе на 20 април на ст. „Българска армия“, да бъдат със символична цена от 1 лв!

Нека напълним „Армията“ и заедно да извървим своя път…

Честита победа, Армейци, очакваме ви!

ЦСКА – ТОВА СИ ТИ!"

Имам карта за Г, но мисля да се пуснеме в А сектор :idea:

Е, това с 1 лев билет е най- голямата тъпотия ! Защото всеки лумпен ще е на стадиона , психично болни и всякаква измет ще дойде !

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 07 апр 2016 13:13

W84me написа:
Red joker написа:Най-важното е ,че ги надиграхме с футбол и то модерен :!: :idea: Ако бяхме в по-добра кондиция отиваха на резултат,но няма как ,играейки мачове с пичовете от „В“ група, да сме добре кондиционно,личеше си ,особено в началото на мача,че има закъснение в единоборствата и трудно се нагласяхме към по-бърз футбол,имаше и припряност в защитата ;) Няма значение,отбора има потенциал,треньорите също и има голяма перспектива за развитие.Бъдещето на българският футбол е в българските футболисти,но трябва правилна работа още от най-ранна възраст и след време ще берем плодовете :!:

Модерен футбол се играе 90 минути, вашите не можеха да ходят след 60та минута, а Берое не искаха.

А бе ,а 60 не е ли повече от нищо :?
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 07 апр 2016 13:24

ivan56 написа:[offtopic]Все някога и при нас ще се наредят нещата. :lol:
За стадиона бъркаш, това не е нашият стадион, нашият стадион в момента е в плачевно състояние, само тренировъчните игрища са ок.[/offtopic]

[offtopic]Оф, голяма простотия е с този стадион... Едно добро съоръжение за България, каквото друго в Бургас скоро няма да има, а е съвсем нормално и разбираемо да не искате да играете на него... Не, че зависи и от вас де - кой ни пита феновете... Все едно да пребоядисат Герена в червено и да ни кажат, че това вече е нашия стадион... Толкова безумни неща се случиха с футбола в Бургас и в частност около Черноморец през последните години, че е срамно...[/offtopic]

Върни се в “Архив”