Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Бурабия с 3 мача наказение?
Синьото БФС не си играе

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
E, ако беше Боци - 1 мач и 17 лв и 60 стотинки глоба....
- JackPackage
- Контакти:
W84me написа:Бурабия с 3 мача наказение?Синьото БФС не си играе
Имаме мач с Моцитата след 2 кръга, 14 точки само водят все пак, нужна е застраховка

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
JackPackage написа:W84me написа:Бурабия с 3 мача наказение?Синьото БФС не си играе
Имаме мач с Моцитата след 2 кръга, 14 точки само водят все пак, нужна е застраховка
Вие нищо не разбирате! Просто синьото БФС вижда, че Стоев има дилеми при определянето на стартовата единайсеторка и е решило да му помогне да ги избегне

boabbb написа:Директен червен ли е
Да, ама даже и в Англия не винаги дават за директен червен 3 мача.
Отделно, ако това е 3, то и Моцката трябва да го наказват за по 3. Месеца.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- milen.hristov
- Контакти:
TristaNNN написа:milen.hristov написа:Интересно е още нещо, че ако тези представители на феновете се провалят не могат да бъдат заменени от други, понеже представляват като организации а не като частни лица.
Радващо е поне на думи, че виждат размитата отговорност в клуба, интересно е как ще се справят това.
Глупости на търкалета! Тръст "Синя България" провежда общи събрания, на които членовете имат право да избират УС на същия този тръст. Сетне УС избира председател.
Тоест, всички кандидатури се гласуват и ако някой не се справя със задачите си, е много вероятно да бъде заменен от друг, по-добър член.
Имам в предвид да бъдат заменени от други организации или фенове в УС на Левски.
- milen.hristov
- Контакти:
TristaNNN написа:milen.hristov написа:TristaNNN написа:korteneca написа:TristaNNN написа:Всеки има право на мнение, съмнение, недоумение, умиление, съжаление и т.н., НО проблемът е, че никой не предлага алтернатива на нищо. Аз също споделям написаното от теб по отношение на ръководните постове в Левски, ама пак не виждам конкретно предложение. Всеки вика Гонзо - вън, Стоев - вън, Тонев - вън, феновете - вън, всикчи - вън! Ама никой не казва, кой би трябвало да замени Гонзо - Доналд Тръмп ли, Наско Сираков ли, Мис Малко Коте ли, Бай Дамян домоуправителя на блок 123 ли? Всички искаме можещи и амбициозни хора, но както виждаш няма опашка пред офисите на стадиона.
Е как да има опашка? Можещите хора или са заети или чакат някой да им се обади с примамливо предложение. Никога няма да висят пред офисите на стадиона.
За треньор веднага се сещам за Люпко Петрович, макар и стар вече си разбира от работата.
За спортен директор се сещам за двама, ти единия си го написал, Наско Сираков и Бардон.
Аз например съм фен на работата на Ферарио Спасов. За мен е един от малкото добри треньори у нас и с малко по-добри футболисти може да направи много.
Да бе, пич, ама те дали искат, нека да се замислим и над това? Така на теория всичко в този живот е толкова лесно и просто, че като се четат разни форуми, ще си помисли човек, че просто трябва да се натисне едно копченце някъде и хоп - синята машина тръгва и гази. Сираков след тия проблеми със сърцето не го слагай в сметките, Люпко едва ли ще се върне на Герена, Херо - абсурд, Жужо - не му се занимава, а пък тия по принцип можещи хора в България е смехотворно да се коментират към момента, просто не е сериозно. Да ти кажа честно, на мен ми писна от такива хипотези, имало - нямало, можело - не можело, искали - не искали ...затова напоследък се впечатлявам от действия в Левски, абе както и да е - за мен нещата не са толкова зле към момента, това при положение, че направим една проста съпоставка с лято 2015. Това ме дразни, че както и предполагах, забравихме какъв бахур ядохме миналото лято и за няколко месеца пак вдигнахме летвата, пак полетяхме, почнахме оставки да искаме и почти никой не оценява хубавите неща в Левски след появата на новите собственици и Тръста.
Не е и точно така, сигурен ли си, че ако го няма Гонзо а спортният директор е друг Херо няма да се съгласи, Люпко вече се предложи наскоро. За Сираков завръщане в Левски винаги е вариант, а и нямаше проблем със сърцето(малко вероятно поради друга причина, виж в тандем с Мъри доста по-вероятно отколкото сам).
Винаги може и да се пробва с нови лица пък ако след два сезона няма напредък се сменят с нови до момента в който се получат нещата.
А ти сигурен ли си, че ако го няма Гонзо, въпросните лица ще се навият да дойдат, по твоята логика? Варианти винаги има, да, може да се пробва всичко - примерно, аз съм "За" да сложим едно магаре, не ... катър да бъде. Да сложим един катър от село Голяма Чурка да видим как ще се справи с отговорностите си на ръководител. В крайна сметка, що да не се пробва - нали ако няма напредък след два сезона просто ще го сменим, колко му е два сезона загубено време.
И какво трябва да държим Гонзо с идеята, че след 20-30 години евентуално може и да спечелим нещо ли?
Няма такъв вариант. НКП е най-голямата организация на сини фенове, над 5000. Тръста е втори по-големина, над 1200. Освен това е и собственик на повече от 10% от клуба, които никой не може да му отнеме. В УС участва и трета организация - "Сини сърца".milen.hristov написа:Имам в предвид да бъдат заменени от други организации или фенове в УС на Левски.
milen.hristov написа:TristaNNN написа:milen.hristov написа:Интересно е още нещо, че ако тези представители на феновете се провалят не могат да бъдат заменени от други, понеже представляват като организации а не като частни лица.
Радващо е поне на думи, че виждат размитата отговорност в клуба, интересно е как ще се справят това.
Глупости на търкалета! Тръст "Синя България" провежда общи събрания, на които членовете имат право да избират УС на същия този тръст. Сетне УС избира председател.
Тоест, всички кандидатури се гласуват и ако някой не се справя със задачите си, е много вероятно да бъде заменен от друг, по-добър член.
Имам в предвид да бъдат заменени от други организации или фенове в УС на Левски.
Значи, много ви е лесно да давате организационни акъли тук по форумите. Половината не е*авате да стъпите на мач (ваша воля), друга немалака част само плюете и въздишате по Херо, Наско и Люпко, но когато някоя фенска организация запретне ръкави и тръгне да прави нещо за доброто на Левски изведнъж се вълнувате дали, аджеба, тези същите хора можело да се заменят.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс