„Досиетата Панама”- най-мащабната офшорна схема в историята

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: „Досиетата Панама”- най-мащабната офшорна схема в истори

Мнениеот HoUs4oOL » 04 апр 2016 23:08

Камерън бил казал, че инвестициите на семейството са си лична работа. :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 04 апр 2016 23:12

а
Последна промяна от anihilator на 04 апр 2016 23:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 04 апр 2016 23:12

anihilator написа:
sin4ec написа:Офшорките не са забранени от закона, или поне аз не знам. Това " журналистическо разследване ", което Сорос дори не крие, че е проведено от неговите организации( макар пишманавторчето умишлено да е пропуснало да спомене този маловажен детайл), има една единствена цел. Но няма да го огрее. Напънала се планината и родила мишка.

Разбира се когато става въпрос за господаря ти Путин и неговите лични милиарди ти чинно свеждаш глава и си навлажняваш амбразурката но о божжжже ако някой друг беше о ако беше някой проевропейски настроен тогава какви жеще да ги гнявиш бедна ми е фантазията :lol:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 04 апр 2016 23:51

1982 написа:...Аз лично не виждам нищо срамно в офшорките, стига, разбира се, да говорим за легални пари и дейности, а не тъмни операции. И, разбира се, изключвам политиците - щом си политик и се представяш, че гониш благото на обществото и държавата, си длъжен да снасяш данъците си в нея. Всичко друго е лицемерие...

+1 :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 04 апр 2016 23:55

sin4ec написа:...Проблемът тук е, че тази кампания е финансирана и провеждана от човек, чиито организации бяха забранени в РФ. И пословично мразещ РФ...

Като повечето (да не кажа всички) унгарци, кой знае защо!?... :roll: 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 04 апр 2016 23:58, променено общо 2 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 04 апр 2016 23:57

sin4ec написа:... Опять пошли НХ, неудачници!

На руски е неудачники, иначе напредваш с езика, Василëк... 8-)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 05 апр 2016 00:16

Каква ирония е животът... До оня ден се говореше за офшорките на Росен Плевнелиев, а днес, тези, които критикуваха тогава, сега защитават Путин и казват, че в офшорките всъщност няма нищо лошо. Аз не искам да се наемам с мнение по самата тема с офшорките, защото не съм компетентен, но няма как да не отбележа, двуличието, което се получава тук ;)

Естествено, целият свят се е съюзил да громи Путин, нищо, че в списъка са и Камерън и Порошенко, негови безспорни приятели и партньори. Не случайно преди седмица говорителят на Москва, заяви, че се подготвят компромати срещу Путин за да се опитат да се подсигурят...

П.П. Дали, Волен Сидеров сега ще направи разследва по въпроса, както го правеше с Президента или както би го направил, ако това се отнасяше за Обама !?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 05 апр 2016 00:24

diplomat написа:Съгласен съм, че прекалено много се акцентира на участието на Путин и негови приближени в схемите, но иначе не виждам нищо ненормално в това разследване. Иначе само знаем да се оплакваме, ама като дойде време за действия - курец... Всеки се крие по мишите дупки. :roll:

Тук въпросът не трябва да е за Путин, а за всички нещастници от Запада, които участват в тези далавери, но са първи да ни четат морал. Майка ви да еба нагла, безочлива и алчна, за лекарства и погребения да ги дадете всичките тия пари! Разни там Месита, Джеки Чановци, всичките боклуци в редица и един по един да бъдат пребивани от бой! :evil: Не ми го побира умът как 1 фирма ще движи всичко това и чак сега се разбира. Просто съм бесен и ми е трудно да изразя чувствата си в няколко изречения...

Ебати зверското противоречие, което си написал...
Хем не виждаш нищо ненормално в това разследване, хем искаш Меси и останалите да бъдат пребивани от бой, същевременно със това си изумен и бесен :shock:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 апр 2016 00:37

Не е скандално, че Меси си е турил парите в разни офшорки, неговите пари са чисти и на светло, скандално е, че в офшорки са и парите на Путин, Порошенко, Камерън, исландският премиер и т.н., защото те са политици и при тях, първо, че всичко трябва да е на светло и да е чисто, второ, че са длъжни да си плащат всички данъци в своите страни, след като са политици. Тези хора са символ на държавността, това е скандално, да си държат парите по разни офшорни зони, за да не плащат високи данъци ... иначе цицат народите си до капка.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 05 апр 2016 09:04

Нито един американски политик или бизнесмен?
Странно как при толкова съвестни граждани на Америка, се акумулира такъв огромен дълг, но какво разбираме ние от тази материя. Нали не сме от "свободните журналисти" ...
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

Върни се в “Свободна зона”