Кога и как симулациите превзеха футбола

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

nghcvth

Re: Кога и как симулациите превзеха футбола

Мнениеот nghcvth » 05 апр 2016 17:59

Що за простотия и малоумен знае, че онова клипче първо- бе шега и второ- на него не бяха играчи на Барселона. Шизофренията все по- силно превзема и този форум.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 05 апр 2016 21:07

Аз си мисля, че това е плод на целенасочена политика на футболните федерации, започнала не много скоро. Веднага се сещам за финала на световното 2010, когато една проява на феърплей от страна на Робен коства на отбора и на държавата му заслужена световна титла. Това го пречупи и бе принуден да "порасне". Няма обаче по-голям мъжкар от него, защото това, което направи през 2013 г. след кошмарната за него във всяко отношение 2012 г. може да бъде дело само на малцина и то целунати от ангел.
Случайно ли е, че ерата на симулациите съвпада като време с възхода на испанския футбол?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 05 апр 2016 21:25

Е, аз виждам и хора, които не симулират почти никога- такъв е Алексис Санчес. Струва ми се, че и Дани Уелбек има таков случай. Ся наскоро бяха препьонали Алексис и той не падна веднага, а чак като му замина равновесието се озова на земята и коментара ми вика, че симулирал. То кат не се е събличал по шорти какво друго да рече. :lol: Ем, то има 10 мъжкара в съвременното футболче. Но още не съм разбрал кои са другите девет, по-натък ще ги открием и тях. :)

[offtopic]Общо взето почти всички съвременни звезди съм ги виждал да симулират (не само за дозпи), но когато ви го кажа, викате не било тей. И Меси и Неймар, Суарез пък е майсторина открай време, че още в Аякс си правеше такива работи. Левата и той, Ролс Ройса и него. Мюлер не помня честно казано да е имал такива работи, а и той по принцип може да набие някого, а такива са мъжки момчета. Да, точно по другите им реакции може да се прецени и дали биха и симулирали. Е, понякога е много труднода се определи дали е симулация или не, при тези бързоногите особено е най-трудно, а и не всяко падане е симулация. Лошо тълкуване и т.н. На скорост като е някой съвсем леко да го закачиш и ще падне. Пробвайте на дворо. По тромавите обаче се спират за един кратък миг след като се усетят, че губят топката и се пльосват като жеби. И едно време имаше, но сега се свири почти след всяко падане на звезда, а това си е дискримация. Защото другите като му паднат наритани играта си продължава. :mrgreen: :lol:[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Deluxe
Контакти:

Мнениеот Deluxe » 05 апр 2016 21:43

dreben23 написа:Е, аз виждам и хора, които не симулират почти никога- такъв е Алексис Санчес. Струва ми се, че и Дани Уелбек има таков случай. Ся наскоро бяха препьонали Алексис и той не падна веднага, а чак като му замина равновесието се озова на земята и коментара ми вика, че симулирал. То кат не се е събличал по шорти какво друго да рече. :lol: Ем, то има 10 мъжкара в съвременното футболче. Но още не съм разбрал кои са другите девет, по-натък ще ги открием и тях. :)

[offtopic]Общо взето почти всички съвременни звезди съм ги виждал да симулират (не само за дозпи), но когато ви го кажа, викате не било тей. И Меси и Неймар, Суарез пък е майсторина открай време, че още в Аякс си правеше такива работи. Левата и той, Ролс Ройса и него. Мюлер не помня честно казано да е имал такива работи, а и той по принцип може да набие някого, а такива са мъжки момчета. Да, точно по другите им реакции може да се прецени и дали биха и симулирали.Е, понякога е много труднода се определи дали е симулация или не, при тези бързоногите особено е най-трудно, а и не всяко падане е симулация. На скорост като е леко да го закачиш и ще падне. По тромавите обаче се спират за един кратък мигслед като се усетят, че губят топката и се пльосват като жеби.[/offtopic]

Да, сигурно...

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ethIYNVU0vk[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=uKv9PlHf-hA[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gI6cl4023uA[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=cQ321oLt4RQ[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=JQ9kWazrQ_0[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=miK7qyot6Kw[/youtube]

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 05 апр 2016 22:48

За тези които настояваха за линк към Барса...няма нужда излагат се в момента на живо

Потребителски аватар
zevzeka
Контакти:

Мнениеот zevzeka » 06 апр 2016 00:22

Откак има оборче на милицията и ГФС има и симулации,най-вече само от него!
Даже и школа си имат за това и то от години.Погледнете статистиката и ще разберете кое е това Оборче,
въпреки че на всички е ясно!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 06 апр 2016 07:43

goro_man написа:Гледах тея дни чак и реклама върви изпълнена със симулативна игра.Стана ми тъжно защото един от героите наподобява Пуйол който беше мъжкар поне в началото.Та въпроса ми е кога как и защо балерините изместиха мъжете и толерира ли се тази тенденция от реферите...

Винаги е имало симулации, просто камерите не бяха на сегашното ниво. Сега всяка ситуация ти я дават в перфектен кадър от поне 5 ъгъла и всички станаха експерти.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 06 апр 2016 13:35

Тия катунари Барса таковаха майката на футбола !
Па не са и само те виновни , съдиите също им помагат !Цял свят ги намрази !
Те и феновете им най комплексирани след тия на Ливърпул и Ботев Пловдив :mrgreen:
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 06 апр 2016 17:10

goro_man написа:Май е по лесно да паднеш отколкото да се мъчиш да надбягаш...не си спомням някои да риташе Д.Донев или Костадинов.Да не споменаваме че Лечков можеше да те направи смешен на носна кърпичка,сега като си помисля за Сп.Делев и Дяков и ми става смешно

Къде пък ще са го ритали Костадинов ( Емил предполагам). Не съм водил статистика, а и не знам дали има такава, но няма да е чудно Емил Костадинов да е играчът, който е спечелил най-много от т.н. 11-метрови удари на ниво национални отбори в официални мачове.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 07 апр 2016 16:42

Ето вчера видяхме нагла симулация от Марсело. Първо леко посяга с крак назад и чуква Арнолд (за подобно действие Бурабия бе изгонен, но при него имаше повече сила), после удря с глава немеца в гърдите/корема, който сви инстиктивно ръце и бразилчето веднага полегна.
Нагло поведение, провокоация, симулация. С това си действие Марсело целеше да изкара червен картон за противника. Тъй като това не е fair play би следвало да има наказание - червен картон + няколко мача наказание за съответния турнир.

А те се хващат за видео повторения и пр. Сякаш симулациите не оказват ефект и тежест върху развитието на един мач.

Върни се в “Барселона”