Пет отбора от елита остават без стадиони

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Пет отбора от елита остават без стадиони

Мнениеот dunavfc » 20 фев 2016 23:29

hydetoshi написа:
dunavfc написа:Не знам, колко си бил запознат с нещата и какви източници имаш, но бил ли си поне на един домакински мач на отбора през последните 6 месеца !?
Ако беше щеше да разбереш, че просто сме най-добрият отбор в първенството и на това се дължи първото ни място. Нищо не се е опекло, нито някой ни бута тенденциозно, дори напротив. Предлагам ти да изгледаш репортаж от гостуването ни в Поморие и да видиш, какво се казва порязване и въпреки това победихме.
Загубата от ЦСКА е много болезнена, но си има своите причини. Аз не казвам, че ако влезем в елита ще бъдем фактор, но със сигурност и няма да бъдем боксова круша.

Аз си спомням преди 5 години,как Дунав щеше да влезе в А група,но се уплашиха пак заради пари и други работи, и дръпнаха ръчната в последните кръгове за да пуснат Калиакра и Несебър пред себе си. Мен това ме притеснява. Ти гледаш отбора бие и се радваш,обаче никой не знае как стоят нещата по-надълбоко. Това се отнася и за А група и за всички. Истината обикновено лъсва през месец юли,като дойдат евромачовете. Кой,как е играл,какви победи е взимал,какъв отбор е имал-тогава се разбира. Онзи ден слушах по Гонг нашите мили журналисти отсега засънували Левски в групите на Лига Европа. Пожелавам им го,но нека слезат малко на Земята.

Преди 5 год. със сигурност се случи нещо, но в момента отборът е под съвсем различно управление. Плюс това в момента имаме кмет, който със сигурност помага малко или много на отбора, докато неговият предшественик Божидар Йотов беше нещо скандално !
Нашият отбор може да се провали само поради спортно-техническа причина, нищо друго. Сегашният президент на Дунав не би продал и едно полувреме, камо ли
промоцията ни в елита.

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 21 фев 2016 06:55

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:
MAXIMUS написа:И на Локомотив Пловдив им отпуснаха 950 000 лв. за осветление. Значи цената за хубаво осветление отговарящо на изискванията за тв предавания и на УЕФА наистина е около милион лева.
Толкова години ТИМ не сложиха едно осветление на стадиона, Венци шута и той само миризливата му уста е голяма. Интересно ми е как Ботев ще се справи в тази ситуация !

На Коматево на козирката може се сложат ламБи.Ти някога виждал ли си базата ни.Може и около игрището.Ние ще се справим,но ти не.

Кой ли не е виждал вашата база направена с откраднати пари ? И "коридора" за гости ! То това ще ви и остане. А щом мислиш, че с осветление на козирката от едната страна на терена ще си решат проблема, добре. Може и играчите да излизат с миньорски каски на главите ! И не са ламБи, а прожектори ! ЛамБи имаш на двора в Коматево !

Потребителски аватар
starozagorec
Контакти:

Мнениеот starozagorec » 21 фев 2016 19:33

А Етър и Локо (ГО) нямат ли осветление?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 фев 2016 17:07

RedSkin написа:В Монтана има някакво изградено осветление.

Те така или иначе ще изпаднат, боли ги фара за някакво си там осветление. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 фев 2016 17:18

starozagorec написа:А Етър и Локо (ГО) нямат ли осветление?

Стадион "Ивайло" във Велико Търново има.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 22 фев 2016 20:20

TristaNNN написа:
starozagorec написа:А Етър и Локо (ГО) нямат ли осветление?

Стадион "Ивайло" във Велико Търново има.

Но от години не работи, както и това в Горна Оряховица. Мисля, че на Ивайло щяха да го възстановяват тази година.
Аз съм от Микре Юнайтед

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 23 фев 2016 06:11

MAXIMUS написа:
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:
MAXIMUS написа:И на Локомотив Пловдив им отпуснаха 950 000 лв. за осветление. Значи цената за хубаво осветление отговарящо на изискванията за тв предавания и на УЕФА наистина е около милион лева.
Толкова години ТИМ не сложиха едно осветление на стадиона, Венци шута и той само миризливата му уста е голяма. Интересно ми е как Ботев ще се справи в тази ситуация !

На Коматево на козирката може се сложат ламБи.Ти някога виждал ли си базата ни.Може и около игрището.Ние ще се справим,но ти не.

Кой ли не е виждал вашата база направена с откраднати пари ? И "коридора" за гости ! То това ще ви и остане. А щом мислиш, че с осветление на козирката от едната страна на терена ще си решат проблема, добре. Може и играчите да излизат с миньорски каски на главите ! И не са ламБи, а прожектори ! ЛамБи имаш на двора в Коматево !

Капацитет,наистина си форумен трол.Точно вие ли приказвате за откраднати пари.Не случайно Б е с главна буква,но ти от къде да се сетиш.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 01 мар 2016 23:17

TristaNNN написа:
RedSkin написа:В Монтана има някакво изградено осветление.

Те така или иначе ще изпаднат, боли ги фара за някакво си там осветление. :)

Как, точно ще изпаднат? (не зная, кой е втори в Б група)
Изображение

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 02 мар 2016 14:44

То само едно осветление да им беше на стадионите в БеГе, с мед да го помажеш.
Изображение

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Мнениеот noi » 06 апр 2016 12:29

metal1111 написа: за терена грешиш , един то най- добрите в България , излезе почти 1000000 лева , но за другото си прав

Терена излезе 750 000 лв + ново табло. Останалите 250 000 лв бяха за ремонт на административната сграда.

Върни се в “Футбол - България”