Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот sin4ec » 06 апр 2016 10:55

Голеадоре, веригата е "Промаркет". Но подобна инквизиция е характерна за всичките вериги...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 06 апр 2016 11:08

Получават се такива извращения, защото органите(по точно е да ги наречем членове) не си вършат работата.
Инспекцията по труда, трябва да следи тези неща, но е много по-лесно да отидат в една фирмичка с 2 човека персонал и да почнат да се заяждат, и да ти искат хиляда и сто глупости.Обаче никой не припарва в големите вериги с по 20+ работници.Те си имат шапки отгоре, и си правят каквото си поискат, и да се оплачеш в "ИТ" никой няма да те вземе насериозно.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 06 апр 2016 11:27

Ся, ако Боко е човек на място, директно им лепи перманентния бан на тия мизерници :!: При положение, че имам власт, директно им взимам лиценза за развиване на търговска дейност на територията на страната :!: Вадя тия работи по медиите - да видиме кой ще скочи против мене :?:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 06 апр 2016 11:30

sin4ec написа:Голеадоре, веригата е "Промаркет". Но подобна инквизиция е характерна за всичките вериги...

И на тях да им го нач_кам.Няма да им стъпя в магазина!Бойкот на тия мизерници,те от друго не разбират.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 06 апр 2016 11:38

GOLEADOR написа:
sin4ec написа:Голеадоре, веригата е "Промаркет". Но подобна инквизиция е характерна за всичките вериги...

И на тях да им го нач_кам.Няма да им стъпя в магазина!Бойкот на тия мизерници,те от друго не разбират.

Да ти кажа, "Фантастико" са големи мизерници :x Кирлива история, имам познати, които са работили ... Тука имаме "Кауфланд" , обаче - там нещата изглеждат наред :? Хора бачкат по сума време и са доволни, и като цяло организацията им изглежда добра. Значи може, ама трябва подход :|

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 апр 2016 14:40

boabbb написа:Да ти кажа, "Фантастико" са големи мизерници :x Кирлива история, имам познати, които са работили ... Тука имаме "Кауфланд" , обаче - там нещата изглеждат наред :? Хора бачкат по сума време и са доволни, и като цяло организацията им изглежда добра. Значи може, ама трябва подход :|

В Кауфланд е по-различно донякъде, но пък сега си уволняват старите кадри, дето са работили по 5-6 години...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 апр 2016 14:52

sin4ec написа:
boabbb написа:Да ти кажа, "Фантастико" са големи мизерници :x Кирлива история, имам познати, които са работили ... Тука имаме "Кауфланд" , обаче - там нещата изглеждат наред :? Хора бачкат по сума време и са доволни, и като цяло организацията им изглежда добра. Значи може, ама трябва подход :|

В Кауфланд е по-различно донякъде, но пък сега си уволняват старите кадри, дето са работили по 5-6 години...

Ами, ако са се научили на някакви "работи" ... :lol: :lol:

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 07 апр 2016 18:25

Е, кво ше научат, братче? Да скатават нещо от склада? И за сметка на това да наемат нови хора, които тепърва да обучават? А и как се освобождава човек от работа, без да му изплащаш обезщетения? Не казвам, че не е възможно да не са се научили да пипат или че няма да им излезе сметката на Кауфланд, за да го правят, но по-скоро ако има такава цикличност в големите компании, тя е на високите етажи, сред ръководните кадри, защото те са тези, които с годините се научават какво къде може да се пипа.

По-скоро ако говорим за служителите, след 5-6 години на една работа човек се научава кога да работи и кога да се прави, че работи...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 апр 2016 20:04

boabbb написа:Ами, ако са се научили на някакви "работи" ... :lol: :lol:

Не знам, жената е много притеснена. Не я виждам да прави разни работи-инак як гърч, но си им плащат договореното и ги осигуряват на реален доход. Тя е била и в отпуск по майчинство там, та и това е вариант-забременее ли, няма уволняване. Че и навива моята и тя да ражда, че да ги гледали заедно. :) Мен ми е малко акъла в главата, та да видим докъде ще му излезе края... :)

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 07 апр 2016 22:26

За да си върши добре и с желание работата, трябва служителя да е на първо място за работодателя. Не е ли доволен той от условията, няма как да даде максимум усилие и качество. Иначе става затворен и порочен кръг.

Върни се в “Свободна зона”