ШЛ: Барселона - Атлетико Мадрид - 2:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

saract
Контакти:

Re: ШЛ: Барселона - Атлетико Мадрид :: 05.04.2016 :: 21:45ч.

Мнениеот saract » 06 апр 2016 09:20

fcb_bg написа:
saract написа:
fcb_bg написа:
saract написа:
fcb_bg написа:
Nomer_9 написа:Ебаси противният отбор ...цял живот подпирани...цял живот подаръци... жалка картинка. Срам за футбола...

Вие, чуукитата, сте свикнали да се кефите на антифутбол, простено ви е. Моу ви проми мозъците, че рейса пред вратата и къчовете са футбол и вие повярвахте в мантрите му. Прощавам ви за 2-ри път.

Ей олигофрен ако не беше съдията ******** отивахте на разлика-До изгонването на Торес на терена имаше само един отбор и това беше Атлетико.А Суарес е антифутболист който отдавна трябвяше да бъде изхвърлен от всякакъв организиран футбол.Няма такъв рецидивист.

И колко положения имахте до гола бе и колко противника ви ,като имало само 1 отбор на терена? Бе я се шибайте фенките на антифутбола.

Да го духате шибан съдийски отбор.За всяка свиня има Коледа.

Обидите ги разбрахме, тъп комплексар. Кажи колко положения имахте до гола на Торес бе, единствения отбор на терена? Пътя не видехте де е бе, най-добрите.

Я си спомни положението на Гриземан - за половин час колко искаш?А вие какво имахте дотогава?

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: ШЛ: Барселона - Атлетико Мадрид - 2:1

Мнениеот fcb_bg » 06 апр 2016 09:20

Хубаво де, само един отбор е имало на терена. Бе вие луди ли сте? :lol:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 06 апр 2016 09:22

Стига се обиждахте, бе, не може ли да се води нормална дискусия :?: Не бива вие да взимате бонусите за спечелване на ШЛ :lol: :lol: Преди червения картон Барса нямаше кой знае какви положения, Атлетико замалко не вкара втори гол - вратаря едва извади удара на Гризман :? Колкото до Симеоне - дори когато играеше в Интер не съм му бил фен, не ме кефеше особено, основно заради провокациите :x
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 06 апр 2016 09:27

boabbb написа:Стига се обиждахте, бе, не може ли да се води нормална дискусия :?: Не бива вие да взимате бонусите за спечелване на ШЛ :lol: :lol: Преди червения картон Барса нямаше кой знае какви положения, Атлетико замалко не вкара втори гол - вратаря едва извади удара на Гризман :? Колкото до Симеоне - дори когато играеше в Интер не съм му бил фен, не ме кефеше особено, основно заради провокациите :x

Как да не обиждам, нали гледаш каква е темата от 3-та стр. - мармалада не го изсипах от буркана аз. Инак до гола на Торес, Неймар изтърва чист гол, не знам кой мач гледа. И за волето на Меси, коментаторите се чудеха как тъй не можа да уцели вратата, ама айде - случва се.
Ама тоя пъпеш да ми вика, че имало само 1 отбор на терена - аре по-полекичка. ;)

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 06 апр 2016 09:32

boabbb написа:Стига се обиждахте, бе, не може ли да се води нормална дискусия :?: Не бива вие да взимате бонусите за спечелване на ШЛ :lol: :lol: Преди червения картон Барса нямаше кой знае какви положения, Атлетико замалко не вкара втори гол - вратаря едва извади удара на Гризман :? Колкото до Симеоне - дори когато играеше в Интер не съм му бил фен, не ме кефеше особено, основно заради провокациите :x

Пък най-смешното е, че има мнения как Барсичката си чакали редовната дузпичка. Нищо, че изтърват повече от половината дузпи. :lol:

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 06 апр 2016 09:34

Че Торес е глупак, глупак е!
Обаче къде гледаха съдиите, а не изгониха Суарес??? А нарушението на Бускетс веднага след червения картон за Торес???
Все пак това е четвъртфинал и трябва да се мери с еднакъв аршин!
И като се има предвид, че домакините нямаха удар във вратата през първото полувреме, щеше да е много интересно да бъдат 10 на 10 през втората част. Да видим тогава кой кого...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 06 апр 2016 09:36

За обиждането беше повече за другите ... Съдийството не беше нормално :|
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 06 апр 2016 09:50

boabbb написа:За обиждането беше повече за другите ... Съдийството не беше нормално :|

Е, за съдийството кво е виновен Барселона? Ся седим и оплакваме отбор, който винаги играе на ръба на позволеното, дори често и грубо и бави време? Това ли правим? И като му изгонят играч срещу Барса - ааааайде, пак ги подпират тия. Стига бе...

Потребителски аватар
Stones.66
Контакти:

Мнениеот Stones.66 » 06 апр 2016 10:04

fcb_bg написа:
boabbb написа:За обиждането беше повече за другите ... Съдийството не беше нормално :|

Е, за съдийството кво е виновен Барселона? Ся седим и оплакваме отбор, който винаги играе на ръба на позволеното, дори често и грубо и бави време? Това ли правим? И като му изгонят играч срещу Барса - ааааайде, пак ги подпират тия. Стига бе...

К'во е виновен Барселона? Е, то за панамските документи тепърва ще има да излизат факти. Журналистите го обещаха това. Ще почакаме и ще видим дали случайно няма да излезе обяснение за "вината". Има още чудеса да стават! :mrgreen: Да не стане случайно така, че Фарсата да загубят съдебно някоя и друга титла? Ще има смях да пада, да видиш. Те журналистите не са по твоя тип - съветски, путински или свински. Като пипнат нещо - разкъсват! Аз от много време чакам да цъфне отнякъде истината. Може да е назрял този момент.

Uncle_Sam
Контакти:

Мнениеот Uncle_Sam » 06 апр 2016 10:19

Най-обичам победи с дузпи и червени картони, за да мога да видя как фенчетата на нискоразрядни отбори с отминала слава изпълзяват от дупките си. Все пак и те са хора и заслужават слънце да ги огрее!
След ВСВ Русия отново се опитва да унищожи Европа. Този път съюзник им е ИДИЛ.

Върни се в “Барселона”