Купен ли е двубоя в Стара Загора
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
emanuilman
- Контакти:
Re: Купен ли е двубоя в Стара Загора
Лилипуте,ако съдиите не подпират сините ку..и,да сте изпаднали 5 пъти досега 
- Daniel Levski
- Контакти:
Видяхте ли какво полагате и при вторият гол. Инати цирка.
Daniel Levski написа:Видяхте ли какво полагате и при вторият гол. Инати цирка.
ИНати неграмотника
Ташаци на рояци.
Колкото и Висши, Вселенски или Междугалактически лиги се правят, когато всичко е прогнило до корен, промяната на и извън терените ще е нулева.
Колкото и Висши, Вселенски или Междугалактически лиги се правят, когато всичко е прогнило до корен, промяната на и извън терените ще е нулева.

Берое не веднъж са участвували във странни мачове.Не е таина това.Някакви младежи от 3та дивизия да ги направят смешни във Стара Загора.Аиде стига смехории....
Последна промяна от Вълчан на 06 апр 2016 20:39, променено общо 1 път.
По- добре ЦСКА да играе в Европа, отколкото Берое. Хубчев изобщо да спре да споменава за Европа.
Човек само трявба да сравни мотивацията, с която беройци играха през уийкенда срещу Левски и мотивацията сега срещу ЦСКА и ще му стане ясно.
Макар че купата е най- лесния път към Европа... странно
Човек само трявба да сравни мотивацията, с която беройци играха през уийкенда срещу Левски и мотивацията сега срещу ЦСКА и ще му стане ясно.
Макар че купата е най- лесния път към Европа... странно
Последна промяна от jusi на 06 апр 2016 20:40, променено общо 1 път.
- Велислав Вуцов
Не съм личен приятел с ГГ, но си поддържаме връзка. 600 000 лв. за пускане на ЦСКА. Това е платил. В Скайп ми го написа преди 6 дни.
-
Thunderheart
- Контакти:
ЦСКА от В група с Купа, а сините другари хем с Пеевски, хем пак с калъфка 
Естествено, че Берое полягват !
Целта е на финала чорбата да легне на Литекс...щото, така или иначе, розовите ще видят Европа през крив макарон. Победата на Монтана по-рано днес, също влиза в сценария на ГГ...
Но и късмета покрива яко розовите днес. Въпреки всичко мисля, че тоя мач е от 0:2 до 2:2
Целта е на финала чорбата да легне на Литекс...щото, така или иначе, розовите ще видят Европа през крив макарон. Победата на Монтана по-рано днес, също влиза в сценария на ГГ...
Но и късмета покрива яко розовите днес. Въпреки всичко мисля, че тоя мач е от 0:2 до 2:2
Последна промяна от Yoda_ на 06 апр 2016 20:42, променено общо 1 път.
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Велислав Вуцов написа:Не съм личен приятел с ГГ, но си поддържаме връзка. 600 000 лв. за пускане на ЦСКА. Това е платил. В Скайп ми го написа преди 6 дни.
Е не можеха ли по по трудният начин бре....нещо картонче...гол на чужд терен.Те ще ги разкостят и унижат ..това не е договорка.
Върни се в “Кошче за отпадъци”