ШЛ: Барселона - Атлетико Мадрид - 2:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ: Барселона - Атлетико Мадрид :: 05.04.2016 :: 21:45ч.
Сега е момента за залог за дузпа за барцилона през второто полувреме, жалко че моят букмейкър не го предлага.
Един картоф, една чорба, един коптор!
Да ти се убие желанието да гледаш футбол при такъв мач, отврат.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
dikanio написа:Сега е момента за залог за дузпа за барцилона през второто полувреме, жалко че моят букмейкър не го предлага.
Аз викам да заложа на още един червен картон за Атлетико

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Много ми е смешно когато фенове на челси мрънкат за подпиране и съдийски подаръци .
Както казах , само идиот би се усъмнил в картона на Торес, вече сами си правете изводите .
Както казах , само идиот би се усъмнил в картона на Торес, вече сами си правете изводите .
CTAHKO написа:dikanio написа:Сега е момента за залог за дузпа за барцилона през второто полувреме, жалко че моят букмейкър не го предлага.
Твърде вероятно и двете.

[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
AntrAcsA написа:Много ми е смешно когато фенове на челси мрънкат за подпиране и съдийски подаръци .
Кажи честно

bubka написа:CTAHKO написа:dikanio написа:Сега е момента за залог за дузпа за барцилона през второто полувреме, жалко че моят букмейкър не го предлага.
Твърде вероятно и двете.
Картон с дузпичка ли викаш да е

Последна промяна от CTAHKO на 05 апр 2016 22:50, променено общо 2 пъти.
AntrAcsA написа:Много ми е смешно когато фенове на челси мрънкат за подпиране и съдийски подаръци .
Фен на Барселона и Юнайтед да слага Челси сред съдийските отбори...пич, стегни се...ше ти се смее целият форум. Даже Съра в биографията си признава как е влияел на съдиите...а Барселонката има ли смисъл да я коментираме? Май имаше един Йовребьо...и всяка година негови последователи...
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!
- slash1912
- Контакти:
Хахахахаха фен на Барса да обвинява други отбори,че били подпирани - вица на годината

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
фенове на отбори, дето догодина ще видят ШЛ през крив макарон да не пишат, моля 

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.