КБ Берое - ЦСКА София FT 0:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

svetlan28

Re: КБ Берое - ЦСКА София |06.04 - 19:15ч.|

Мнениеот svetlan28 » 06 апр 2016 21:58

Old_death написа:Видя се разликата между аматьорите и отбор , борещ се за изява в Европа . Играхме срещу част от националния отбор на Петев , който пък не видя какво може да намери сред аматьорите . Когато го събличаха на Герена му съчувствах , но сега ме е яд , че се размина без да го оправят .

+1948

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 апр 2016 21:59

svetlan28 написа:
sin4ec написа:
svetlan28 написа:Викаш Берое не искат да играят на финал,ЗАЩОТО.......? :?:

Защото като ЦСКА вземе Купата, и като четвърти играят в ЕКТ. Давам ти логичен отговор, но не споделям мнението, че Берое са легнали. Не ми е особено ясно какво играха и какво искаха днес, но това си е техен проблем, а инак много дрънкащият лайна Хубчев мрънкаше одеве пред камерите като *****, каквато си е.

Чекай чекай малко!Берое отпадат от купата за да играят в ЕКТ!Ти сериозно ли?

Ти прочете ли изобщо какво съм написал? Дадох ти отговор защо евентуално Берое не биха се натягали, но изрично споменавам, че не смятам, че са легнали! Освен това има един страничен вариант-ако Монтана евентуално вземе Купата, Берое лапа патката.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 апр 2016 21:59

Спазвайте добрия тон на общуване :!:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 06 апр 2016 22:00

Old_death написа:Видя се разликата между аматьорите и отбор , борещ се за изява в Европа . Играхме срещу част от националния отбор на Петев , който пък не видя какво може да намери сред аматьорите . Когато го събличаха на Герена му съчувствах , но сега ме е яд , че се размина без да го оправят .

Поздравления и за теб, за 2 неща:
1. За победата (струва ми се си "армеец").
2. Защото дори след тази победа се сещаш именно за феновете на Левски.

Петев може и да не е прав да взима хора от Берое, но това не значи, че трябва да ги замества с хора от ЦСКА.
Но темата за националния е друга.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

svetlan28

Мнениеот svetlan28 » 06 апр 2016 22:01

sin4ec написа:
svetlan28 написа:
sin4ec написа:

Защото като ЦСКА вземе Купата, и като четвърти играят в ЕКТ. Давам ти логичен отговор, но не споделям мнението, че Берое са легнали. Не ми е особено ясно какво играха и какво искаха днес, но това си е техен проблем, а инак много дрънкащият лайна Хубчев мрънкаше одеве пред камерите като *****, каквато си е.

Ти прочете ли изобщо какво съм написал? Дадох ти отговор защо евентуално Берое не биха се натягали, но изрично споменавам, че не смятам, че са легнали! Освен това има един страничен вариант-ако Монтана евентуално вземе Купата, Берое лапа патката.

Ми да де!

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 06 апр 2016 22:01

Pichichi написа:
alexdb написа:
Pichichi написа:Няма какво да се лъжем, в днешния мач наще момчета показаха на всички които не вярваха колко слаб е профи футбола в България
и колко смешно ниско е новто на отборите от А група също защото за тези от Б група го доказаха през есента!

Прав си. И изводът е, че не ни трябва Висша Лига, а Ариана аматьор лига.
Нивото няма да е по-ниско, но пък няма да гледаме скъпоплатени маймуни да ритат топка.

Точно това е извода напълно подкрепям мнението ти!
Каква Висша Лига тия какво са друсали не знам!

Пране на пари и далавера братле. В аматьорския футбол това няма как да стане и там се играе наистина. По-добре, по-зле, но повечето мачове са истински и с мерак.
А като видиш собствениците на всички клубове в т.н. А група ти става ясно за кво иде реч - Левски - Прасето, Черно Море - ТИМ, Славия - мутра от СиК, Лудогорец - Метра олигарх, на Литекс и ЦСКА - мутра дедесар. Е от тия кво да се чака?

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 06 апр 2016 22:02

alexdb написа:А като видиш собствениците на всички клубове в т.н. А група ти става ясно за кво иде реч - Левски - Прасето, Черно Море - ТИМ, Славия - мутра от СиК, Лудогорец - Метра олигарх, на Литекс и ЦСКА - мутра дедесар. Е от тия кво да се чака?

Честна игра и истински футбол :D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 06 апр 2016 22:04

Betchualeng Arnaikem написа:
alexdb написа:А като видиш собствениците на всички клубове в т.н. А група ти става ясно за кво иде реч - Левски - Прасето, Черно Море - ТИМ, Славия - мутра от СиК, Лудогорец - Метра олигарх, на Литекс и ЦСКА - мутра дедесар. Е от тия кво да се чака?

Честна игра и истински футбол :D

Така е!

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 06 апр 2016 22:05

svetlan28 написа:
sin4ec написа:
svetlan28 написа:
sin4ec написа:

Ми да де!

Берое ако са легнали те си знаят защо. Във всеки случай е изцяло вътрешна работа. Защо играха така те си знаят.
А от играта на ЦСКА лично аз бях изненадан приятно. Просто момчетата се раздадоха и играха с хъс и желание, нещо което в А група не го виждам. Често казано ако бяха си вкарали положенията и бяха отнесли Берое с петица (а те можеха) щях да съм доволен.

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 06 апр 2016 22:06

ОГРОМНИ, НЯМАМ ДУМИ, НЯМАМ ГЛАС, НЯМА ТАКОВА ПРЕЖИВЯВАНЕ!! САМО ЦСКА!!!!!
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Върни се в “Архив”