Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот korteneca » 04 апр 2016 20:25

Да пускат Гонзо нападател от следващия мач...

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qhFNrecP0q8[/youtube]
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 04 апр 2016 20:28

bilyaletdinov написа:
TristaNNN написа:Всеки има право на мнение, съмнение, недоумение, умиление, съжаление и т.н., НО проблемът е, че никой не предлага алтернатива на нищо. Аз също споделям написаното от теб по отношение на ръководните постове в Левски, ама пак не виждам конкретно предложение. Всеки вика Гонзо - вън, Стоев - вън, Тонев - вън, феновете - вън, всикчи - вън! Ама никой не казва, кой би трябвало да замени Гонзо - Доналд Тръмп ли, Наско Сираков ли, Мис Малко Коте ли, Бай Дамян домоуправителя на блок 123 ли? Всички искаме можещи и амбициозни хора, но както виждаш няма опашка пред офисите на стадиона.

И к'во излиза, че Гонзо е най-добрият спортен директор в България и няма по-добър от него така ли? Тези фенове и всички в УС нали затова са избора на акционерите - за да търсят най-добрите решения и хора, които да работят в Левски? Ами защо не го правят тогава? От една страна се поставя незадоволителна оценка за резултатите на първия отбор, а от друга "Живата легенда трябва да се пази"...Тия хора затова, би трябвало да, са УС на ПФК Левски - за да намерят можещите и амбициозни хора, които да вдигнат отбора. Готино е да изказваме по медиите и да държим високопарни слова, но като видиш, че резултатите на първия отбор ги няма, след като си направил мащабна селекция. Като видиш, че треньорите в школата ти цъкат "сварка", юношите до 19 падат 0-3 от Литекс, юношите ти до 17 падат с 0-3 от Литекс. Явно нещо не е наред в тая школа...Отговорността да си в ръководството на такава марка като Левски е огромна! Защото очакванията на нас феновете са огромни и когато резултатите са подобни трябва да се търсят нови решения и идеи, а не да кършим пръсти и да казваме, че няма да намерим нищо по-добро от настоящето...

Интересно е още нещо, че ако тези представители на феновете се провалят не могат да бъдат заменени от други, понеже представляват като организации а не като частни лица.
Радващо е поне на думи, че виждат размитата отговорност в клуба, интересно е как ще се справят това.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 04 апр 2016 20:31

TristaNNN написа:
bilyaletdinov написа:
TristaNNN написа:Всеки има право на мнение, съмнение, недоумение, умиление, съжаление и т.н., НО проблемът е, че никой не предлага алтернатива на нищо. Аз също споделям написаното от теб по отношение на ръководните постове в Левски, ама пак не виждам конкретно предложение. Всеки вика Гонзо - вън, Стоев - вън, Тонев - вън, феновете - вън, всикчи - вън! Ама никой не казва, кой би трябвало да замени Гонзо - Доналд Тръмп ли, Наско Сираков ли, Мис Малко Коте ли, Бай Дамян домоуправителя на блок 123 ли? Всички искаме можещи и амбициозни хора, но както виждаш няма опашка пред офисите на стадиона.

И к'во излиза, че Гонзо е най-добрият спортен директор в България и няма по-добър от него така ли? Тези фенове и всички в УС нали затова са избора на акционерите - за да търсят най-добрите решения и хора, които да работят в Левски? Ами защо не го правят тогава? От една страна се поставя незадоволителна оценка за резултатите на първия отбор, а от друга "Живата легенда трябва да се пази"...Тия хора затова, би трябвало да, са УС на ПФК Левски - за да намерят можещите и амбициозни хора, които да вдигнат отбора. Готино е да изказваме по медиите и да държим високопарни слова, но като видиш, че резултатите на първия отбор ги няма, след като си направил мащабна селекция. Като видиш, че треньорите в школата ти цъкат "сварка", юношите до 19 падат 0-3 от Литекс, юношите ти до 17 падат с 0-3 от Литекс. Явно нещо не е наред в тая школа...Отговорността да си в ръководството на такава марка като Левски е огромна! Защото очакванията на нас феновете са огромни и когато резултатите са подобни трябва да се търсят нови решения и идеи, а не да кършим пръсти и да казваме, че няма да намерим нищо по-добро от настоящето...

Да, така е, но според мен просто не е разумно да се правят каквито и да е кардинални промени в този момент. Прогнозирам обаче, че тази дискусия отново ще се появи на дневен ред към края на сезона.

За треньорът може и да се изчака до края на сезона, виж директорът когато и да бъде отстранен винаги ще е късно.

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 04 апр 2016 20:31

bilyaletdinov написа:
comorad написа:Да няма резултати, няма и игра. Защо не сложи Лукин от дясно и да пусне Макс в средата, а Прохи да си играе по крилото. Защо беше този кански рев за крила, от времето не Муслин играем с една и съща схема. Ами да му е... майката, като нямаш играчи да тази схема СМЕНИ Я. Играй с ромб в средата и двама нападатели, играй с тима зашитници и 5 в средата. Ама не съм аз човек да му давам съвети. Стоев има тапия да измисли нещо. С тази игра и Куртово Кунаре не можем да надиграем с повече от 1-0. Голяма мъка. И отново с нападателите, голяма драма цяла зима а сега това момче с 40+ гола в Нигерия влиза за по 5 минути. Направо ме боли да ги гледам, и всеки път се заричам, че ми е за последно и всеки път пак ставам в 5 сутринта да пусна телевизора/хайде с Берое беше по обед при мен/.

Aз се чудя що не пробва нещо от типа 3-5-2, ама откъде ти такова въображение...ти сега, ако не изпробваш нещо ново, когато играта ти не върви кога ще стане? Напълно съм съгласен и за нигириеца. Венци Христов да си играе зад него както правеше с Мапуку в Берое, а Адениджи да играе таран, ама нейсе. Има толкова неща, които може да се пробват при това решено първенство, ама Стоев не го прави...

Ами българите сме го казали много добре: "за тази работа се искат ТОПКИ/ама не футболни/", Стоев явно няма

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 апр 2016 20:33

korteneca написа:Да пускат Гонзо нападател от следващия мач...

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qhFNrecP0q8[/youtube]

Майтап-майтап, ама в момента нямаме играч, който може да фалцира по-подобен начин топката, при удар. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 04 апр 2016 20:40

TristaNNN написа:
korteneca написа:

Е как да има опашка? Можещите хора или са заети или чакат някой да им се обади с примамливо предложение. Никога няма да висят пред офисите на стадиона.
За треньор веднага се сещам за Люпко Петрович, макар и стар вече си разбира от работата.
За спортен директор се сещам за двама, ти единия си го написал, Наско Сираков и Бардон.
Аз например съм фен на работата на Ферарио Спасов. За мен е един от малкото добри треньори у нас и с малко по-добри футболисти може да направи много.

Да бе, пич, ама те дали искат, нека да се замислим и над това? Така на теория всичко в този живот е толкова лесно и просто, че като се четат разни форуми, ще си помисли човек, че просто трябва да се натисне едно копченце някъде и хоп - синята машина тръгва и гази. Сираков след тия проблеми със сърцето не го слагай в сметките, Люпко едва ли ще се върне на Герена, Херо - абсурд, Жужо - не му се занимава, а пък тия по принцип можещи хора в България е смехотворно да се коментират към момента, просто не е сериозно. Да ти кажа честно, на мен ми писна от такива хипотези, имало - нямало, можело - не можело, искали - не искали ...затова напоследък се впечатлявам от действия в Левски, абе както и да е - за мен нещата не са толкова зле към момента, това при положение, че направим една проста съпоставка с лято 2015. Това ме дразни, че както и предполагах, забравихме какъв бахур ядохме миналото лято и за няколко месеца пак вдигнахме летвата, пак полетяхме, почнахме оставки да искаме и почти никой не оценява хубавите неща в Левски след появата на новите собственици и Тръста.

Не е и точно така, сигурен ли си, че ако го няма Гонзо а спортният директор е друг Херо няма да се съгласи, Люпко вече се предложи наскоро. За Сираков завръщане в Левски винаги е вариант, а и нямаше проблем със сърцето(малко вероятно поради друга причина, виж в тандем с Мъри доста по-вероятно отколкото сам).
Винаги може и да се пробва с нови лица пък ако след два сезона няма напредък се сменят с нови до момента в който се получат нещата.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 04 апр 2016 20:58

THE G.A.M.E написа:Майтап-майтап, ама в момента нямаме играч, който може да фалцира по-подобен начин топката, при удар. :lol:

Не е майтап. Може за директор и треньор да не става, ама още си го може вкарването на голове. :)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

angel93
Контакти:

Мнениеот angel93 » 05 апр 2016 11:42

Не разбирам защо не пускат Орачев на мястото на Краев.Само на мен ли ми се вижда по активен по крилото когато влезне.От колкото е Краев.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 апр 2016 12:06

milen.hristov написа:Интересно е още нещо, че ако тези представители на феновете се провалят не могат да бъдат заменени от други, понеже представляват като организации а не като частни лица.
Радващо е поне на думи, че виждат размитата отговорност в клуба, интересно е как ще се справят това.

Глупости на търкалета! Тръст "Синя България" провежда общи събрания, на които членовете имат право да избират УС на същия този тръст. Сетне УС избира председател.
Тоест, всички кандидатури се гласуват и ако някой не се справя със задачите си, е много вероятно да бъде заменен от друг, по-добър член.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 апр 2016 12:17

milen.hristov написа:
TristaNNN написа:
korteneca написа:

Е как да има опашка? Можещите хора или са заети или чакат някой да им се обади с примамливо предложение. Никога няма да висят пред офисите на стадиона.
За треньор веднага се сещам за Люпко Петрович, макар и стар вече си разбира от работата.
За спортен директор се сещам за двама, ти единия си го написал, Наско Сираков и Бардон.
Аз например съм фен на работата на Ферарио Спасов. За мен е един от малкото добри треньори у нас и с малко по-добри футболисти може да направи много.

Да бе, пич, ама те дали искат, нека да се замислим и над това? Така на теория всичко в този живот е толкова лесно и просто, че като се четат разни форуми, ще си помисли човек, че просто трябва да се натисне едно копченце някъде и хоп - синята машина тръгва и гази. Сираков след тия проблеми със сърцето не го слагай в сметките, Люпко едва ли ще се върне на Герена, Херо - абсурд, Жужо - не му се занимава, а пък тия по принцип можещи хора в България е смехотворно да се коментират към момента, просто не е сериозно. Да ти кажа честно, на мен ми писна от такива хипотези, имало - нямало, можело - не можело, искали - не искали ...затова напоследък се впечатлявам от действия в Левски, абе както и да е - за мен нещата не са толкова зле към момента, това при положение, че направим една проста съпоставка с лято 2015. Това ме дразни, че както и предполагах, забравихме какъв бахур ядохме миналото лято и за няколко месеца пак вдигнахме летвата, пак полетяхме, почнахме оставки да искаме и почти никой не оценява хубавите неща в Левски след появата на новите собственици и Тръста.

Не е и точно така, сигурен ли си, че ако го няма Гонзо а спортният директор е друг Херо няма да се съгласи, Люпко вече се предложи наскоро. За Сираков завръщане в Левски винаги е вариант, а и нямаше проблем със сърцето(малко вероятно поради друга причина, виж в тандем с Мъри доста по-вероятно отколкото сам).
Винаги може и да се пробва с нови лица пък ако след два сезона няма напредък се сменят с нови до момента в който се получат нещата.

А ти сигурен ли си, че ако го няма Гонзо, въпросните лица ще се навият да дойдат, по твоята логика? Варианти винаги има, да, може да се пробва всичко - примерно, аз съм "За" да сложим едно магаре, не ... катър да бъде. Да сложим един катър от село Голяма Чурка да видим как ще се справи с отговорностите си на ръководител. В крайна сметка, що да не се пробва - нали ако няма напредък след два сезона просто ще го сменим, колко му е два сезона загубено време. :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”